Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Gal galit padet? ar teisingai ziuriu... man reik adapterio 60-tukui 67mm filtrui, tai cia bus sitas ane black 62mm to 67mm 62-67mm Step Up Filter Ring 60-67 g.gif taip idomiai raso.. pradzioj 62 tada 60 g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 27, 15:12)
nu davai... bet tai tipo čia jau ryt? ar čia dar kitas ketvirtadienis?

kitas smile.gif

QUOTE(Jurina @ 2009 05 27, 15:33)
jau tiek to, keliauja mano objektyvas pas mane bandysiu draugaut smile.gif vistik inete apie jį 90% gerų atsiliepimų

viskas bus gerai wink.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 05 27, 16:16)
peppi, del vietu vilniuje  g.gif sapiegos ligonines parkas yra man patrauklus. nezinau kaip del vestuviu ar rastum ten norimu "aksesuaru" biggrin.gif nera ten kazkokiu senoviniu rumu liekanu, bet savaitgaliais ten labai ramu buna. ir zalumos per akis.
po to Uzutrakio dvaras. na salia traku, ten daug vestuviu buna, bet man labai patiko. pakankamai uzkaboriu, apleistu laiptu, balkonu, tvenkiniu  g.gif
vien universitetas su kiemeliais ko vertas  mirksiukas.gif
o siaip reik pasidomet ten Lentvario parkais, Traku vokes ir panasiais. manau rastum ko noretum  g.gif

ačiū Sansara drinks_cheers.gif pračekinsiu viską smile.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 27, 17:01)
ne, kt ketvirtadienis, birzelio 4. as dar pries pat priminsiu ir tiksliau vieta ir laika parasysiu. ateikit, neturiu nei vienos savo fotkes is sokiu, nors jau tiek laiko duoduos smile.gif peppi, mano 2 kartai per savaite 80lt mirksiukas.gif

tai čia 80 Lt. už tuos du kartus ar už mėnesiuką biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 27, 21:27)
tai čia 80 Lt. už tuos du kartus ar už mėnesiuką biggrin.gif ?

uz menesi, 2 kartus per savaite eini smile.gif nu atvarykit gi su bite, ir pasiziuresi, ir pafotkinsi, ir vsk del sokiu issiaiskinsi. siaip savotiski jie tie sokiai, specifiniai gan - negaliu garantuoti, kad patiks.
Atsakyti
Gal zinot, kokiu firmu,kurie daro kokybiskus irisamus foto albumus-knygas ? knisu internete,bet nelabai randu g.gif aciuks 4u.gif
Atsakyti
A.M, nu man tai super. thumbup.gif Antra išvis nuostabi. wub.gif
Atsakyti
galynejuos su keliaguba expoza. bet gal palikt man ja ramybej kol kas. niekaip neatseku, kas ka susiurbia (apie spalvas as cia) ir kokiu budu ta samoningai kontroliuot nors kiek. nez net kam cia dedu, kartais tiesiog protas pragiedreja vien i SM ikelus smile.gif

user posted image
Atsakyti
sveiki,

uf, susinervinau, tiek rašiau rašiau ir netas nulūžo, o posto neišsisaugojau doh.gif
gun_rifle.gif

o taip iš eilės visas foto gražiai sukomentavau doh.gif

Dabar jau tik kas labaiusiai įstrigo pabandysiu prisimint ir parašyt.

Kaktukės nuotraukose labai gražios spalvos wub.gif . Tik pirmoje man kažkaip daugaiu erdvės norisi, kad ir to medžio daugaiu matytųsi ir kad vyriškio ranka nebūtų nukirpta.

Zitlali pirmoje ir trečioje splavos nelabai, todėl antra beveik bespalvė atrodo geriausiai. Beje, vaiko sėdėjimo poza labai įdomi, visgi ją ne visai idealiai pavyko pagauti, man labai norisi daugaiu ervdės kairėje ir apačioje mirksiukas.gif

Duoma super vietelę atrado, tikrai ta kalva gražiai žiūrisi. Gali dar ten grįžti ir naujų gerų kadrų pridėti, tik dabartinaime man dangaus spalvos nelabai, taip kad mano patarima sdar būtų pažaisti su dangaus mėlyne mirksiukas.gif

Ai, dar Peppi auto labai fainas bigsmile.gif

o jeigu ką pamiršau pakomentuoti, tai nepykit, nes man iš tų nervų mintys pabėgo doh.gif

p.s. žiūriu detektyvas su nuotraukomis gavosi, tai prisiduodu, kad nieko netryniau ir tiesa pasakius nepastebėjau net kuri foto dingo g.gif .

o ta foto kur MS ir Sayonarra "flirtuoja" taigi yra, ji niekur nedingo, bent jau aš ją matau (133 numeris) unsure.gif . nesuprantu kaip jos pasigedot g.gif . Ar jūs apie kokią kitą kalbat g.gif . bet savo foto nei vienos netryniau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 27, 21:38)
uz menesi, 2 kartus per savaite eini smile.gif nu atvarykit gi su bite, ir pasiziuresi, ir pafotkinsi, ir vsk del sokiu issiaiskinsi. siaip savotiski jie tie sokiai, specifiniai gan - negaliu garantuoti, kad patiks.

na tai man ir nepatinka tradiciniai šokiai biggrin.gif
manau atvarysim jei niekas nesugrius, ane bite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 27, 22:18)
na tai man ir nepatinka tradiciniai šokiai biggrin.gif
manau atvarysim jei niekas nesugrius, ane bite mirksiukas.gif

nu per tiek laiko temoj jau spejau susiprasti del tavo "neformato" biggrin.gif tik tiek kad ir tie netradiciniai ivairus buna. nu ateisit, pamatysit.
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 27, 22:58)
galynejuos su keliaguba expoza.

idomiai g.gif

QUOTE(ketti @ 2009 05 27, 23:12)
Zitlali pirmoje ir trečioje splavos nelabai, todėl antra beveik bespalvė atrodo geriausiai. Beje, vaiko sėdėjimo poza labai įdomi, visgi ją ne visai idealiai pavyko pagauti, man labai norisi daugaiu ervdės kairėje ir apačioje mirksiukas.gif

joo pritariu del erdves... pati bandziau vis kaip nors sutalpinti mazgi kol sedejo ir nenuvirto, be sansu, tikriausiai prie lubu klijuotis butu reikeje doh.gif del to ir ieskau su zoom'u objektyvo g.gif aciu uz komentara 4u.gif

ka manot apie Nikon SB-600 ? Radau nauja ebay'jui 670 Lt g.gif pas mus netoli 1000 Lt, ar geriau Nikon Speedlight SB-900 , radau uz 1200 Lt su siuntimu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 gegužės 2009 - 07:10
na del baccardi jau galite spaminti ir off topinti thumbup.gif
sianakt ji susilauke nuostabaus sunelio ir....
....mane viena paliko ant "ledo" galuotis toliau lotuliukas.gif blush2.gif

zitali, as uz SB-800 ar SB-900. 4u.gif turiu SB-800 ir nesigailiu. tiesiog del vieno momento SB-600 gali veikti tik kaip "lydincioji" blykste, bet ne kaip vedamoji. jei kada noresi susikomplektuoti studijini ar artima jam apsvietima, vis tiek teks pirkti vedamaja. ir mane patrauke SB-800 komplektacija (yra kartu difuzorius, kuri perkant atskirai isleistum dar keliasdesimt litu).
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 05 28, 07:59)
na del baccardi jau galite spaminti ir off topinti  thumbup.gif
sianakt ji susilauke nuostabaus sunelio ir....
....mane viena paliko ant "ledo" galuotis toliau  lotuliukas.gif  blush2.gif

zitali, as uz SB-800 ar SB-900.  4u.gif turiu SB-800 ir nesigailiu. tiesiog del vieno momento SB-600 gali veikti tik kaip "lydincioji" blykste, bet ne kaip vedamoji. jei kada noresi susikomplektuoti studijini ar artima jam apsvietima, vis tiek teks pirkti vedamaja. ir mane patrauke SB-800 komplektacija (yra kartu difuzorius, kuri perkant atskirai isleistum dar keliasdesimt litu).

Sveikinimai Baccardi wub.gif clap.gif clap.gif clap.gif ech... wub.gif

Nezinojau, kad laukiesi bigsmile.gif laukiam dar vieno modeliuko biggrin.gif thumbup.gif

Aciu labai uz komentara del blykstes 4u.gif vadinas teisinga linkme ieskau bigsmile.gif dar del objektyvo kankinuos.. ar f/2.8 14-24 ar 17-50 g.gif ar eis man su 14 fotkint peizazus? tikriausiai ir portretam ir peizazam gal 17 geriau g.gif nzn net...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 gegužės 2009 - 07:10