Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(RiMami @ 2009 05 26, 02:17)
Ant tų plėvelių yra kažkokiu tai būdu "pripiešta" tų pupelių (būna ir kitokių įvairiausių ornamentų 

tai man knieti sužinoti, ar tie pripiešti ornamentai nuo plėvelės kažkaip prilimpa prie užliejamo šokolado ir nuplėšiant plėvelę jau lieka su šokoladu, t.y. ar ten jau yra kažkas tuose ornamentuose įlieta? Išeitų, kad yra. Ir turėtų būti valgoma. Nu bet tada galiojimo laikas doh.gif
ar ant tos plėvelės yra įspausti tiesiog figūriniai grioveliai, ir jau ornamento kontūro medžiagą reikia pačiai įlieti? Kas būtų Sizifo darbas...

QUOTE(Meian @ 2009 05 26, 10:52)
Aciu visoms uz grazius zodzius torto adresu 

prisijungiu prie atvipusių žandikaulių kompanijos wub.gif
Tortas aišku buvo "surinktas" puotos vietoje.. tai dirbai prie jo kokias dvi paras... bet gražu first.gif

na ir dar su savo klausimais:
kai plakate kiaušinio baltymus..brrrr.. paleidžiu aš tą kiaušinio baltymą, o ten plaukioja visokie "siūleliai", kitąkart ir rausvos spalvos.. kaip daroma teisingai - reikia išgaudyt tuos "tirštimus", išvalyt tą baltymą, ar galima plakti viską, kas atsiskiria nuo trynio?

dėkui oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(meduolytee @ 2009 05 26, 09:49)
o cia mano zemasis pilotazas  lotuliukas.gif  blush2.gif
tortas jogurtinis , apdengtas marcipanu, marcipanines geles

pries padengdama marcipanu, torta aptepiau grietinele  doh.gif , tai tas taip "graziai" aptirpo  blink.gif  verysad.gif  galvojau - nusisausiu  unsure.gif
user posted image

Matosi, kad tikrai labai mielas ir linksmas torciukas, betgi labai jau mazyliuke nuotraukyte... sunku iziureti unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(naitas @ 2009 05 26, 10:19)
tai man knieti sužinoti, ar tie pripiešti ornamentai nuo plėvelės kažkaip prilimpa prie užliejamo šokolado ir nuplėšiant plėvelę jau lieka su šokoladu, t.y. ar ten jau yra kažkas tuose ornamentuose įlieta? Išeitų, kad yra. Ir turėtų būti valgoma. Nu bet tada galiojimo laikas  doh.gif
ar ant tos plėvelės yra įspausti tiesiog figūriniai grioveliai, ir jau ornamento kontūro medžiagą reikia pačiai įlieti? Kas būtų Sizifo darbas...

Taigi rasiau, kad kakavos sviestas cia. Ar jis valgomas lotuliukas.gif Jis pagrindine sudedamoji dalis yra gaminant baltaji sokolada, taigi... ax.gif Galiojimo laikas tikrai nesukeltu galvos skausmu, nes labai ilgai sis sviestas stovi (butent jo deka ir paties sokolado galiojimas toks ilgas, nes, pvz., gaminamt baltaji sokolada pilama pieno, kuris deka kakavos sviesto koncervuojancio poveikio negenda).

Nupiestas ornamentas sustingsta, o uzliejus sokoladu -- prilimpa prie sio (kakavos sviestas lydosi zemesnej, nei kuno t-roj, apie 34 laipsnius). Nezinau, kokiu jus cia grioveliu iziurejot, bet tikrai nereikia ten nieko spausti.

na ir dar su savo klausimais:
kai plakate kiaušinio baltymus..brrrr.. paleidžiu aš tą kiaušinio baltymą, o ten plaukioja visokie "siūleliai", kitąkart ir rausvos spalvos.. kaip daroma teisingai - reikia išgaudyt tuos "tirštimus", išvalyt tą baltymą, ar galima plakti viską, kas atsiskiria nuo trynio?

Reikia plakt viska, kas yra kiausinio baltymas, t.y., viska be trynio. Trynio riebalai neleidzia issiplakti baltymui. Kiausinio baltyme esantys drumsti objektai yra normalu ir ju graibyt nereikia.
Papildyta:
QUOTE(meduolytee @ 2009 05 26, 10:09)
ax.gif  Meian, Jus seniau esate rasiusi apdengimo mase su cukraus sirupu receptuka. Nu blyn, niekur jo neberandu  g.gif  gal galima nuorodele imesti  4u.gif
Is anksto dekoju

mano apdengimo mases receptas
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 05 26, 11:31)
Taigi rasiau, kad kakavos sviestas cia.

ačiū, Meian, Rimami, atrodo, viską susižinojau apie tas plėveles. Atsiprašau, kad juokingų JUMS klausimų pateikiau, na bet kaip kitaip aš sužinosiu unsure.gif ..

ir ačiū už komentarą apie drumstas kiaušinio baltymo sudėtines dalis. Ramuuuu pasidarė.
Tipo, viską jau žinau blush2.gif

Vyras darbe, vaikai sugalvos eiti pietų miegelio.. oi virsiu aš tą cukraus masę.. taip knieti pabandyti pažaisti su ja rolleyes.gif
Atsakyti
Meian darbas tiesiog pasakiskas thumbup.gif
Atsakyti
Meian, nuostabu thumbup.gif Guliu darbe po stalu, negaliu, koks grozis wub.gif

QUOTE(naitas @ 2009 05 25, 13:26)
bet ir bendradarbė  doh.gif

Ne, jinai cia nepiktybiskai, o tiesiog pasijuoke is saves, kad blondine nesusiprotejo ka as dazysiu, kai nuolatos apie tortus pasakoju lotuliukas.gif
Atsakyti
Meian, ačiū už pagalbą 4u.gif ir man čia naujiena, kad ten kakavos sviestas bigsmile.gif

ar tie pripiešti ornamentai nuo plėvelės kažkaip prilimpa prie užliejamo šokolado ir nuplėšiant plėvelę jau lieka su šokoladu

būtent drinks_cheers.gif nėra ten jokių griovelių ir įdubimų schmoll.gif tai vientisa plėvelė su piešiniu ax.gif

butke ir metuolytee, jūsų labai šaunūs tortukai bigsmile.gif
Atsakyti
aciu Meian , Rimami.
Labai gerai, kad maza torto foto isejo biggrin.gif gi broko nesimato lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles,graziu gerybiu cia pas jus.Noriu padazyti grietinele aptepimui ir neturiu dazu maistiniu,tai sugalvojau,kad gal sulciu slakeli galiu kokiu raudonu ipilti g.gif standiklio grietinelei?Ar sustings plakama grietinele jei bus raudonu naturaliu avieciu sulciu ipilta?
Labai dekoju iskart uz atsakymukus 4u.gif
Atsakyti
Meian nu garbes zodis, likau apakus nuo tokio grozio user posted image
Atsakyti
Meian - nuostabu! thumbup.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, ar sokoladines rozes ant torto nesusileistu kazin, jei birzelio menesi butu uzdetos ant torto. Vistiek namie silta buna.. g.gif

Meian, tortas kazkas nerealaus.. wub.gif
Atsakyti
user posted image

Meian, priimk geles, tai nerealu! Pats nuostabiausias kada mano matytas tortas.. clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domi95: 26 gegužės 2009 - 13:27