peppi idomios auto
beje nieko netryniau
QUOTE(bonda @ 2009 05 26, 18:20)
BN, Ediper, Bonda aciu
spalvas isgavau fotiko pagalba, su ps prie spalvu nelindau, tik pirmaja patamsinau
zodz, pazindinuosi su fotiku, patinka visi highlight tone optimyser ir tt. ir ekspozicijos kompensavimas pastumtas i pliusa
dar pareguliavus ir po meniu palandziojus tikiuosi ps naudoti tik remeliams uzdeti
QUOTE(bonda @ 2009 05 26, 14:47)
o cia is kur?
Čia kur kažkada siuntemės.Lilly blue>honey, turi turėt:)
Peppi, tikrai faini auto
Kaktuke, man pirma labai patinka, tokia paprasta, jauki ir švelni
Peppi, labai geri auto
Kaktute, labai gražios abi nuotraukytės, spalvytės labai liux
Kaktute, labai gražios abi nuotraukytės, spalvytės labai liux
Nu ir vėl aš...
Visą laiką, kai vaikščiodavom su drauge prie "penkių kalnų" ( nežinau, kaip tikslia ta vieta vadinas, bet mes ją taip vadinam ), "Fotografuodavau" šitą vaizdą akimis. Nu man taip gražu būdavo. Bet tuo metu neturėjau fotoaparato. Šiandien vėl ten ėjom. Gaila, kad žmonių nedaug buvo.
Turėjo gautis kitaip, bet gavos kaip gavos.
Manau dar bandysiu. : ) Su savo modeliais.
Nes čia tai nepažįstami žmonės. Kažkaip arčiau prieit ir nufotografuot, kad kojos matytųsi buvo nedrąsu.
Būtent dėl to ir kartosiu, kad kojos nesimato.
Ir po to jie pasibučiavo (paremta tikrais faktais).
Kas galit padėt susitvarkyt su ps... Ten splavos žymiai ryškesnės, o kai įkeliu, nublanksta.
Visą laiką, kai vaikščiodavom su drauge prie "penkių kalnų" ( nežinau, kaip tikslia ta vieta vadinas, bet mes ją taip vadinam ), "Fotografuodavau" šitą vaizdą akimis. Nu man taip gražu būdavo. Bet tuo metu neturėjau fotoaparato. Šiandien vėl ten ėjom. Gaila, kad žmonių nedaug buvo.
Turėjo gautis kitaip, bet gavos kaip gavos.
Manau dar bandysiu. : ) Su savo modeliais.
Nes čia tai nepažįstami žmonės. Kažkaip arčiau prieit ir nufotografuot, kad kojos matytųsi buvo nedrąsu.
Būtent dėl to ir kartosiu, kad kojos nesimato.
Kas galit padėt susitvarkyt su ps... Ten splavos žymiai ryškesnės, o kai įkeliu, nublanksta.
Zitlali, aš keliu per imageshack . Aš jau nebežinau. Lyg ir buvo susitvarkę viskas, o dabar vėl.
Man iš tavų pirmoji labiausiai.
QUOTE(Duoma @ 2009 05 26, 21:37)
Zitlali, aš keliu per imageshack . Aš jau nebežinau. Lyg ir buvo susitvarkę viskas, o dabar vėl.
niu va... nes as ir pati matau, kad smarkiai skirias mano patvarkyta nuo to kokia cia ji pasirodo... as irgi per ten keliu... tu per flikr.com ar kaip tas www vadinas kelk.. per ten dauguma kelia, neva kokybes nenuima
dekui
QUOTE(Zitlali @ 2009 05 26, 20:17)
Sorry , kad vaikas vel mano... noriu kritikos.. katras padoriausas ar nei vienas
man antrasis variantas, gal net visiskas jb butu geriau, susvelnina seselius.
QUOTE(Duoma @ 2009 05 26, 20:31)
idomiai atrodo, kaip ant pasaulio krasto
**
turiu pasiulyma, gal atgaivinam "variacijos su ps" bitesmajos albume kartais jei kyla klausimu kaip kadruoti ar spalviskai arba tiesiog idomu kaip nuotrauka matytu kitas zmogus, galima butu ideti fota i ta albuma