Labuka,
mano vestuves jau sia vasara,o visai neisivaizduoju kokia reikalinga atributika zinau,kad seimos zidini dovanoja tevai,o kuo patys jaunieji turi pasirupinti? kas turi pirkti pirsliui juosta...? ko dar reikia?
gal kas nors turi tame patirties ir gali ja pasidalinti...?
QUOTE(tetule:) @ 2011 04 05, 21:40)
Labuka,
mano vestuves jau sia vasara,o visai neisivaizduoju kokia reikalinga atributika zinau,kad seimos zidini dovanoja tevai,o kuo patys jaunieji turi pasirupinti? kas turi pirkti pirsliui juosta...? ko dar reikia?
galima viską ruošti pagal savo skonį ir poreikiuas.
Svarbu žinoti kaip JŪS patys norėtumėte švęsti savo šventę. O kai žinosite ko širdelė geidžia ,tada imsite viską pirkti, ieškoti ,organizuoti.
http://www.vestuves1.lt/apdovanojimai/
va cia radau visokiu geru dalykeliu o gal kas mate internete kokius apdovanojimus ar nominacijas? realiai butu pigiau patiems atsispausdinti ir nusipirkti remelius
va cia radau visokiu geru dalykeliu o gal kas mate internete kokius apdovanojimus ar nominacijas? realiai butu pigiau patiems atsispausdinti ir nusipirkti remelius
sveiki, eisim i sesers vestuves menesio gale pirsliais, tai kad pataupyti pinigus , apdovanojimams atspausdinau paprastu Padekos Rastu
QUOTE(julliciux @ 2011 05 05, 11:50)
sveiki, eisim i sesers vestuves menesio gale pirsliais, tai kad pataupyti pinigus , apdovanojimams atspausdinau paprastu Padekos Rastu
Gal galite pavyzdi parodyti? kur imanoma butu atsispausdinti?
QUOTE(tetule:) @ 2011 04 05, 20:40)
Labuka,
Tevai rupinasi namu zidiniu. Abieju tevai turetu pasitarti tarpusavyje, nupirkti viena ir ji padovanoti jauniesiems
Papildyta:
QUOTE(būsimoji @ 2011 01 30, 15:37)
Laukiu Kaziuko mugės, pirksiu porą pintų krepšelių (tokių didesnių), kur sudėt visokias vaišes svečiams, atėjusiems pasveikinti, vaišinti: na, vynuogės, saldainiai, sūrio Džiugas gabaliukai... Galvoju, kad su tokiom kraitelėm bus žymiai patogiau
Krepsiai tikrai sauni ideja ir pravers ne tik sveciams vaisinti, bet ir vaziuojant i gamta fotografuoti
QUOTE(*@ukselio*mamyte* @ 2011 05 06, 15:35)
Gal galite pavyzdi parodyti? kur imanoma butu atsispausdinti?
o koks tekstukas buvo?
Gal kam pravers... Jei kokybiškai spausdinti ir t.t. reikia (aš tikrai patenkinta likau)... Aš spausdinau širdeles mašinoms papuošti, padėkos raštus, suvenyrinius kalendorius... http://www.reklamosinjekcija.lt/