Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių atributika: medaliai, diplomai ir kt.

dabar ruošiuosi sesės vestuvėms, tai irgi ieškau visokių gražių dalykėlių. Buvau ir "Seniuose", nusipirkau kai ką - tokį vainiką, gėlyčių papuošimui, bet kad ten jau labai labai didelis pasirinkimas būtų, tai nepasakyčiau, kainos normalios, bet vis dėlto fainiausių dalykėlių draugė iš Amerikos parsiunčia. Migliuka, o kada tavo vestuvės, dėl tų visų atributų, galbūt galėčiau tau padėti
Atsakyti
QUOTE(Maria10 @ 2010 05 22, 22:30)
dabar ruošiuosi sesės vestuvėms, tai irgi ieškau visokių gražių dalykėlių. Buvau ir "Seniuose", nusipirkau kai ką - tokį vainiką, gėlyčių papuošimui, bet kad ten jau labai labai didelis pasirinkimas būtų, tai nepasakyčiau, kainos normalios, bet vis dėlto fainiausių dalykėlių draugė iš Amerikos parsiunčia. Migliuka, o kada tavo vestuvės, dėl tų visų atributų, galbūt galėčiau tau padėti

Maria10, pasidlaink kur dar ka radai, nes ir man reikia..
ieskau visokiu medaliu, svilpuku ir t.t.
Gal kas dar galetu padeti, kur Kaune galeciau isigyti vestuviu atributikos?
Atsakyti
Gal ir kvailas klausimas bet kas turi supirkti tuos medalius ir kitus niekucius jaunieji ar pirsliai? It taip galvoju ir taip nesinori uzkrauti svotams (vistik pinigus kainuoja visi tie niekuciai) bet nesu tikra kas ir kaip. Patarkit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agne1983 @ 2010 06 25, 15:21)
Gal ir kvailas klausimas bet kas turi supirkti tuos medalius ir kitus niekucius jaunieji ar pirsliai? It taip galvoju ir taip nesinori uzkrauti svotams (vistik pinigus kainuoja visi tie niekuciai) bet nesu tikra kas ir kaip. Patarkit smile.gif

dazniausiai svotai perka,nebent susitaria jaunieji kad jie jiems pades ar patis viska pirks smile.gif
Atsakyti
As tai klaipedoi Pajurio mugei nusipirkau ivairiu dalykeliu.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarėlis @ 2008 11 10, 17:02)
sveikos, neseniai ir as ruosiausi vestuvems, buvome liudininkai.
Vietoj medaliu as pirkau zenkliukus, tokie kur paaugliai megsta kuprines ar tasiukus apsisegioti. Juos ant juosteles  perlenktos segiau su flamasteriu rasiau nominacijas, gavosi tokie medaliukai.  zenkliuku pririnkau visokiu: su sexy mergina (seksualiausia mergina), kaukuole (labiausiau detoksikuotam), bucinukas (labiausiai nubuciuotam), peace (taikiausiam sveciui), sirdeles (isimylejeliams), sypseneles (vakams) ir panasiai. jei ka sudomino galiu pafotkinti, ir ideti nuotrauka. Mes taip ju ir nepanaudojom, nes tiek daug visko buvom pirgalvoje, kad  neviskam laiko uzteko.
Jei ka sudomino galeciau perleisti ir visus "medaliukus", ju apie 19, tik juosteles reiktu perrasyti naujas nes data yra  (kam idomu i az), o galkas nors mano ideja pasinaudos, jei dar nebuvo tokios, nes ne viska skaiciau.

sekmes ruosiantis  drinks_cheers.gif

mes ženkliukus stalo komendantams gaminomės M&G reklamoje http://www_mgreklama_lt/
pas juos galima užsisakyti bet kokio dydžio ir pristato visoje Lietuvoje, sakyčiau tikrai puiki alternatyva medaliams, įsisegė vyrai sau į atlapus ir niekas nepametė, visą vakarą buvo pasipuošę thumbup.gif kiek klausinėjau jie pasiūlė pigiausią gamybos kainą ir nesvarbu kokį kiekį užsisakai, galima paprašyt, kad pagamintų ir vieną vienetą, šaunūs paprasti vyriukai, man patiko! thumbup.gif
Atsakyti
Laukiu Kaziuko mugės, pirksiu porą pintų krepšelių (tokių didesnių), kur sudėt visokias vaišes svečiams, atėjusiems pasveikinti, vaišinti: na, vynuogės, saldainiai, sūrio Džiugas gabaliukai... Galvoju, kad su tokiom kraitelėm bus žymiai patogiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(būsimoji @ 2011 01 30, 15:37)
Laukiu Kaziuko mugės, pirksiu porą pintų krepšelių (tokių didesnių), kur sudėt visokias vaišes svečiams, atėjusiems pasveikinti, vaišinti: na, vynuogės, saldainiai, sūrio Džiugas gabaliukai... Galvoju, kad su tokiom kraitelėm bus žymiai patogiau smile.gif

drinks_cheers.gif ir gražiau atrodo. Mes užkandėles vienam buvom sudėję, kitam - saldainius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(makse* @ 2010 06 25, 13:29)
Maria10, pasidlaink kur dar ka radai, nes ir man reikia..
ieskau visokiu medaliu, svilpuku ir t.t.
Gal kas dar galetu padeti, kur Kaune galeciau isigyti vestuviu atributikos?

Jei reikia molinių dalykėlių Kaune, galiu parekomenduoti keramkę Vilmą. Nulipdys pagal jūsų pageidavimus. Jos darbų pavyzdžius ir kontaktus galite rasti adresu www.2vstudija.lt.
Atsakyti
Siame puslayje vestuviu atributika - spauda: diplomai, laikrastukai, zurnaliukai, etiketes http://zaliosrutos_l...viu-atributika/ ax.gif
Atsakyti
mes bazėj pirkom smile.gif
Atsakyti
Nemazai iv. atributikos vestuvems randu parduotuveleje Vilniaus m. Santuoku rumuose.

Labiausiai man patiko tokie naujoviskesni piestiniai medaliai
http://www.vestuviua...i-medaliai.html

ir apdovanojimai ireminti bei pastatomi (panasiu nesu maciusi)
http://www.vestuviua...u-sveciams.html
Atsakyti