Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

kad ne vien snekos butu 4u.gif
4u.gif

user posted image

X 4u.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea_: 25 gegužės 2009 - 17:28
QUOTE(Sea_ @ 2009 05 25, 18:22)

O, saunuole - maziau kalbu, daugiau darbu! thumbup.gif
Man tai zinok abi foto tokios eksperimentines... blush2.gif Matau, praktikuojiesi laipiojima sienom. biggrin.gif Bet rakursai tai man neitin... Pirmoj veidas graziai sucentruotas, antrojoj apkritai visa mergaite i sona pastumta. g.gif
Atsakyti
Iš šiandienos. Žinau, kad kokybės nulis. doh.gif Tik užkelk iso 200 iškart maurais nuotrauka apsitrauks...
( man vėl su spalvom, kažko ne taip) doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 05 25, 18:54)
Iš šiandienos. Žinau, kad kokybės nulis.  doh.gif  Tik užkelk iso 200 iškart maurais nuotrauka apsitrauks...

Duoma, tikrai "maurota", ypac seselines vietos (pvz., kaklas). Man noretusi daugiau virsaus, atrodo, kad net galva ji palenkusi del to, kad is ten labai spaudzia. biggrin.gif Dar sviesa neypac idomi, is priekio, tiesa? Bet siaip man patiko, saunuole tu! Gabus tas tavo modeliukas! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 05 25, 18:54)
Iš šiandienos. Žinau, kad kokybės nulis.  doh.gif  Tik užkelk iso 200 iškart maurais nuotrauka apsitrauks...
( man vėl su spalvom, kažko ne taip)  doh.gif

user posted image

Geriau gal dabar ?: )

Nikkė, aha, su tais triukšmais man ne kas... doh.gif Aha, iš rpeikio, prie lango, kad juodas fonas būtų... : ) 4u.gif Dėkojam.
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 05 25, 19:01)
Geriau gal dabar ?: )

Nikkė, aha, su tais triukšmais man ne kas...  doh.gif  Aha, iš rpeikio, prie lango, kad juodas fonas būtų... : ) 4u.gif  Dėkojam.

O kas cia taisyta, spalvos? blush2.gif Gal siek tiek geriau, nors didelio skirumo nematau. ax.gif
Mane kazkaip trikdo veido fakturos nebuvimas. g.gif Tarsi toniniu kremu visa veida mergaite butu nusitepus...
Triuksmus gali naikinti tam skirtais pluginais (du is ju yra musu albume, prie PS Actions). Bet siaip jie dar labiau islygina veidus, del ko man jie nepatinka. schmoll.gif
Atsakyti
Sea, man pirma, antra tai kažko nesižiūri g.gif Čia jau LT fotografuota?
Duoma, antras variantas geriau, bet veido oda keistoka visviena g.gif

Kaip šis portretas, ar spalvos žiūris...?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 25 gegužės 2009 - 18:16
Spalvas biški taisiau, bet nesimato nieko, ps kitaip rodo. doh.gif
Oda be jokių pudrų buvo... Čia gal dėl triukšmų ir kad fokusas ne visai vietoj buvo.

Gal ši geriau?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duoma: 25 gegužės 2009 - 18:27
Lamella, oi kokia grazi mergaite! wub.gif Tiesa, sypsena gal vos vos dirbtinai "praplesta", gal dar ryskumo trukumas, bet siaip cia izulus kabinejimasis... blush2.gif Labai patiko rakursas, grazi sviesa, zodziu, labai labai faina! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 05 25, 19:19)
Lamella, oi kokia grazi mergaite!  wub.gif Tiesa, sypsena gal vos vos dirbtinai "praplesta", gal dar ryskumo trukumas, bet siaip cia izulus kabinejimasis...  blush2.gif Labai patiko rakursas, grazi sviesa, zodziu, labai labai faina!  wub.gif

Ačiū smile.gif
Ryškumas kompe lyg normalus, o į internetą kai dėjau nešarpinau, nes kažkas sakėt, kad flickr pašarpina pats. g.gif

Duoma, akim ką nors darei?Tokios stiklinės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2009 05 25, 15:02)
Sayon, matyt negražei nufotografavai tongue.gif gliamuro kokio neuždėjai.

nu jei atvirai tai būčiau trynusi savo žvengiančios per mytą portretą be gailesčio biggrin.gif ten aš sau labai negraži biggrin.gif ale Sayonarai patinka tas kadras...tai ką darysi... smile.gif

QUOTE(Grethenn @ 2009 05 25, 16:25)
O gal siaip organizuokit patys creizus, rezisuokit scenas, galu gale eikit fotkint uz ta torta taip, kaip norisi jums, be isipareigojimu ir turesit ka i portfolio isiedti smile.gif

manau prifotkinus daug galima atsirinkti ką ir kur naudoti ax.gif paprastai užsakovams vistiek gražiausi kadrai tie, kurie fotografui neypatingi smile.gif
o va giminėms reikia gražių kadrų...nes kitaip nebus į ką žiūrėti biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 05 25, 17:22)
4u.gif

user posted image

X 4u.gif
user posted image

įdomus rakursas...

QUOTE(Duoma @ 2009 05 25, 17:54)
( man vėl su spalvom, kažko ne taip)  doh.gif
user posted image

o man gražu...kelnės derinasi prie lūpų spalvos ir maurai man čia priduoda jaukumo ax.gif

QUOTE(lamella @ 2009 05 25, 18:16)
Sea, man pirma, antra tai kažko nesižiūri g.gif Čia jau LT fotografuota?
Duoma, antras variantas geriau, bet veido oda keistoka visviena g.gif

Kaip šis portretas, ar spalvos žiūris...?
user posted image

biškį Elziškai biggrin.gif

nusipirkau sigmutę pagaliau wub.gif
Atsakyti
Duoma, man abu tavo protretukai patinka, modelis koks grazus, ispudingas, taip naturaliai pozuoja thumbup.gif wub.gif

Lamella, labai grazu wub.gif

peppi, sveikinimai su pirkiniu wub.gif
Atsakyti