Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bonda @ 2009 05 26, 13:37)
koks  cia actionas? ax.gif

honey mirksiukas.gif

Pas mane fokusas nuo veido ant megztinių, bliuskučių nušoka, atrodo sufokusuoju kur reikia, o visviena nušoka, kaip dabar žinot kieno kaltė ar objektyvo ar mano doh.gif biggrin.gif Tai dabar rankiniu fokusuoju.

P.S. aš ir nieko netrinu biggrin.gif

Valetta, dėkui. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 26 gegužės 2009 - 13:35
Kadangi manes ten ner - tai tikrai nekilo ranka trint laugh.gif bet kadangi visi prisiduoda - tai ir as prie to pacio biggrin.gif

ir dargi prie to pacio primenu info:

FotoMeetas Kaune, 05.29 diena, 17 val. Prie Vytauto baznycios esancioje Nemuno krantineje 4u.gif

Uzsisakom gera ora ir nuotaikas user posted image
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 26 gegužės 2009 - 13:40
QUOTE(lamella @ 2009 05 26, 13:33)

o cia is kur? ax.gif blush2.gif
QUOTE(Peperoni @ 2009 05 26, 13:39)

[b][color=red]

Uzsisakom gera ora ir nuotaikas [img]

uzsisakom uzsisakom, nes jei oras lepins -i pelke mausiu ta diena mirksiukas.gif biggrin.gif

P.S ir as prisiduodu lotuliukas.gif -nelieciau tongue.gif
Atsakyti
na, ir as issiginsiu- nieko netryniau, anonimiskai nepasirasineju ir t.t. 4u.gif

Ir dar su klausimu (kad butu viena zinute) kaip fotki panaikinti kur rodo su kokio fotoaparatu fotografuota? blush2.gif ziuriu as viena nemoku blush2.gif per ta efix remover panaikinti ar paciam fotki daryti? blush2.gif
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 05 26, 13:49)

Ir dar su klausimu (kad butu viena zinute) kaip fotki panaikinti kur rodo su kokio fotoaparatu fotografuota?  blush2.gif ziuriu as viena nemoku  blush2.gif per ta efix remover panaikinti ar paciam fotki daryti?  blush2.gif
Dekui  4u.gif

as tai su PS (save for web) arba su photiscape (nuimti varnele besaugant) programom naikinu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 05 26, 13:13)
O kaip ar patinka jis? ar viskas telpa  bigsmile.gif

reikia priprasti vėl zūminti kojomis lotuliukas.gif ir dar - fotkina tik iš gero atstumo nuo objekto...tas tai biškį nervina biggrin.gif
telpa tikrai daugiau nei su 50-tuku biggrin.gif nėra to nepatogumo, kurį su juo jaučiau
užtai dienos šviesoje su f1,4 nepafotkinsi - per šviesu - reikia tamsinančio filtro dabar lotuliukas.gif
na bet man reikėjo, kad prietemoje galėčiau pyškinti - bažnyčiose pagrinde mirksiukas.gif ir dar siauresnės ryškumo zonos...dai parodysiu ne kritikai kelis pirmuosius kadrus ba vistiek nestygstu savo kailyje biggrin.gif
augalėliai
user posted image
auto biggrin.gif
user posted image

user posted image
saulei leidžiantis
user posted image
prietemoje
user posted image

user posted image

QUOTE(lamella @ 2009 05 26, 13:33)
Pas mane fokusas nuo veido ant megztinių, bliuskučių nušoka, atrodo sufokusuoju kur reikia, o visviena nušoka, kaip dabar žinot kieno kaltė ar objektyvo ar mano doh.gif  biggrin.gif Tai dabar rankiniu fokusuoju.

objektyvui langviau ten sufokusuoti jei nušoka mirksiukas.gif labai dažnas atvejis...
mano zuminis labiau priartinus dažnai pabėga arbe šiaip muilina
Atsakyti
r niu as ir prisiduodu,kad nieko netryniau smile.gif neturiu tokios mados biggrin.gif ir is vis as net komentuoti dar nedrystu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 26, 14:57)
užtai dienos šviesoje su f1,4 nepafotkinsi - per šviesu - reikia tamsinančio filtro dabar lotuliukas.gif
doh.gif lotuliukas.gif
Nu zinai tikrai labai gerai su tuo astrumu, gal paskutineje siek tiek minkstesne foto, ale tokia juostine gavosi biggrin.gif
Vnz, jei daugiau cia nepasirodysiu, vadinasi sprogau is pavydo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 26 gegužės 2009 - 14:03
QUOTE(peppi @ 2009 05 26, 14:57)
parodysiu ne kritikai kelis pirmuosius kadrus ba vistiek nestygstu savo kailyje biggrin.gif
augalėliai

Koks fotogeniškas tavo vaikiuks wub.gif thumbup.gif spalvos patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(O @ 2009 05 26, 14:03)
doh.gif  lotuliukas.gif
Nu zinai tikrai labai gerai su tuo astrumu, gal paskutineje siek tiek minkstesne foto, ale tokia juostine gavosi  biggrin.gif
Vnz, jei daugiau cia nepasirodysiu, vadinasi sprogau is pavydo doh.gif  biggrin.gif

aha, paskutinėje jau nuimti visi fotiko sharpnesai papildomi smile.gif
ir šiaip gal, kad jau prietema buvo...

biggrin.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 05 26, 14:13)
Koks fotogeniškas tavo vaikiuks  wub.gif  thumbup.gif  spalvos patiko  smile.gif

dėkoju rolleyes.gif
Atsakyti
O čia prisiduodat visos, kad tema į priekį judėtų ? hihihi.gif

Tuoj mes, Mergai, kaip pavarysim su Sansara, tai nespėsit rašyt biggrin.gif

Peperoni, čia tyčia erzinies su tuo raudonu užrašu po akimis ? biggrin.gif wink.gif

p.s. aš irgi netryniau nei vienos:) (prisistukinu, jei taip reikia smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 05 26, 16:03)

Peperoni, čia tyčia erzinies su tuo raudonu užrašu po akimis ? biggrin.gif wink.gif

biggrin.gif tongue.gif tai ziurek, dar ir prisijungsi biggrin.gif
Atsakyti