Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 26, 21:55)
peppi, turiu EOS 40D Acrobat dokumente, galiu permest 4u.gif

40? pas mane 400...

Loreli sveikinu smile.gif
Atsakyti
Tai, peppi, dižioji diduma info bus ta pati smile.gif
Atsakyti
kas norit pasipraktikuoti fotografuoti judesi, turiu pasiulyma:

kita ketvirtadieni 19val. (Vln veiksmas) bus musu sokiu atvira pamoka - tiesiog iprastas uzsiemimas, bet gali ateiti ziurovai. susitariau, kad gali ateiti ir ziurovu su fotikais. apsvietimas nedekingas, grupe gan pradedanciuju, vietos gali nebuti daug. tai salygos nebaisiai, bet jeigu kam idomu, prasom 4u.gif .

kzk esu fotkinus, tai norintiems isivaizduoti ko mazdaug tiketis:

http://fotokudra.lt/...2&nav=aut&page=

http://www.flickr.co...078132896/show/

jeigu bus norinciu, arciau to laiko viska detalizuosiu mirksiukas.gif
Atsakyti
As fokusuoju tik rankiniu - visada, o vakare keliu ISO kiek man reik tongue.gif Seniau baisiai jo bijodavau, bet dabar ne biggrin.gif

QUOTE(peppi @ 2009 05 26, 22:58)
40? pas mane 400...

Loreli sveikinu smile.gif

Pas mane 1000D ir lyginau su rusiska, tai praktiskai tas pats, tik keliu psl manajam nebuvo mirksiukas.gif Nu, kaip nori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 05 26, 22:53)
Čia ta prasme sufokusuoji, o paskiau perkadruoji?

mastau.gif greiciausiai.. nlb supratau ka pasakei.. nzn, zinau, tik kad mano Nikono reikia ilgai prasyt, kad sufokusuotu ta ka reikia, maivos vis... tai man pavyksta apgauti pakeitus tiesiog kadra, kazka is jo ryskesnio pasalinus ir vel gryzt prie to norimo ir tada pavyksta.. dazniausiai smile.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 05 26, 22:55)
Zitlali, nufotkink mano vaika, kaip pirmaja foto blush2.gif  biggrin.gif labai patiko mirksiukas.gif

hihihi.gif be problemu, dekui 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2009 05 26, 23:03)
kas norit pasipraktikuoti fotografuoti judesi, turiu pasiulyma:

kaip idomu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 26, 19:57)
A.M avatare tavo auto?

Nea lotuliukas.gif , fotke pasiskolinau is NIKOLA TAMINDZIC

Zitlali man pirma labiausiai

Duoma idomus kadras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 26, 21:17)

oo, šitas man lb fainas. tos akytės skirtingos gal kiek keistai atrodo, bet pats spalvingumas, minkštumas kadro man patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 05 26, 21:56)
Jau atradau fotike dėl to ryškumo  biggrin.gif

ka radai, pasidalink biggrin.gif

Zitlali, man pirma irgi wub.gif visgi tas tavo objektyvas yra geris wub.gif
Atsakyti
švieži įspūdžiai iš Taujėnų dvaro:

karališkas gyvenimas

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 05 27, 00:07)
ka radai, pasidalink biggrin.gif

Zitlali, man pirma irgi wub.gif visgi tas tavo objektyvas yra geris wub.gif

Radau, kaip nustatyti ryškumą fotoaparate, jei Nikonas, tai optimize image-custom-image sharpening. Savaitgali išbandysiu, kas pasikeitė smile.gif

O koks objektyvas pas Zitlali. kažkaip praleidau
Atsakyti
Aciu uz komentarus 4u.gif

Vienas tele, tai nepatinka tas (f/3.8), kitas kuriuo cia fotkina tai nikkor makro 60mm f/2,8 . Bet skirtumas man didziulis smile.gif labai noriu sviesaus, ne makro... ax.gif

reik man ieskotis tele kokio gero... hm... gal galit ka parekomenduot? pasimetus esu... noriu, kad butu mazas f, zoom'as nuo kokiu 18 ar 28 g.gif ziuriu toki http://www.efoto.lt/..._70-200_28g_afs bet cia nuo 70 ir raso, kad sunkus... o ir 200 nereikia tongue.gif vienzo netinka biggrin.gif pirkciau be zoom'o, bet pvz su makro kai fotografuoju labai truksta jo... su kokiais jus dirbat? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 gegužės 2009 - 07:29
QUOTE(_ms_ @ 2009 05 26, 13:04)
O ka komentavai? smile.gif Toje fotoje buvau tik as ir sayonara ir pinholas. Ir fotografavo ketti. Ir grazi nuotrauka buvo. Gaila. Gal koks antipinholininkas istryne?  smile.gif

tik parasiau,kad atrodot lyg flirtuotumet toje foto biggrin.gif

Degute, pirmoji foto patiko labai bigsmile.gif
Atsakyti