Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Sansara, - laikom kumstukus.... ups... t.y. fotikus biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 05 26, 11:15)
nemanau, kad foto kas piktybiskai trintu. vis tiek buna viena ar kita priezastis. nemanau, kad del to reiktu pykti ar kazka. gal zmogus sau nepatinka ten, gal nenori ko nors viesinti, gal netycia  biggrin.gif gal nenori kabeti kazkokiam albume, jei sugalvoja keltis i kita skyreli ar dar ka  g.gif

ir as cia biski ne i tema smile.gif jei nestukiu temose siulo atidaryti spinteles, kai kas vaziuoja gimdyt, tai mums turbut reik atidengineti objektyvu dangtelius  lotuliukas.gif

nu bet galima gi pasakyti kad ištrynė, o ne paslapčiom.....

a jau? nu laikom viską ką turim smile.gif Laukiam naujo modeliuko wub.gif
Atsakyti
oj, as dar negimdau lotuliukas.gif tik siaip apmastymai buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar viena nuotrauka patarimams smile.gif Ar labai maišo tas kilimo margumas ir tamsus plyšys po spintele?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2009 05 26, 11:52)
oj, as dar negimdau  lotuliukas.gif tik siaip apmastymai buvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai tu mažiau mąstyk laugh.gif spintelės atidarytos, dangteliai nuimti, net kasetės atidarytos, o tu kaip ne, taip ne. kiek dar mums nervus tampysi? laugh.gif
Atsakyti
sansara, sako, dar kasas reiktų išleist..smile.gif kadangi pas many jos baisiai ilgos ir vešlios, tai.. išleisiu ką nors kitą..smile.gif
p.s. greičiau gimdyk, norisi 4 puslapių sveikinimų Tau ir baccardi.. tema lėtai juda lotuliukas.gif lotuliukas.gif p.s. jei ką, vakar atidariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 26, 11:53)
Dar viena nuotrauka patarimams smile.gif Ar labai maišo tas kilimo margumas ir tamsus plyšys po spintele?

man nemaiso,gal tik noretusi,kad is truputi toleliau butu fotografuota
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2009 05 26, 07:39)
Peppi, kokį pirkai? Visos dabar pradėjot pasakot apie negerus fokusus, tai aš šiaip su juo irgi nedraugauju..... šiaip save kaltinu. O gal realiai fotikas kaltas dabar galvoju  g.gif jau vis tiek virš metų fotkinu, kaip fokusuot žinau, visad fokusuoju į akis, bet dažniausiai jo nėra  doh.gif Kaip čia dabar žinot?

30mm 1,4
fokusas labai dažnai pabėga kai šalia norimo sufokusuoti objekto yra margesnis, kontrastingesnis fonas mirksiukas.gif dėl to visada darau kelis vienodus kadrus jei atrandu man patinkantį rakursą wink.gif tik kompo ekrane tolkam gali pamatyti kur realiai tas fokusas smile.gif
dar kiek žinau kiekvienas fokusavimo taškas turi kažkokių ten fintų, geriausiai fokusuoja centrinis mirksiukas.gif
ir dar - kai buvo šitame skyrelyje "aštrumo vajus" tai pačiame fotike pasireguliavau sharpness...tai pridėjo aštrumo kaip reikiant mirksiukas.gif
vakar atstačiau viską ant nulio ta proga, kad nusipirkau minkščiau piešiantį objektyvą biggrin.gif
pavargau nuo aštrumo smile.gif

QUOTE(lamella @ 2009 05 26, 08:34)
O čia kalba eina apie auto fokusą?

taip

QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 26, 10:18)
Čia aš trinu.. Iš pavydo.. Po truputį visas ištrinsiu...

biggrin.gif

gal kažkas iš senbuvių erzinasi bigsmile.gif
tie, kurie nebedalyvauja pvz...o paswordą dar turi biggrin.gif tie, kurie ir anksčiau šaršalus mėgdavo kelti bigsmile.gif
čia mano tokia sąmokslo teorija biggrin.gif vardų neminėjau juk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 26, 12:00)
gal kažkas iš senbuvių erzinasi bigsmile.gif
tie, kurie nebedalyvauja pvz...o paswordą dar turi biggrin.gif tie, kurie ir anksčiau šaršalus mėgdavo kelti bigsmile.gif
čia mano tokia sąmokslo teorija biggrin.gif vardų neminėjau juk biggrin.gif

nea, išsiaiškinau, kad ne tie smile.gif bent dalis ne tų. dar vienas atvejis yra neaiškus smile.gif
Atsakyti
As tai nieko netrinu smile.gif
Beje, sorry, ale kasu neisileisiu, geriau kamera atidengsiu ir laikysiu kumscius, ar ka ten... Lauksiu geru ziniu is Sansaros su Baccardi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 05 25, 18:16)

Kaip šis portretas, ar spalvos žiūris...?

koks cia actionas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 26, 00:07)
papasakok kas ten buvo blogai?
aš fokusavau specialiai taip, kad šalia kontrastingesnis fonas būtų, na taip dažnai nušoka fokusas tada...viskas čiki smile.gif
nusiderėjau 200 litų ax.gif daugiau ir neturėjau tai turėjo parduoti biggrin.gif
Nu bais bais pavydziu, ale kaip as ji norejau rolleyes.gif echhhh, ne sudba.
Parode ten toki bandyma pardavejas, pastate 3 elementus vienas salia kito su atstumu apie 2cm-3cm atrodo, ir reikejo taikyti i vidurini su centriniu tasku mazdaug nuo kokio 1m, tai kai taikiau aiskiai net fotike buvo matyti kad fokusas pabegdavo i desiniau esanti elementa g.gif o su zuminiu viskas ciki, ir su kitais objektyvais man gerai fokusiuoja g.gif nu galvoju vis vien nunesiu profilaktinei apziurai.
O kaip ar patinka jis? ar viskas telpa bigsmile.gif

P.S. jei ka as nieko netriniau albume 4u.gif Tik ar trina g.gif buvo kiek pamenu 156 foto tiek ir liko

P.P.S. atidariau visus objektyvus ir viska ka galima atidaryti bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 26 gegužės 2009 - 13:17