Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 26, 00:51)
Aš taip nujaučiu, kad sayonara dar gali tikt su savo j/b kadrais.
Na tiksliai, nesitikejau, kad jiems patiks juostiniai jb kadrai smile.gif
Sayon, pristatyk savo foto!
Atsakyti
Grethen, manau ne juostiniai ir ne j/b kadrai esmė, juk ms irgi į j/b juostą fotografuoja, o netiko. Esmė gal kitoniškume. Va dar kas gali jiems patiki, na spėju biggrin.gif Inga Jankauskaitė http://ingajankauskaite.blogspot.com/ mergina su crazy matymu kartais.

Juostas ryškinau tai naktinėju.

Atsakyti
Grethenn, mano viskas yra kūdroje, gali jiems rodyti (man šiaip įdomu, kas dar jiems patiktų), bet aš netrykštu entuziazmu vestuvių fotografuoti, nes: 1) nesu to niekada darius "nuo ... iki", 2) bijau atsakomybės, be to, 3) apytiksliai tuo metu tikriausiai bus vienas toks Europos čempionatas, ten ruošiuosi fotkint.

na, nebent jie nieko taip ir nesusiras ir mirtinai būtent manęs užsimanys, kuo aš abejoju lotuliukas.gif o aš lyg tyčia galėsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 25, 21:54)
Grethen įmečiau keletą linkų į až.
Bet čia jau toks juokingas konkursas - kuris patiks įnoringiesiems Grethen draugams biggrin.gif

O man gal galima tuos keletą linkų blush2.gif aš dar netekėjus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2009 05 26, 00:07)
papasakok kas ten buvo blogai?
aš fokusavau specialiai taip, kad šalia kontrastingesnis fonas būtų, na taip dažnai nušoka fokusas tada...viskas čiki smile.gif
nusiderėjau 200 litų ax.gif daugiau ir neturėjau tai turėjo parduoti biggrin.gif

Peppi, kokį pirkai? Visos dabar pradėjot pasakot apie negerus fokusus, tai aš šiaip su juo irgi nedraugauju..... šiaip save kaltinu. O gal realiai fotikas kaltas dabar galvoju g.gif jau vis tiek virš metų fotkinu, kaip fokusuot žinau, visad fokusuoju į akis, bet dažniausiai jo nėra doh.gif Kaip čia dabar žinot?
Atsakyti
QUOTE(BN @ 2009 05 25, 20:51)
Lamella, svelni sviesa... (gal sypsena vos dirbtinoka, bet)... malonu ziureti.

Smagu, kad molonu žiūrėti 4u.gif

QUOTE(O @ 2009 05 25, 22:08)
Lamella- irgi neblogas portretas, spalvos man patinka  biggrin.gif  bet  nenustebsi  tongue.gif zinom mes ta actiona biggrin.gif

Nestebinsiu nestebinsiu, ačiū 4u.gif

QUOTE(Loreli @ 2009 05 26, 08:39)
Peppi, kokį pirkai? Visos dabar pradėjot pasakot apie negerus fokusus, tai aš šiaip su juo irgi nedraugauju..... šiaip save kaltinu. O gal realiai fotikas kaltas dabar galvoju  g.gif jau vis tiek virš metų fotkinu, kaip fokusuot žinau, visad fokusuoju į akis, bet dažniausiai jo nėra  doh.gif Kaip čia dabar žinot?

O čia kalba eina apie auto fokusą?
Atsakyti
KAS ir, svarbiausia, KODĖL ištrynė ne tik mano, bet ir kelias kitas kitų fotografavusių nuotraukas iš susitikimo meet'o? Pvz., vieną labai simpatišką foto su manim ištrynė -n taip gražiai su ms vienas į kitą žiūrėjom, nu.. dar vieną kitą.. KAS? KODĖL? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 26 gegužės 2009 - 09:45
QUOTE(sayonara @ 2009 05 26, 10:41)
KAS ir, svarbiausia, KODĖL ištrynė ne tik mano, bet ir kelias kitas kitų fotografavusių nuotraukas iš susitikimo meet'o? Pvz., vieną labai simpatišką foto su manim ištrynė.. dar vieną kitą.. KAS? KODĖL?  lotuliukas.gif

Tai ką vėl žmogai reiks psw keisti? Aš tikrai netrinu, jei trinčiau tai tik savo, ir dar paprašyčiau autoriaus leidimo, o mano ten beveik nėr tongue.gif
Atsakyti
nemanau, kad foto kas piktybiskai trintu. vis tiek buna viena ar kita priezastis. nemanau, kad del to reiktu pykti ar kazka. gal zmogus sau nepatinka ten, gal nenori ko nors viesinti, gal netycia biggrin.gif gal nenori kabeti kazkokiam albume, jei sugalvoja keltis i kita skyreli ar dar ka g.gif

ir as cia biski ne i tema smile.gif jei nestukiu temose siulo atidaryti spinteles, kai kas vaziuoja gimdyt, tai mums turbut reik atidengineti objektyvu dangtelius lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 26, 09:41)
KAS ir, svarbiausia, KODĖL ištrynė ne tik mano, bet ir kelias kitas kitų fotografavusių nuotraukas iš susitikimo meet'o? Pvz., vieną labai simpatišką foto su manim ištrynė -n taip gražiai su ms vienas į kitą žiūrėjom, nu.. dar vieną kitą.. KAS? KODĖL?  lotuliukas.gif

Čia aš trinu.. Iš pavydo.. Kad myte nedalyvavau. Po truputį visas ištrinsiu... lotuliukas.gif
Juokauju lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2009 05 26, 10:15)

ir as cia biski ne i tema smile.gif jei nestukiu temose siulo atidaryti spinteles, kai kas vaziuoja gimdyt, tai mums turbut reik atidengineti objektyvu dangtelius  lotuliukas.gif

Einu tada ryškinti. Atidarysiu kasetes biggrin.gif SĖKMĖS, SANSARA:4u:
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2009 05 26, 10:41)
KAS ir, svarbiausia, KODĖL ištrynė ne tik mano, bet ir kelias kitas kitų fotografavusių nuotraukas iš susitikimo meet'o? Pvz., vieną labai simpatišką foto su manim ištrynė -n taip gražiai su ms vienas į kitą žiūrėjom, nu.. dar vieną kitą.. KAS? KODĖL?  lotuliukas.gif

trintukinis vyrusas atejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 26 gegužės 2009 - 10:36
Lamellos portretukas zavi spalvomis ir Duomos drauge wub.gif kritika issakyta mirksiukas.gif Sea, idomus rakursu ieskojimai, antra man labiau patiko 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2009 05 26, 10:15)
ir as cia biski ne i tema smile.gif jei nestukiu temose siulo atidaryti spinteles, kai kas vaziuoja gimdyt, tai mums turbut reik atidengineti objektyvu dangtelius  lotuliukas.gif

pioneer.gif atidengta lotuliukas.gif
Atsakyti