Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Išsigandai, ane ?smile.gif Oficialiai pareiškiu, kad tikiuosi tuo metu gimdyt ir meete nedalyvaut biggrin.gif (bet tik šį kartą wink.gif )
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 26, 14:57)
dai parodysiu ne kritikai kelis pirmuosius kadrus ba vistiek nestygstu savo kailyje biggrin.gif

man auto abu faini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 05 26, 16:20)
Išsigandai, ane ?smile.gif Oficialiai pareiškiu, kad tikiuosi tuo metu gimdyt ir meete nedalyvaut biggrin.gif (bet tik šį kartą wink.gif )

cha cha - ne kiek neissigandau biggrin.gif musu, moteru, ten tiek bus, kad nebaisus mums ir ekstremalus gimdymas biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2009 05 26, 16:29)
man auto abu faini  smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
įsidėjau į kūdros profilį biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
tases dar neiskrautos,bet pamaciau,kad reikia atidarinet dangtelius, issitraukiau,kad lengvai ir greitai smile.gif 4u.gif

o seip labai dziaugiuosi su jumis visais susipazinus ir vat jei butu mano valia tai kasdien meetinciaus,bo mano didysis tai kelias dienas snekejo,kaip ten jam smagu buvo.O jei jau dviems seimos nariams smagu,tai galim gi malonuma ir pratest biggrin.gif

kaip suprantu reik prisiduot ir man.Nieko netryniau,nors visus savo pagurklius mielai prasluociau biggrin.gif o sayonarien,sakei su tavim ir ms'u prasluota?tai mazum ms'as sau ten nepatiko nepagalvojai? hihihi.gif
dar pas mane yr puotkiu,tai kai tik apsisluosiu smutkes butnai abieju meetu fotkiu inkelsiu.

pepienes patiko auto-foto.tokie netiketi ir labai faini.

bet temas vartot,tai kaip as saldumynus op op.dar vienas op.nespeji apsidairyt op. hihihi.gif

Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 05 26, 11:15)
ir as cia biski ne i tema smile.gif jei nestukiu temose siulo atidaryti spinteles, kai kas vaziuoja gimdyt, tai mums turbut reik atidengineti objektyvu dangtelius  lotuliukas.gif

vat vat smile.gif pasiruošiau po ranka ir laukiu smile.gif

ir aš nieko netryniau smile.gif

peppi, fainai gavosi, sveikinu su pirkiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 26, 10:53)
Dar viena nuotrauka patarimams smile.gif Ar labai maišo tas kilimo margumas ir tamsus plyšys po spintele?

user posted image

nea, man labai labai maiso ta raukslele ant kojytes, na, ta antra nuo virsaus, matai lotuliukas.gif juokauju siaip biggrin.gif viskas normaliai, as gal buciau is sono fotkinus, kad matytusi pirstukai biggrin.gif

nieko netryniau lotuliukas.gif

myto laukiuuu wub.gif

Bacardi ir Sansarai sekmes 4u.gif

Peppi, simpatiska esi moteris, grazus auto mirksiukas.gif
Atsakyti
peppi, sveikinu su pirkiniu. tavo auto thumbup.gif , labai naturalus.

noriu parodyti siandieninius kadrus, man labai patinka svelniom sviesiom spalvom, emocijom, tik nzn kaip mato kitos akys ar netruksta kontrasto, ar ne persviesios. ir is vis ar turi razynkos kauliuku?

user posted image

user posted image
Atsakyti
chebra, ačiū, nebegirkit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 26, 18:51)
chebra, ačiū, nebegirkit biggrin.gif

Geru zodziu per daug nebuna 4u.gif
O ka daryt kai fotkes fainos smile.gif

Kaktuke, grazios spalvos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 26, 18:40)
peppi, sveikinu su pirkiniu. tavo auto  thumbup.gif , labai naturalus.

noriu parodyti siandieninius kadrus, man labai patinka svelniom sviesiom spalvom, emocijom, tik nzn kaip mato kitos akys ar netruksta kontrasto, ar ne persviesios. ir is vis ar turi razynkos kauliuku?

man tai sviesu,grazu,antraja gal net vos vos ir dar pasviesint galima bigsmile.gif
Atsakyti

peppi
, geras auto thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Kaktuke @ 2009 05 26, 17:40)

spalvos tai man labai labai thumbup.gif kaip cia tokias isgavai gaivias? bigsmile.gif
Atsakyti