peppi, dėkui.
Lamella, šarpinau biški...
Puke, didelis dėkui.
Peppi sveikinu!
As tai savo nuotraukas gal irgi visas trinciau - nepatinku jose as sau... Bet va ana vasara kai vvvvv myte nufotkino - myliu ir esu baisiai patenkinta
Sea, saunuole. Mane tik pirmoj trikdo seselis kairej veido pusej - lyg randas atrodo... Ai, nezinau net.
Lamella, svelni sviesa... (gal sypsena vos dirbtinoka, bet)... malonu ziureti.
Duoma, saunuole! Zaviuos tavo darbstumu, ir bendrai darbais. Puikus modeliukas! O komentarai, kaip ir susakyti, nieko naujo nepridursiu.
As tai savo nuotraukas gal irgi visas trinciau - nepatinku jose as sau... Bet va ana vasara kai vvvvv myte nufotkino - myliu ir esu baisiai patenkinta
Sea, saunuole. Mane tik pirmoj trikdo seselis kairej veido pusej - lyg randas atrodo... Ai, nezinau net.
Lamella, svelni sviesa... (gal sypsena vos dirbtinoka, bet)... malonu ziureti.
Duoma, saunuole! Zaviuos tavo darbstumu, ir bendrai darbais. Puikus modeliukas! O komentarai, kaip ir susakyti, nieko naujo nepridursiu.
Bet tai jofana Grethen, ale norėčiau galėti tuo metu pafotkint jų vestuves už torto gabalą Bet jaučiu irgi netikčiau
Šiaip jei atvirai tai gerokai svajoju vėl fotografuoti vestuvėse, ypatingai kokiose nors durnose, kur biški trenkti žmonės bet draugės praktiškai visos ištekėjusios. O ir nedrąsu kažkaip mažiau pažįstamiem siūlytis
Šiaip jei atvirai tai gerokai svajoju vėl fotografuoti vestuvėse, ypatingai kokiose nors durnose, kur biški trenkti žmonės bet draugės praktiškai visos ištekėjusios. O ir nedrąsu kažkaip mažiau pažįstamiem siūlytis
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 25, 22:14)
Bet tai jofana Grethen, ale norėčiau galėti tuo metu pafotkint jų vestuves už torto gabalą Bet jaučiu irgi netikčiau
O kur Tamstos nuotrauku galima butu paziureti?
Grethen įmečiau keletą linkų į až.
Bet čia jau toks juokingas konkursas - kuris patiks įnoringiesiems Grethen draugams
Bet čia jau toks juokingas konkursas - kuris patiks įnoringiesiems Grethen draugams
Peppi, nu sveikinu!!! Nu kaip ar gerai fokusuoja? Jei taip, tada nesiu savo fotika patikrinimui
Duoma patiko antras portretas labai labai
Papildyta:
Lamella- irgi neblogas portretas, spalvos man patinka bet nenustebsi zinom mes ta actiona
Sea, pirmas liudnas kazko tai gavosi, bet visai neblogas darbas, o antras idomus rakursas "X" bet nepasakyciau kad uzkabino
Duoma patiko antras portretas labai labai
Papildyta:
Lamella- irgi neblogas portretas, spalvos man patinka bet nenustebsi zinom mes ta actiona
Sea, pirmas liudnas kazko tai gavosi, bet visai neblogas darbas, o antras idomus rakursas "X" bet nepasakyciau kad uzkabino
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 25, 22:54)
Grethen įmečiau keletą linkų į až.
Patiko man Tavo darbeliai Va parodziau jaunajai, tai paziurejo jaunasis, jaunajam patinka, jaunajai speju nepatiks. Skirtingos ju nuomones, nezinau nei kuriam rodyt geriau O man Sea pirmasis darbas labai patinka
Na jei portretus rodom, tai ir aš įsidrasinu Kaip šito spalvos?
Valio valio, Pupeliukas patiko abiems! Dabar reik tartis su Pupeliuku, ar rugpjucio 8ta gali?
Papildyta:
Ir dar, Gaziulka!
Papildyta:
Ir dar, Gaziulka!
QUOTE(Sadi @ 2009 05 25, 21:21)
Sadi, liuks man grazi emocija
oho, Pupeliuk, mesk ir cia savo nuorodas, suintrigavot kas jau ten itiko
prizas man
bet gaila tą dieną dar greičiausiai būsim Italijoje Gaziulka pirmyn
Aš taip nujaučiu, kad sayonara dar gali tikt su savo j/b kadrais.
Sadi, labai fainuoliškas kadras. Man patinka. Su nuotaika. Ir spalvos labai ok.
Viešai nelabai noriu nuotraukų čia dėti, nes nuotraukos iš balių, vienintelių vestuvių, kurias fotografavau, per daug žmonių, kad viešinčiau foto šiaip nieko ten labai prašmatnaus, na gi mano stiliaus reportažinos foto ir tiek
bet gaila tą dieną dar greičiausiai būsim Italijoje Gaziulka pirmyn
Aš taip nujaučiu, kad sayonara dar gali tikt su savo j/b kadrais.
Sadi, labai fainuoliškas kadras. Man patinka. Su nuotaika. Ir spalvos labai ok.
Viešai nelabai noriu nuotraukų čia dėti, nes nuotraukos iš balių, vienintelių vestuvių, kurias fotografavau, per daug žmonių, kad viešinčiau foto šiaip nieko ten labai prašmatnaus, na gi mano stiliaus reportažinos foto ir tiek
QUOTE(O @ 2009 05 25, 21:08)
Peppi, nu sveikinu!!! Nu kaip ar gerai fokusuoja? Jei taip, tada nesiu savo fotika patikrinimui
papasakok kas ten buvo blogai?
aš fokusavau specialiai taip, kad šalia kontrastingesnis fonas būtų, na taip dažnai nušoka fokusas tada...viskas čiki
nusiderėjau 200 litų daugiau ir neturėjau tai turėjo parduoti
pupeliuk, jei įmanoma, mestelėk nuorodą į nuotraukas į až nu cekava be proto