Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

peppi, dėkui. 4u.gif
Lamella, šarpinau biški... ax.gif
Puke, didelis dėkui. blush2.gif
Atsakyti
Peppi sveikinu!

As tai savo nuotraukas gal irgi visas trinciau - nepatinku jose as sau... Bet va ana vasara kai vvvvv myte nufotkino - myliu ir esu baisiai patenkinta 4u.gif

Sea, saunuole. Mane tik pirmoj trikdo seselis kairej veido pusej - lyg randas atrodo... Ai, nezinau net.

Lamella, svelni sviesa... (gal sypsena vos dirbtinoka, bet)... malonu ziureti.

Duoma, saunuole! Zaviuos tavo darbstumu, ir bendrai darbais. Puikus modeliukas! O komentarai, kaip ir susakyti, nieko naujo nepridursiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BN: 25 gegužės 2009 - 19:53
Bet tai jofana Grethen, ale norėčiau galėti tuo metu pafotkint jų vestuves už torto gabalą rolleyes.gif Bet jaučiu irgi netikčiau hihihi.gif

Šiaip jei atvirai tai gerokai svajoju vėl fotografuoti vestuvėse, ypatingai kokiose nors durnose, kur biški trenkti žmonės biggrin.gif bet draugės praktiškai visos ištekėjusios. O ir nedrąsu kažkaip mažiau pažįstamiem siūlytis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 25, 22:14)
Bet tai jofana Grethen, ale norėčiau galėti tuo metu pafotkint jų vestuves už torto gabalą rolleyes.gif  Bet jaučiu irgi netikčiau hihihi.gif
O kur Tamstos nuotrauku galima butu paziureti? rolleyes.gif
Atsakyti
Grethen įmečiau keletą linkų į až.
Bet čia jau toks juokingas konkursas - kuris patiks įnoringiesiems Grethen draugams biggrin.gif
Atsakyti
Peppi, nu sveikinu!!! Nu kaip ar gerai fokusuoja? blush2.gif Jei taip, tada nesiu savo fotika patikrinimui unsure.gif

Duoma patiko antras portretas labai labai 4u.gif
Papildyta:
Lamella- irgi neblogas portretas, spalvos man patinka biggrin.gif bet nenustebsi tongue.gif zinom mes ta actiona biggrin.gif

Sea, pirmas liudnas kazko tai gavosi, bet visai neblogas darbas, o antras idomus rakursas "X" bet nepasakyciau kad uzkabino 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O: 25 gegužės 2009 - 21:04
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 25, 22:54)
Grethen įmečiau keletą linkų į až.
Patiko man Tavo darbeliai wink.gif Va parodziau jaunajai, tai paziurejo jaunasis, jaunajam patinka, jaunajai speju nepatiks. Skirtingos ju nuomones, nezinau nei kuriam rodyt geriau biggrin.gif

O man Sea pirmasis darbas labai patinka smile.gif
Atsakyti
Na jei portretus rodom, tai ir aš įsidrasinu smile.gif Kaip šito spalvos?

user posted image
Atsakyti
Valio valio, Pupeliukas patiko abiems! biggrin.gif Dabar reik tartis su Pupeliuku, ar rugpjucio 8ta gali? ax.gif
Papildyta:
Ir dar, Gaziulka! laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 05 25, 21:21)
Na jei portretus rodom, tai ir aš įsidrasinu smile.gif Kaip šito spalvos?

user posted image

Sadi, liuks man thumbup.gif bigsmile.gif grazi emocija smile.gif

oho, Pupeliuk, mesk ir cia savo nuorodas, suintrigavot kas jau ten itiko biggrin.gif
Atsakyti
bis.gif prizas man lotuliukas.gif biggrin.gif
bet gaila tą dieną dar greičiausiai būsim Italijoje verysad.gif Gaziulka pirmyn thumb_yello.gif
Aš taip nujaučiu, kad sayonara dar gali tikt su savo j/b kadrais.

Sadi, labai fainuoliškas kadras. Man patinka. Su nuotaika. Ir spalvos labai ok.

Viešai nelabai noriu nuotraukų čia dėti, nes nuotraukos iš balių, vienintelių vestuvių, kurias fotografavau, per daug žmonių, kad viešinčiau foto smile.gif šiaip nieko ten labai prašmatnaus, na gi mano stiliaus reportažinos foto ir tiek smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 25 gegužės 2009 - 22:53
QUOTE(O @ 2009 05 25, 21:08)
Peppi, nu sveikinu!!! Nu kaip ar gerai fokusuoja?  blush2.gif  Jei taip, tada nesiu savo fotika patikrinimui  unsure.gif

papasakok kas ten buvo blogai?
aš fokusavau specialiai taip, kad šalia kontrastingesnis fonas būtų, na taip dažnai nušoka fokusas tada...viskas čiki smile.gif
nusiderėjau 200 litų ax.gif daugiau ir neturėjau tai turėjo parduoti biggrin.gif

pupeliuk, jei įmanoma, mestelėk nuorodą į nuotraukas į až blush2.gif nu cekava be proto biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 25 gegužės 2009 - 23:10