noriu paklaust - labai čia be ryšio ir nieks neaišku? man tai patinka, bet atrodo, kad tik man vienai
valstiečio autostrados
Degute, kas cia taip indomiai bulves sodina? bent jau as taip matau
QUOTE(Degutė @ 2009 05 28, 10:12)
noriu paklaust - labai čia be ryšio ir nieks neaišku? man tai patinka, bet atrodo, kad tik man vienai
valstiečio autostrados
valstiečio autostrados
man tai fainai,tik kazkaip raiskumo/aiskumo labiau noretusi
Baccardi - nuosirdziausi sveikinimai
Degute, man patinka
Baccardi, patys nuosirdziausi sveikinimai
Aukit sveiki ir laimingi O mamytei - ramaus miego naktimis ir kuo maziau rupesciu linkiu
Lauksim naujo modeliuko kadru
Sansara - sansara - sansara! (mano chebra jau visu spintu duris atidare )
Aukit sveiki ir laimingi O mamytei - ramaus miego naktimis ir kuo maziau rupesciu linkiu
Lauksim naujo modeliuko kadru
Sansara - sansara - sansara! (mano chebra jau visu spintu duris atidare )
Sea, mane irgi tos foto knygos domina. mat mano sese nori mano mazylei padovanot tokia dovana ir sake susirast man paciai kur darytis. tai kai issisniukstinesi kur, kas ir kaip, tai pasidalink info, ok? pakalbejau ka tik su draugu, kuris spaustuveje dirba, tai sake, "jokuzio" spaustuveje gerai atspaustu
QUOTE(Degutė @ 2009 05 28, 10:02)
na, šiuo metu Jokužio spaustuvė gana sunkiai velkasi, kiek girdėjau. vakare paklausiu konkrečiai apie jų atliekamus darbus. tėtis mano ten dirba
Na mes ką tik darbe iš jų užsakinėjom, tai padarė greitai ir gerai kaip visad. O krizę turbūt visi jaučiame
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 27, 22:21)
nu per tiek laiko temoj jau spejau susiprasti del tavo "neformato" tik tiek kad ir tie netradiciniai ivairus buna. nu ateisit, pamatysit.
taigi svarbu pradėt domėtis
vakar su vaikiu buvom prie Baltojo tilto, tuojau parodysiu kelis kadrus
QUOTE(inc @ 2009 05 28, 07:12)
Baccardi, sveikinimai kuo dideliausi
as ir mielai atvaryciau, o ir sokt pas jus visai gal gerai butu? o Indre kazin butu, ka?
as ir mielai atvaryciau, o ir sokt pas jus visai gal gerai butu? o Indre kazin butu, ka?
vo, chebra didėja
Sayon ir tu junkis
Sveikinimai bacardi
jetau kaip norėčiau tokį šviežutėlį susiraukšlėjusį naujagimį pafotkinti pasikvieskite kas nors, ką
QUOTE(Degutė @ 2009 05 28, 09:12)
man dažniausiai visi tavo darbai daugiau ar mažiau patinka
ir šitą suprantu...gal šešėlių daugiau norėtųsi, kokiu dienos metu fotkinai?