Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 28, 08:05)
Aciu labai uz komentara del blykstes  4u.gif vadinas teisingai issirinkau  bigsmile.gif dar del objektyvo kankinuos.. ar f/2.8 14-24 ar 17-50  g.gif ar eis man su 14 fotkint peizazus? tikriausiai ir portretam ir peizazam gal 17 geriau  g.gif nzn net...

jei tik peizazams 14-24
jei nori kazko ir link "portreto" tai 17-50
portretinis atstumas laikomas 80-110 kazkur. todel 14-24 niekaip nepatrauks 4u.gif

Atsakyti
Baccardi, sveikinimai kuo dideliausi mirksiukas.gif thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(peppi @ 2009 05 27, 23:18)
na tai man ir nepatinka tradiciniai šokiai biggrin.gif
manau atvarysim jei niekas nesugrius, ane bite mirksiukas.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 27, 23:21)
nu per tiek laiko temoj jau spejau susiprasti del tavo "neformato" biggrin.gif tik tiek kad ir tie netradiciniai ivairus buna. nu ateisit, pamatysit.

as ir mielai atvaryciau, o ir sokt pas jus visai gal gerai butu? g.gif o Indre kazin butu, ka? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 05 28, 08:10)
jei tik peizazams 14-24
jei nori kazko ir link "portreto" tai 17-50
portretinis atstumas laikomas 80-110 kazkur. todel 14-24 niekaip nepatrauks  4u.gif

mastau.gif manrods as visai susipainiojau wacko.gif teikiu pirmenybe portretams, gatves foto, peizazai priespaskutineje vietoje... dekui uz patarima 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Baccardi...ramių naktelių 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikinimai Baccardi 4u.gif

ir lauksim naujo modeliuko nuotraukų biggrin.gif

Zitlali, o dėl objektyvo, tai imčiau 17-50, nes 14-24 labai jau siauras panaudojimas. Tu kaip supratau dabar kažkokį fixą turi g.gif . Tai tuomet tau tikrai 17-50 reikalingesnis, o ateityje jei pajausi, kad nori dar plačiau nei 17, tai galėsi ir 14-24 įsigyti mirksiukas.gif

Tik nesidairyk į Tokina 16-50, nes turėjau jį, bet labai jau muilino doh.gif

Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 27, 23:18)
manau atvarysim jei niekas nesugrius, ane bite mirksiukas.gif

jep smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 05 28, 07:59)
na del baccardi jau galite spaminti ir off topinti  thumbup.gif
sianakt ji susilauke nuostabaus sunelio ir....
....mane viena paliko ant "ledo" galuotis toliau  lotuliukas.gif  blush2.gif

nu va... o aš taip tikėjaus, kad jus abi vienu metu biggrin.gif sveikinimai baccardi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ketti @ 2009 05 28, 08:20)

Zitlali, o dėl objektyvo, tai imčiau 17-50, nes 14-24 labai jau siauras panaudojimas. Tu kaip supratau dabar kažkokį fixą turi g.gif . Tai tuomet tau tikrai 17-50 reikalingesnis, o ateityje jei pajausi, kad nori dar plačiau nei 17, tai galėsi ir 14-24 įsigyti mirksiukas.gif

Tik nesidairyk į Tokina 16-50, nes turėjau jį, bet labai jau muilino doh.gif

aciu Ketti 4u.gif as ziuriu Nikkor g.gif na va, padejot apsisprest... aciuuuuuuu thumbup.gif
Atsakyti
jėėė.. baccardi jau... sveikinimai..biggrin.gif biggrin.gif

San-sa-ra! San-sa-ra! biggrin.gif
Atsakyti
Sveikinimai Baccardi wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 27, 22:38)
Gal zinot, kokiu firmu,kurie daro kokybiskus irisamus foto albumus-knygas ? knisu internete,bet nelabai randu g.gif  aciuks 4u.gif

Sea, Jokuzio spaustuve daro, kai ten buvau, tai net nužiūrėjau, kad VV pasidarius tokią. Žiūrėti čia: http://www.kalendori...t/lt/fotoknyga/.
Deja, Klaipėda. jei nieko nerasi galiu padėti su paėmimu ir persiuntimu.
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2009 05 28, 07:12)
as ir mielai atvaryciau, o ir sokt pas jus visai gal gerai butu?  g.gif  o Indre kazin butu, ka? lotuliukas.gif

atvaryk bigsmile.gif gerai, gerai pas mus sokti. Indre nzn, paskutiniu metu ko tai neateina - paskambinciau jai, kad tu ateini biggrin.gif siaip tai su ta sokiu tematika keliames i az, uztenka cia ir taip visokiu ne i tema sneku irnesakyk.gif

sveikinimai baccardi! kantrybes, ramybes 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai Baccardi!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti