Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

SVEIKINIMAI BACCARDI wub.gif clap.gif clap_1.gif yahoo.gif assa.gif

Sea, bent UK tai Photobox ir Snapfish gerai daro (pati nedariau, bet SM kaimynes merginos gyre) tik nezinau del siuntimu blush2.gif Photobox visam pasauly siuncia, bet kainu neraso ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 28 gegužės 2009 - 08:12
Sveikinu Baccardi su nauju šeimos nariu 4u.gif
Gaziulka, apie šokius irga naudinga pašnekėt gal atsiras daugiau norinčių smile.gif
Zitlali, sveikinu su apsisprendimu, daba liko tik sekmingai įsigyt.
Aš vėl su klausimu: o kitinis objektyvas(18-70mm) kuris buvo parduodamas kartu su fotku atitinka tuos mm ar irgi reikia daugint iš 1,5? gaunas 27-105mm?
Atsakyti
yra tiesos:

"Fotografija, pasak lektoriaus, pirmiausia mini laiką, o jam bėgant ir keičiantis, fotografija bręsta kaip geras vynas. „Štampas“, jog fotografija – informacijos skleidėja, visai nereikalingas. Juk kūrybinė fotografija nebūtinai turi būti informatyvi. G. Trimako nuomone, kad suprastum šiuolaikinę fotografiją, reikia tam tikro pasiruošimo, tam tikrų meninio teksto skaitymo įgūdžių. Jei nėra pasiruošimo, darbas lengvai atmetamas – ne todėl, kad jis nevertingas ar nepaveikus, o todėl, kad priėmėjo sąmonėje jam nepraskintas kelias...

„Meninė fotografija – tarsi laisvas kritimas. Kiek tu esi laisvas ir turtingas vidujai, tiek to įsilies į fotografiją, vaizdas taps turtingesnis interpretavimo atžvilgiu. Jeigu atsiras į tave panašių žmonių, tai, apie ką kalbi fotografijose, bus jų perskaityta. Aš nedirbu masėms ir nesiekiu, kad visiems visada viskas būtų aišku, bet kai būni suprastas, malonu“, – teigia fotografas."

tad jeigu kas kada nesupras jusu darbu, reiskia tai priemejo samonej takas dar nepraskintas.. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 05 28, 09:15)
Aš vėl su klausimu: o kitinis objektyvas(18-70mm) kuris buvo parduodamas kartu su fotku atitinka tuos mm ar irgi reikia daugint iš 1,5? gaunas 27-105mm?

ant kropintos matricos - taip, reikia smile.gif
ant objektyvu VISADA rasomas pilnos matricos arba 35 mm juosteles standartas. po to ji reik persivesti priderinus prie juostos ar matricos dydzio, kad gauti realius mm.
Atsakyti
Apie Gaziulkos citata...
bet dazniausiai suvokimo problema kyla kai turinys "teisinamas"jo pateikimo forma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _ms_: 28 gegužės 2009 - 08:30
QUOTE(Sansara @ 2009 05 28, 09:25)
ant kropintos matricos - taip, reikia smile.gif
ant objektyvu VISADA rasomas pilnos matricos arba 35 mm juosteles standartas. po to ji reik persivesti priderinus prie juostos ar matricos dydzio, kad gauti realius mm.

ačiū, tai be reikalo tada supanikavau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai Baccardi ! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gaziulka, kada tie Tavo šokiai?
jeigu būtų galimybė, gal su 3200 juostom ateičiau. įmesk man į až.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu Baccardi 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Sea_, eurokos ir brukne daro fotoknygas, bet negaliu nieko pasakyti apie kokybe
Atsakyti
Laba smile.gif
Baccardi jau pasveikinau asmeniskai, bet sveikinu ir cia wub.gif wub.gif wub.gif

-----------------

Sea - fotoknygas daro (jei dar nieks neatsake) - http://www.tuka.lt/ ir http://www.brukne.com/lt/fotoknygos/
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 05 28, 07:59)
na del baccardi jau galite spaminti ir off topinti  thumbup.gif
sianakt ji susilauke nuostabaus sunelio ir....

VALIOOO VALIOOO VALIOOOO!!!

Sansara, o Tu nepasiduok!

QUOTE(Loreli @ 2009 05 28, 08:42)
Sea, Jokuzio spaustuve daro, kai ten buvau, tai net nužiūrėjau, kad VV pasidarius tokią. Žiūrėti čia: http://www.kalendori...t/lt/fotoknyga/.
Deja, Klaipėda. jei nieko nerasi galiu padėti su paėmimu ir persiuntimu.

na, šiuo metu Jokužio spaustuvė gana sunkiai velkasi, kiek girdėjau. vakare paklausiu konkrečiai apie jų atliekamus darbus. tėtis mano ten dirba
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 28, 08:26)
jep  smile.gif
nu va... o aš taip tikėjaus, kad jus abi vienu metu biggrin.gif sveikinimai baccardi  4u.gif

dar ne velu biggrin.gif Baccardi Kajus gime 01:25, taigi jau siandien biggrin.gif

Sansara - eik uzuolaidu kabint ir skalbiniu dziaustyt biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti