Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 26, 23:03)
kas norit pasipraktikuoti fotografuoti judesi, turiu pasiulyma:

kita ketvirtadieni 19val. (Vln veiksmas) bus musu sokiu atvira pamoka - tiesiog iprastas uzsiemimas, bet gali ateiti ziurovai. susitariau, kad gali ateiti ir ziurovu su fotikais. apsvietimas nedekingas, grupe gan pradedanciuju, vietos gali nebuti daug. tai salygos nebaisiai, bet jeigu kam idomu, prasom 4u.gif .

Nuu kodėl viskas, kas geriausio vyksta Vln cry.gif
Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 27, 08:16)
tik parasiau,kad atrodot lyg flirtuotumet toje foto biggrin.gif

Kažkas iš pavydo ištrynė lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(peppi @ 2009 05 26, 22:47)
aš žinokite iki šiol neperskaičiau fotiko instrukcijos...rusiška pas mane, nervai nelaiko taip sudėtingai skaityti...lietuviškų turbūt nebūna? 400 pas mane canon, gal kas anglišką turi ir paskolintų ax.gif

Peppi, as tikrai turiu lietuviska 400d instrukcija. Jei ne pdf, tai atspausdinta tikrai, tik namie reiktu paieskot. Svilptelk jei reiks, geriau i az, nes nespeju cia visko sekti.
Atsakyti
Labas rytas,

as kai ieskojau savo fotikui instrukcijos, tai radau cia visokiu kokiu reikia modeliu lt instrukcijos pdf .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaktuke: 27 gegužės 2009 - 08:20
Zitlali, man tavo vaikiukas pirmojoj pats geriausias (tiksliau ne vaikiukas, kadras, o vaikiukas tai visose geras biggrin.gif )

Degute, ech, reikejo toj pirmoj, ant kedutes zmogena koki senyvo amziaus pasodint, palinkusi, su lazdele (nebutinai, zinoma) ir zvake visa sutalpint g.gif
Ir antroj vaiduokliukas koks butu kadra pagyvines biggrin.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 27, 09:20)
Labas rytas,

as kai ieskojau savo fotikui instrukcijos, tai radau cia visokiu kokiu reikia modeliu lt instrukcijos pdf .

Aciu uz gera nuoroda, radau ir as ko seniai ieskojau.

As susitikimo nuotrauku irgi netryniau, tik paziurejau, seile pavarvinau, kad sudalyvaut negalejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 27 gegužės 2009 - 08:54
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 26, 18:40)
noriu parodyti siandieninius kadrus...

Man labai labai patiko spalvos wub.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 05 26, 21:17)
Sorry , kad vaikas vel mano...

as irgi uz pirma thumbup.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 05 26, 21:31)
Nu ir vėl aš... 

Nu man tai patinka thumbup.gif

Tu kai seivini, paziurek, ar naudoji sRGB spalvu formata... nei jei jis pas tave adobeRGB - tai ir kyla bedos... ax.gif

QUOTE(Degutė @ 2009 05 27, 00:11)
švieži įspūdžiai iš Taujėnų dvaro:

Man pirmoji labai patinka, tik tos zvakes kazkaip noretus toliau nuo krasto... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 05 26, 22:35)
ir man ta pati problema.... irgi nežinau kas kaltas.... jau visai save kartais nurašau.... kad nieko nemoku  unsure.gif  o rankiniu fokusuojant, nenušoka ?

Nu lyg ne g.gif

Zitalai, pirma labiausiai wub.gif
Duoma, fainai visai, bet man gal dar kojas norėtusi matyt smile.gif
Degute, antroj nuotraukoj labai norėtusi kokio žmogaus tame krėsle smile.gif
Atsakyti
Vilnietės, kur yra aplink vilnių įdomesnių, gražių vietų gamtoj pasifotkint? Gal koks rapsų laukas netoli yra dar žydintis? ax.gif
Atsakyti
Aciu uz komentarus 4u.gif

QUOTE(Amise @ 2009 05 27, 12:08)
Vilnietės, kur yra aplink vilnių įdomesnių, gražių vietų gamtoj pasifotkint? Gal koks rapsų laukas netoli yra dar žydintis?  ax.gif

tai uz miesto pavaziuoji ten uz Pilaites, nzn koks ten kelias, kur link Moletu atrodo, ten visokiu kalnu kalneliu, misku miskeliu, nameliuku senu visokiu... del zydinciu nzn smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2009 05 27, 11:08)
Gal koks rapsų laukas netoli yra dar žydintis?  ax.gif

rapsai jau psio baigia nuzydet -nebe tas cool.gif bent kur as gyvenu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 26, 22:03)
kas norit pasipraktikuoti fotografuoti judesi, turiu pasiulyma:

kita ketvirtadieni 19val. (Vln veiksmas) bus musu sokiu atvira pamoka - tiesiog iprastas uzsiemimas, bet gali ateiti ziurovai. susitariau, kad gali ateiti ir ziurovu su fotikais. apsvietimas nedekingas, grupe gan pradedanciuju, vietos gali nebuti daug. tai salygos nebaisiai, bet jeigu kam idomu, prasom 4u.gif .

o šokti ten priimtų blush2.gif
visada norėjau...bet gal ten jau tikros šokėjos...
pradžiai reikėtų nuvaryti pafotkinti biggrin.gif pasižymėjau kalendoriuje, jei neatsiras kitų planų - prisijungsiu, kurioje Vilniaus vietoje maždaug?

QUOTE(Degutė @ 2009 05 26, 22:59)
oo, šitas man lb fainas. tos akytės skirtingos gal kiek keistai atrodo, bet pats spalvingumas, minkštumas kadro man patiko smile.gif

man ir rakursas ir dar rankytės kojytės kadre tilpę puikiai, ir ryškumo zona patinka...o kad akytė tamsesnė viena tai tik įdomiau wink.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 27, 08:20)
Labas rytas,

bigsmile.gif parsisiunčiau
ačiū visoms, kas siūlėtės pagelbėti 4u.gif

QUOTE(Amise @ 2009 05 27, 11:08)
Vilnietės, kur yra aplink vilnių įdomesnių, gražių vietų gamtoj pasifotkint? Gal koks rapsų laukas netoli yra dar žydintis?  ax.gif

va va...mane kokie nors sodai, dvarai domina unsure.gif kurie atviresni lankytojams...nes pvz radau Vileišių rūmus
user posted image
bet pasifotkinti nežinia ar pavyks...nenori jie įsileisti... unsure.gif
visokie Belmontai ir Trakai tai man banaloka ir nuvalkiota... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 27, 13:27)
va va...mane kokie nors sodai, dvarai domina unsure.gif kurie atviresni lankytojams...nes pvz radau Vileišių rūmus

tai, kad ten nieko gero nėr... kiek atsimenu. viduj tamsu, pilna kartotekų, nėr vietos kur apsisukt ir padvasintos vaidilutės sėdi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 27, 13:27)
va va...mane kokie nors sodai, dvarai domina unsure.gif kurie atviresni lankytojams...

įdomesnių vietų tai aš žinau aplink biržus, raseinius, tokių apleistų trobukų, bet kad ten neturiu jokio žmogučio kurį galėčiau pafotografuot doh.gif

aj va, dar iš foto kiek teko žiūrėt gražus baisogalos dvaras, tie raudoni akmenukai.. hrr wub.gif ir lyg tais niekas nedraudžia ten aplink fotografuot g.gif su viena raitele esam ten fotosesią su planavę tik nebežinau ar išeis.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 27 gegužės 2009 - 13:02