Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(peppi @ 2009 05 27, 12:27)
o šokti ten priimtų blush2.gif
visada norėjau...bet gal ten jau tikros šokėjos...
pradžiai reikėtų nuvaryti pafotkinti biggrin.gif pasižymėjau kalendoriuje, jei neatsiras kitų planų - prisijungsiu, kurioje Vilniaus vietoje maždaug?

www.lvjc.lt. priesais forume palace. sokti priimtu, yra skirtingu lygiu grupiu smile.gif
Atsakyti
nu va.. turiu laiko kelias minutes, tai issamiai pakomentuosiu paskutines nuotraukas. Bet nekomentuosiu, nes mieko neatsimenu.. isskyrus zitali kudiki, kuris visai nieko.. nu akis seselyje krito i aki.

lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki visi
Jo Zitlali kūdikis tikrai įsimenantis
Kas fotkina su 50-tuku ir kropintos matricos fotiku? ar labai nepatogu patalpose fotkint? kaip kažkas minėjo reikia lipt sienom ax.gif vakar užsisakiau o šian susiprotėjau pažiūrėt kokios gi matricos mano fotikas , jis aišku yra kropintos matricos ir bus ne 50 o ~75-80mm, tai daba nžn ar verkt ar džiaugtis, sakė atšaukt užsakymo neįmanoma o ir keist nėr į ką, 35mm 1,4f 4x daugiau kainuoja, o 28mm jau 2,8f verysad.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 27 gegužės 2009 - 14:03
QUOTE(bite maja @ 2009 05 27, 12:53)
tai, kad ten nieko gero nėr... kiek atsimenu. viduj tamsu, pilna kartotekų, nėr vietos kur apsisukt ir padvasintos vaidilutės sėdi  biggrin.gif

tai aš į vidų nesiveržiu biggrin.gif man varteliai, pastatas gražu... rolleyes.gif

QUOTE(Amise @ 2009 05 27, 12:58)
įdomesnių vietų tai aš žinau aplink biržus, raseinius, tokių apleistų trobukų, bet kad ten neturiu jokio žmogučio kurį galėčiau pafotografuot  doh.gif

aj va, dar iš foto kiek teko žiūrėt gražus baisogalos dvaras, tie raudoni akmenukai.. hrr wub.gif  ir lyg tais niekas nedraudžia ten aplink fotografuot  g.gif  su viena raitele esam ten fotosesią su planavę tik nebežinau ar išeis..  unsure.gif

nu per toli man tas Radviliškis...reikia su jaunavedžiais kažkur pavažiuoti...bet gražu gražu...

QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 27, 13:21)
www.lvjc.lt. priesais forume palace. sokti priimtu, yra skirtingu lygiu grupiu  smile.gif

kiek kaštuoja smile.gif?

QUOTE(Jurina @ 2009 05 27, 13:34)
Sveiki visi
Jo Zitlali kūdikis tikrai įsimenantis
Kas fotkina su 50-tuku ir kropintos matricos fotiku? ar labai nepatogu patalpose fotkint? kaip kažkas minėjo reikia lipt sienom  ax.gif  vakar užsisakiau o šian susiprotėjau pažiūrėt kokios gi matricos mano fotikas , jis aišku yra kropintos matricos ir bus ne 50 o ~75-80mm, tai daba nžn ar verkt ar džiaugtis, sakė atšaukt užsakymo neįmanoma o ir keist nėr į ką, 35mm 1,4f 4x daugiau kainuoja, o 28mm jau 2,8f  verysad.gif

nu dabar jau vėlu biggrin.gif
biškį lipsi sienom smile.gif
nu bet nepergyvenk mirksiukas.gif pasibandysi, jei visai blogai bus - ne sunkiai parduosi kiek pigiau...arbe ne kropintos matricos fotiką įsigysi biggrin.gif
Atsakyti
A va pas mane vabalinėjimosi sezonas prasidėjo ax.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(peppi @ 2009 05 27, 14:42)

nu per toli man tas Radviliškis...reikia su jaunavedžiais kažkur pavažiuoti...bet gražu gražu...

aplink kur ieškai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 27, 08:08)
Nuu kodėl viskas, kas geriausio vyksta Vln  cry.gif
Papildyta:
Kažkas iš pavydo ištrynė  lotuliukas.gif

Būtent. Ir fotografuot priima ir šokti sad.gif cry.gif

Na ir aš prisipažįstu, kad nieko netryniau (nes manęs ten nebuvo, kitaip tikrai būčiau išsitrynus).

QUOTE(peppi @ 2009 05 27, 12:27)
visokie Belmontai ir Trakai tai man banaloka ir nuvalkiota... unsure.gif

Esu ieškojusi irgi visokių dvarų, nes visokios slaptingos vietos mane iš koto verčia, bet nelabai kur LT pateksi į gražias vietas. Apie Vilnių galima bandyti čia ir čia paieškoti ko nors smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 27, 14:21)
www.lvjc.lt. priesais forume palace. sokti priimtu, yra skirtingu lygiu grupiu  smile.gif

o geras. čia visai šalia mano darbo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 05 27, 13:44)
A va pas mane vabalinėjimosi sezonas prasidėjo  ax.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
aplink kur ieškai?  smile.gif

gražiai fonas išplautas ale vabaliuko norisi didesnio bigsmile.gif

aplink Wilno biggrin.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 05 27, 13:53)
Būtent. Ir fotografuot priima ir šokti sad.gif cry.gif

Na ir aš prisipažįstu, kad nieko netryniau (nes manęs ten nebuvo, kitaip tikrai būčiau išsitrynus).
Esu ieškojusi irgi visokių dvarų, nes visokios slaptingos vietos mane iš koto verčia, bet nelabai kur LT pateksi į gražias vietas. Apie Vilnių galima bandyti čia ir čia paieškoti ko nors smile.gif

ačiū, šitą psl žinau smile.gif ale su nuotraukom tai ten skurdokai... g.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 05 27, 13:56)
o geras. čia visai šalia mano darbo smile.gif

visai ne šalia mano darbo biggrin.gif aš tai praktiškai pačiam darbe savo galėčiau strapaliot biggrin.gif ale neįdomu vienai... unsure.gif
tai jei viskas tinka ir nepasikeičia varom pasicekavinti ir pasikavinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 27, 15:35)
gražiai fonas išplautas ale vabaliuko norisi didesnio bigsmile.gif

aplink Wilno biggrin.gif

daugiau nebetraukia man doh.gif

hmm,atrodo taip daug visko aplink vln yra bet viskas taip nusibodę g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 05 27, 14:34)
Kas fotkina su 50-tuku ir kropintos matricos fotiku?

parduosi jeigu ka 4u.gif

reik atskiros temos apie objektyvus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 gegužės 2009 - 14:59
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 27, 15:58)

reik atskiros temos apie objektyvus  g.gif

yra tokia tema http://www.supermama...p;hl=objektyvai
Atsakyti