kad ne vien snekos butu
X
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 25, 18:22)
kad ne vien snekos butu
O, saunuole - maziau kalbu, daugiau darbu!
Man tai zinok abi foto tokios eksperimentines... Matau, praktikuojiesi laipiojima sienom. Bet rakursai tai man neitin... Pirmoj veidas graziai sucentruotas, antrojoj apkritai visa mergaite i sona pastumta.
QUOTE(Duoma @ 2009 05 25, 18:54)
Iš šiandienos. Žinau, kad kokybės nulis. Tik užkelk iso 200 iškart maurais nuotrauka apsitrauks...
Duoma, tikrai "maurota", ypac seselines vietos (pvz., kaklas). Man noretusi daugiau virsaus, atrodo, kad net galva ji palenkusi del to, kad is ten labai spaudzia. Dar sviesa neypac idomi, is priekio, tiesa? Bet siaip man patiko, saunuole tu! Gabus tas tavo modeliukas!
QUOTE(Duoma @ 2009 05 25, 19:01)
Geriau gal dabar ?: )
Nikkė, aha, su tais triukšmais man ne kas... Aha, iš rpeikio, prie lango, kad juodas fonas būtų... : ) Dėkojam.
Nikkė, aha, su tais triukšmais man ne kas... Aha, iš rpeikio, prie lango, kad juodas fonas būtų... : ) Dėkojam.
O kas cia taisyta, spalvos? Gal siek tiek geriau, nors didelio skirumo nematau.
Mane kazkaip trikdo veido fakturos nebuvimas. Tarsi toniniu kremu visa veida mergaite butu nusitepus...
Triuksmus gali naikinti tam skirtais pluginais (du is ju yra musu albume, prie PS Actions). Bet siaip jie dar labiau islygina veidus, del ko man jie nepatinka.
Sea, man pirma, antra tai kažko nesižiūri Čia jau LT fotografuota?
Duoma, antras variantas geriau, bet veido oda keistoka visviena
Kaip šis portretas, ar spalvos žiūris...?
Lamella, oi kokia grazi mergaite! Tiesa, sypsena gal vos vos dirbtinai "praplesta", gal dar ryskumo trukumas, bet siaip cia izulus kabinejimasis... Labai patiko rakursas, grazi sviesa, zodziu, labai labai faina!
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 25, 19:19)
Lamella, oi kokia grazi mergaite! Tiesa, sypsena gal vos vos dirbtinai "praplesta", gal dar ryskumo trukumas, bet siaip cia izulus kabinejimasis... Labai patiko rakursas, grazi sviesa, zodziu, labai labai faina!
Ačiū
Ryškumas kompe lyg normalus, o į internetą kai dėjau nešarpinau, nes kažkas sakėt, kad flickr pašarpina pats.
Duoma, akim ką nors darei?Tokios stiklinės
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 25, 15:02)
Sayon, matyt negražei nufotografavai gliamuro kokio neuždėjai.
nu jei atvirai tai būčiau trynusi savo žvengiančios per mytą portretą be gailesčio ten aš sau labai negraži ale Sayonarai patinka tas kadras...tai ką darysi...
QUOTE(Grethenn @ 2009 05 25, 16:25)
O gal siaip organizuokit patys creizus, rezisuokit scenas, galu gale eikit fotkint uz ta torta taip, kaip norisi jums, be isipareigojimu ir turesit ka i portfolio isiedti
manau prifotkinus daug galima atsirinkti ką ir kur naudoti paprastai užsakovams vistiek gražiausi kadrai tie, kurie fotografui neypatingi
o va giminėms reikia gražių kadrų...nes kitaip nebus į ką žiūrėti
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 25, 17:22)
įdomus rakursas...
QUOTE(Duoma @ 2009 05 25, 17:54)
Iš šiandienos. Žinau, kad kokybės nulis. Tik užkelk iso 200 iškart maurais nuotrauka apsitrauks...
( man vėl su spalvom, kažko ne taip)
( man vėl su spalvom, kažko ne taip)
o man gražu...kelnės derinasi prie lūpų spalvos ir maurai man čia priduoda jaukumo
QUOTE(lamella @ 2009 05 25, 18:16)
Sea, man pirma, antra tai kažko nesižiūri Čia jau LT fotografuota?
biškį Elziškai
nusipirkau sigmutę pagaliau
Duoma, man abu tavo protretukai patinka, modelis koks grazus, ispudingas, taip naturaliai pozuoja
Lamella, labai grazu
peppi, sveikinimai su pirkiniu
Lamella, labai grazu
peppi, sveikinimai su pirkiniu