Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

noriu paklaust - labai čia be ryšio ir nieks neaišku? man tai patinka, bet atrodo, kad tik man vienai biggrin.gif

valstiečio autostrados
user posted image
Atsakyti
Degute, kas cia taip indomiai bulves sodina? biggrin.gif g.gif bent jau as taip matau g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Degute man tai nlb 4u.gif nesuprantu foto smile.gif tiesiog pilkas niurus laukas rolleyes.gif nematau as nei minties... nieko kazkaip unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 gegužės 2009 - 09:23
QUOTE(Degutė @ 2009 05 28, 10:12)
noriu paklaust - labai čia be ryšio ir nieks neaišku? man  tai patinka, bet atrodo, kad tik man vienai biggrin.gif

valstiečio autostrados

man tai fainai,tik kazkaip raiskumo/aiskumo labiau noretusi
Atsakyti
Baccardi - nuosirdziausi sveikinimai wub.gif
Atsakyti
Degute, man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Baccardi, patys nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Aukit sveiki ir laimingi 4u.gif O mamytei - ramaus miego naktimis ir kuo maziau rupesciu linkiu smile.gif
Lauksim naujo modeliuko kadru thumbup.gif

Sansara - sansara - sansara! (mano chebra jau visu spintu duris atidare smile.gif )
Atsakyti
Sea, mane irgi tos foto knygos domina. mat mano sese nori mano mazylei padovanot tokia dovana ir sake susirast man paciai kur darytis. tai kai issisniukstinesi kur, kas ir kaip, tai pasidalink info, ok? pakalbejau ka tik su draugu, kuris spaustuveje dirba, tai sake, "jokuzio" spaustuveje gerai atspaustu
Atsakyti
Baccardi didėliausi sveikinimai !!!

Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2009 05 28, 10:02)
na, šiuo metu Jokužio spaustuvė gana sunkiai velkasi, kiek girdėjau. vakare paklausiu konkrečiai apie jų atliekamus darbus. tėtis mano ten dirba

Na mes ką tik darbe iš jų užsakinėjom, tai padarė greitai ir gerai kaip visad. O krizę turbūt visi jaučiame cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 27, 22:21)
nu per tiek laiko temoj jau spejau susiprasti del tavo "neformato" biggrin.gif tik tiek kad ir tie netradiciniai ivairus buna. nu ateisit, pamatysit.

taigi svarbu pradėt domėtis biggrin.gif
vakar su vaikiu buvom prie Baltojo tilto, tuojau parodysiu kelis kadrus

QUOTE(inc @ 2009 05 28, 07:12)
Baccardi, sveikinimai kuo dideliausi  mirksiukas.gif  thumbup.gif  4u.gif
as ir mielai atvaryciau, o ir sokt pas jus visai gal gerai butu?  g.gif  o Indre kazin butu, ka? lotuliukas.gif

vo, chebra didėja biggrin.gif
Sayon ir tu junkis mirksiukas.gif

Sveikinimai bacardi drinks_cheers.gif

jetau kaip norėčiau tokį šviežutėlį susiraukšlėjusį naujagimį pafotkinti rolleyes.gif pasikvieskite kas nors, ką rolleyes.gif ax.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 05 28, 09:12)
valstiečio autostrados
user posted image

man dažniausiai visi tavo darbai daugiau ar mažiau patinka smile.gif
ir šitą suprantu...gal šešėlių daugiau norėtųsi, kokiu dienos metu fotkinai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 28 gegužės 2009 - 11:36
peppi.. aš? šokti? gal juokauji? doh.gif
Atsakyti