Sansara, - laikom kumstukus.... ups... t.y. fotikus
QUOTE(Sansara @ 2009 05 26, 11:15)
nemanau, kad foto kas piktybiskai trintu. vis tiek buna viena ar kita priezastis. nemanau, kad del to reiktu pykti ar kazka. gal zmogus sau nepatinka ten, gal nenori ko nors viesinti, gal netycia gal nenori kabeti kazkokiam albume, jei sugalvoja keltis i kita skyreli ar dar ka
ir as cia biski ne i tema jei nestukiu temose siulo atidaryti spinteles, kai kas vaziuoja gimdyt, tai mums turbut reik atidengineti objektyvu dangtelius
ir as cia biski ne i tema jei nestukiu temose siulo atidaryti spinteles, kai kas vaziuoja gimdyt, tai mums turbut reik atidengineti objektyvu dangtelius
nu bet galima gi pasakyti kad ištrynė, o ne paslapčiom.....
a jau? nu laikom viską ką turim Laukiam naujo modeliuko
Dar viena nuotrauka patarimams Ar labai maišo tas kilimo margumas ir tamsus plyšys po spintele?
QUOTE(Sansara @ 2009 05 26, 11:52)
oj, as dar negimdau tik siaip apmastymai buvo
tai tu mažiau mąstyk spintelės atidarytos, dangteliai nuimti, net kasetės atidarytos, o tu kaip ne, taip ne. kiek dar mums nervus tampysi?
QUOTE(Sadi @ 2009 05 26, 11:53)
Dar viena nuotrauka patarimams Ar labai maišo tas kilimo margumas ir tamsus plyšys po spintele?
man nemaiso,gal tik noretusi,kad is truputi toleliau butu fotografuota
QUOTE(Loreli @ 2009 05 26, 07:39)
Peppi, kokį pirkai? Visos dabar pradėjot pasakot apie negerus fokusus, tai aš šiaip su juo irgi nedraugauju..... šiaip save kaltinu. O gal realiai fotikas kaltas dabar galvoju jau vis tiek virš metų fotkinu, kaip fokusuot žinau, visad fokusuoju į akis, bet dažniausiai jo nėra Kaip čia dabar žinot?
30mm 1,4
fokusas labai dažnai pabėga kai šalia norimo sufokusuoti objekto yra margesnis, kontrastingesnis fonas dėl to visada darau kelis vienodus kadrus jei atrandu man patinkantį rakursą tik kompo ekrane tolkam gali pamatyti kur realiai tas fokusas
dar kiek žinau kiekvienas fokusavimo taškas turi kažkokių ten fintų, geriausiai fokusuoja centrinis
ir dar - kai buvo šitame skyrelyje "aštrumo vajus" tai pačiame fotike pasireguliavau sharpness...tai pridėjo aštrumo kaip reikiant
vakar atstačiau viską ant nulio ta proga, kad nusipirkau minkščiau piešiantį objektyvą
pavargau nuo aštrumo
QUOTE(lamella @ 2009 05 26, 08:34)
O čia kalba eina apie auto fokusą?
taip
QUOTE(Puriena6 @ 2009 05 26, 10:18)
Čia aš trinu.. Iš pavydo.. Po truputį visas ištrinsiu...
gal kažkas iš senbuvių erzinasi
tie, kurie nebedalyvauja pvz...o paswordą dar turi tie, kurie ir anksčiau šaršalus mėgdavo kelti
čia mano tokia sąmokslo teorija vardų neminėjau juk
QUOTE(peppi @ 2009 05 26, 12:00)
gal kažkas iš senbuvių erzinasi
tie, kurie nebedalyvauja pvz...o paswordą dar turi tie, kurie ir anksčiau šaršalus mėgdavo kelti
nea, išsiaiškinau, kad ne tie bent dalis ne tų. dar vienas atvejis yra neaiškus
As tai nieko netrinu
Beje, sorry, ale kasu neisileisiu, geriau kamera atidengsiu ir laikysiu kumscius, ar ka ten... Lauksiu geru ziniu is Sansaros su Baccardi
Beje, sorry, ale kasu neisileisiu, geriau kamera atidengsiu ir laikysiu kumscius, ar ka ten... Lauksiu geru ziniu is Sansaros su Baccardi
QUOTE(lamella @ 2009 05 25, 18:16)
koks cia actionas?
QUOTE(peppi @ 2009 05 26, 00:07)
papasakok kas ten buvo blogai?
aš fokusavau specialiai taip, kad šalia kontrastingesnis fonas būtų, na taip dažnai nušoka fokusas tada...viskas čiki
nusiderėjau 200 litų daugiau ir neturėjau tai turėjo parduoti
Nu bais bais pavydziu, ale kaip as ji norejau echhhh, ne sudba.aš fokusavau specialiai taip, kad šalia kontrastingesnis fonas būtų, na taip dažnai nušoka fokusas tada...viskas čiki
nusiderėjau 200 litų daugiau ir neturėjau tai turėjo parduoti
Parode ten toki bandyma pardavejas, pastate 3 elementus vienas salia kito su atstumu apie 2cm-3cm atrodo, ir reikejo taikyti i vidurini su centriniu tasku mazdaug nuo kokio 1m, tai kai taikiau aiskiai net fotike buvo matyti kad fokusas pabegdavo i desiniau esanti elementa o su zuminiu viskas ciki, ir su kitais objektyvais man gerai fokusiuoja nu galvoju vis vien nunesiu profilaktinei apziurai.
O kaip ar patinka jis? ar viskas telpa
P.S. jei ka as nieko netriniau albume Tik ar trina buvo kiek pamenu 156 foto tiek ir liko
P.P.S. atidariau visus objektyvus ir viska ka galima atidaryti