Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

peppi idomios auto thumbup.gif

beje nieko netryniau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 26, 18:20)

peppi
, geras auto thumbup.gif  wub.gif
spalvos tai man labai labai thumbup.gif kaip cia tokias isgavai gaivias? bigsmile.gif

BN, Ediper, Bonda aciu 4u.gif

spalvas isgavau fotiko pagalba, su ps prie spalvu nelindau, tik pirmaja patamsinau ax.gif
zodz, pazindinuosi su fotiku, patinka visi highlight tone optimyser ir tt. ir ekspozicijos kompensavimas pastumtas i pliusa biggrin.gif
dar pareguliavus ir po meniu palandziojus tikiuosi ps naudoti tik remeliams uzdeti lotuliukas.gif
Atsakyti
Peppi,auto ir man labai patiko wub.gif

Kaktuke, patiko 4u.gif

Sadi, kojyte buciau is truputi toliau fotografavus ir patraukus is centro 4u.gif

As dabar galvoju apie istrintaja foto, palikau as ten komentara, tikiuos ne del jo nuotrauka istryne g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 05 26, 14:47)
o cia is kur? ax.gif  blush2.gif

Čia kur kažkada siuntemės.Lilly blue>honey, turi turėt:)
Peppi, tikrai faini auto thumbup.gif
Kaktuke, man pirma labai patinka, tokia paprasta, jauki ir švelni wub.gif
Atsakyti
Peppi, labai geri auto drinks_cheers.gif

Kaktute, labai gražios abi nuotraukytės, spalvytės labai liux wub.gif

Atsakyti
Sorry , kad vaikas vel mano... smile.gif noriu kritikos.. katras padoriausas ar nei vienas g.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 gegužės 2009 - 20:17
Nu ir vėl aš... blush2.gif

Visą laiką, kai vaikščiodavom su drauge prie "penkių kalnų" ( nežinau, kaip tikslia ta vieta vadinas, bet mes ją taip vadinam biggrin.gif ), "Fotografuodavau" šitą vaizdą akimis. Nu man taip gražu būdavo. Bet tuo metu neturėjau fotoaparato. Šiandien vėl ten ėjom. Gaila, kad žmonių nedaug buvo.
Turėjo gautis kitaip, bet gavos kaip gavos.
Manau dar bandysiu. : ) Su savo modeliais. biggrin.gif
Nes čia tai nepažįstami žmonės. Kažkaip arčiau prieit ir nufotografuot, kad kojos matytųsi buvo nedrąsu. blush2.gif
Būtent dėl to ir kartosiu, kad kojos nesimato.

Ir po to jie pasibučiavo (paremta tikrais faktais).
biggrin.gif

user posted image

Kas galit padėt susitvarkyt su ps... Ten splavos žymiai ryškesnės, o kai įkeliu, nublanksta. doh.gif
Atsakyti
Duoma o per kur keli? nes photobucketas ir imageshack.us lb kokybes nuima... nors visvien per ten keliu rolleyes.gif cia manau ne Ps beda g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 gegužės 2009 - 20:34
Zitlali, aš keliu per imageshack . Aš jau nebežinau. Lyg ir buvo susitvarkę viskas, o dabar vėl. doh.gif

Man iš tavų pirmoji labiausiai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 05 26, 21:37)
Zitlali, aš keliu per imageshack . Aš jau nebežinau. Lyg ir buvo susitvarkę viskas, o dabar vėl.  doh.gif

Man iš tavų pirmoji labiausiai.  4u.gif

niu va... nes as ir pati matau, kad smarkiai skirias mano patvarkyta nuo to kokia cia ji pasirodo... as irgi per ten keliu... tu per flikr.com ar kaip tas www vadinas kelk.. per ten dauguma kelia, neva kokybes nenuima ax.gif

dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 26, 20:17)
Sorry , kad vaikas vel mano... smile.gif noriu kritikos.. katras padoriausas ar nei vienas  g.gif

man antrasis variantas, gal net visiskas jb butu geriau, susvelnina seselius.

QUOTE(Duoma @ 2009 05 26, 20:31)

Ir po to jie pasibučiavo (paremta tikrais faktais).
  biggrin.gif

idomiai atrodo, kaip ant pasaulio krasto rolleyes.gif

**
turiu pasiulyma, gal atgaivinam "variacijos su ps" bitesmajos albume g.gif kartais jei kyla klausimu kaip kadruoti ar spalviskai arba tiesiog idomu kaip nuotrauka matytu kitas zmogus, galima butu ideti fota i ta albuma ax.gif
Atsakyti
A.M avatare tavo auto?
Atsakyti