QUOTE(peppi @ 2009 05 26, 14:57)
dai parodysiu ne kritikai kelis pirmuosius kadrus ba vistiek nestygstu savo kailyje
man auto abu faini
QUOTE(Baccardi @ 2009 05 26, 16:20)
Išsigandai, ane ? Oficialiai pareiškiu, kad tikiuosi tuo metu gimdyt ir meete nedalyvaut (bet tik šį kartą )
cha cha - ne kiek neissigandau musu, moteru, ten tiek bus, kad nebaisus mums ir ekstremalus gimdymas
QUOTE(bite maja @ 2009 05 26, 16:29)
man auto abu faini
Sveiki,
tases dar neiskrautos,bet pamaciau,kad reikia atidarinet dangtelius, issitraukiau,kad lengvai ir greitai
o seip labai dziaugiuosi su jumis visais susipazinus ir vat jei butu mano valia tai kasdien meetinciaus,bo mano didysis tai kelias dienas snekejo,kaip ten jam smagu buvo.O jei jau dviems seimos nariams smagu,tai galim gi malonuma ir pratest
kaip suprantu reik prisiduot ir man.Nieko netryniau,nors visus savo pagurklius mielai prasluociau o sayonarien,sakei su tavim ir ms'u prasluota?tai mazum ms'as sau ten nepatiko nepagalvojai?
dar pas mane yr puotkiu,tai kai tik apsisluosiu smutkes butnai abieju meetu fotkiu inkelsiu.
pepienes patiko auto-foto.tokie netiketi ir labai faini.
bet temas vartot,tai kaip as saldumynus op op.dar vienas op.nespeji apsidairyt op.
tases dar neiskrautos,bet pamaciau,kad reikia atidarinet dangtelius, issitraukiau,kad lengvai ir greitai
o seip labai dziaugiuosi su jumis visais susipazinus ir vat jei butu mano valia tai kasdien meetinciaus,bo mano didysis tai kelias dienas snekejo,kaip ten jam smagu buvo.O jei jau dviems seimos nariams smagu,tai galim gi malonuma ir pratest
kaip suprantu reik prisiduot ir man.Nieko netryniau,nors visus savo pagurklius mielai prasluociau o sayonarien,sakei su tavim ir ms'u prasluota?tai mazum ms'as sau ten nepatiko nepagalvojai?
dar pas mane yr puotkiu,tai kai tik apsisluosiu smutkes butnai abieju meetu fotkiu inkelsiu.
pepienes patiko auto-foto.tokie netiketi ir labai faini.
bet temas vartot,tai kaip as saldumynus op op.dar vienas op.nespeji apsidairyt op.
QUOTE(Sansara @ 2009 05 26, 11:15)
ir as cia biski ne i tema jei nestukiu temose siulo atidaryti spinteles, kai kas vaziuoja gimdyt, tai mums turbut reik atidengineti objektyvu dangtelius
vat vat pasiruošiau po ranka ir laukiu
ir aš nieko netryniau
peppi, fainai gavosi, sveikinu su pirkiniu
QUOTE(Sadi @ 2009 05 26, 10:53)
Dar viena nuotrauka patarimams Ar labai maišo tas kilimo margumas ir tamsus plyšys po spintele?
nea, man labai labai maiso ta raukslele ant kojytes, na, ta antra nuo virsaus, matai juokauju siaip viskas normaliai, as gal buciau is sono fotkinus, kad matytusi pirstukai
nieko netryniau
myto laukiuuu
Bacardi ir Sansarai sekmes
Peppi, simpatiska esi moteris, grazus auto
peppi, sveikinu su pirkiniu. tavo auto , labai naturalus.
noriu parodyti siandieninius kadrus, man labai patinka svelniom sviesiom spalvom, emocijom, tik nzn kaip mato kitos akys ar netruksta kontrasto, ar ne persviesios. ir is vis ar turi razynkos kauliuku?
noriu parodyti siandieninius kadrus, man labai patinka svelniom sviesiom spalvom, emocijom, tik nzn kaip mato kitos akys ar netruksta kontrasto, ar ne persviesios. ir is vis ar turi razynkos kauliuku?
QUOTE(peppi @ 2009 05 26, 18:51)
chebra, ačiū, nebegirkit
Geru zodziu per daug nebuna
O ka daryt kai fotkes fainos
Kaktuke, grazios spalvos
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 26, 18:40)
peppi, sveikinu su pirkiniu. tavo auto , labai naturalus.
man tai sviesu,grazu,antraja gal net vos vos ir dar pasviesint galima
peppi, geras auto
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 26, 17:40)
spalvos tai man labai labai kaip cia tokias isgavai gaivias?