Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2009 05 27, 15:35)
visai ne šalia mano darbo biggrin.gif aš tai praktiškai pačiam darbe savo galėčiau strapaliot biggrin.gif ale neįdomu vienai... unsure.gif
tai jei viskas tinka ir nepasikeičia varom pasicekavinti ir pasikavinti rolleyes.gif

nu davai... bet tai tipo čia jau ryt? ar čia dar kitas ketvirtadienis?
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 27, 16:06)

thumbup.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 27, 15:58)
parduosi jeigu ka  4u.gif

reik atskiros temos apie objektyvus  g.gif

tai tame ir ėsmė kad neparduosiu, sony bais nepopuliaru
jau tiek to, keliauja mano objektyvas pas mane bandysiu draugaut smile.gif vistik inete apie jį 90% gerų atsiliepimų
sorry už spamą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 05 27, 15:33)
tai tame ir ėsmė kad neparduosiu, sony bais nepopuliaru
jau tiek to, keliauja mano objektyvas pas mane bandysiu draugaut smile.gif vistik inete apie jį 90% gerų atsiliepimų
sorry už spamą  blush2.gif

manau kad nenusivilsi, bent as canon 50-tuku esu ziauriai patenkinta ir tas jo siauraakiskumas labai mazas trukumas, nors dar rankas ir kojas kapoju blush2.gif bet tikiu kad pasitaisysiu biggrin.gif

as ka tik is Botanikos sodo kairenuose, grazu ten, bet vertu demesio pastatu nera. Arciausiai mieste man atrodo vingio botanikos sode yra ta apgriuvusi siena kur Sayonara su O fotkinosi, dar ten yra toks namelis vijokliais apauges ir senas siltnamis man visai idomus ax.gif
Atsakyti
Jurina, del 50tuko tikrai nenusivilsi smile.gif vien jo piesinys atpirks kai kuriuos nepatogumus netelpant. be to, kai neisivaizduoji kitaip, tai greit ir pripranti "tilpti" kur reikia ir kaip reikia. lauke tai is viso idealu su juo, kambarys irgi kambariui nelygu. mirksiukas.gif

peppi, del vietu vilniuje g.gif sapiegos ligonines parkas yra man patrauklus. nezinau kaip del vestuviu ar rastum ten norimu "aksesuaru" biggrin.gif nera ten kazkokiu senoviniu rumu liekanu, bet savaitgaliais ten labai ramu buna. ir zalumos per akis.
po to Uzutrakio dvaras. na salia traku, ten daug vestuviu buna, bet man labai patiko. pakankamai uzkaboriu, apleistu laiptu, balkonu, tvenkiniu g.gif
vien universitetas su kiemeliais ko vertas mirksiukas.gif
o siaip reik pasidomet ten Lentvario parkais, Traku vokes ir panasiais. manau rastum ko noretum g.gif

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2009 05 27, 15:12)
nu davai... bet tai tipo čia jau ryt? ar čia dar kitas ketvirtadienis?

ne, kt ketvirtadienis, birzelio 4. as dar pries pat priminsiu ir tiksliau vieta ir laika parasysiu. ateikit, neturiu nei vienos savo fotkes is sokiu, nors jau tiek laiko duoduos smile.gif peppi, mano 2 kartai per savaite 80lt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 27, 19:01)
ne, kt ketvirtadienis, birzelio 4. as dar pries pat priminsiu ir tiksliau vieta ir laika parasysiu. ateikit, neturiu nei vienos savo fotkes is sokiu, nors jau tiek laiko duoduos smile.gif peppi, mano 2 kartai per savaite 80lt mirksiukas.gif

o ka tu ten soki? turbut ne valsa, ar polka su raguciais? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 27, 17:15)
o ka tu ten soki? turbut ne valsa, ar polka su raguciais?  tongue.gif

taigi, zinai. jau rodziau. modernus sokis. be raguciu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 27, 19:17)
taigi, zinai. jau rodziau. modernus sokis. be raguciu cool.gif

...nu.... nu... bet vistiek du mazi mazi mazyciai raguciai kyso.....mm?
Atsakyti
pagaliau prisilieciau prie paskutiio susitikimo foto.syvakar pabandysiu sukraut.tiesa,del trynimu,tai nezinau ar pries ar uz autoriai bet del man zinomu priezasciu as irgi savasias noreciau istrinti greitu metu smile.gif .

QUOTE(_ms_ @ 2009 05 27, 16:37)
...nu.... nu... bet vistiek du mazi mazi mazyciai raguciai kyso.....mm?

o ce kaip susije su fotografavimu?tamstai ragai gerai gaunas fotografuot,ar seip? smile.gif
Atsakyti
Vakar padariau pora kadru smile.gif

Fish & chips
user posted image

user posted image

Atsakyti
paskaityk dar: susije su Fotografavimu sokiu-lietuviu liaudies-polka su raguciais smile.gif ar siaip pasneket nori?
Atsakyti