Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 17:41)
as tu dazu niekuom neskiedziu ir niekame netirbdau, o tik iberiu kur noriu (i giretinele, i tesla ir t.t) ir viskas, kuo puikiausiia nusiodazo. 4u.gif
bet palaukim ka Cipciukas paskays, ji cia pas mus kas liecia tuos reikalus vaiksciojanti enciklopedija  ax.gif

o Tu kai pili tuos dazus tarkim i grietinele, tai pries plakant ar plakimo metu? ar nera jokio skirtumo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 05 25, 19:37)
Jei jau apie ganašą kalbat, tai tas santykis 1:1 kaip skaitosi? Kiek grietinėlės ir kiek šokolado?

santykis suprantamas,jei 100g sokolado,tai 100ml grietineles.Tik grietinele nezinia keliu procentu tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2009 05 25, 20:16)
santykis suprantamas,jei 100g sokolado,tai 100ml grietineles.Tik grietinele nezinia keliu procentu tinka g.gif

grietinėlė ta pati kaip plakimui, gi paskui tą atšalusį ganašą plakti reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Dariau aš vakar tą ganašą, nu bet įtariu kad kažkas nito gavos g.gif šyryt ištraukiau iš šaldytuvo, buvo toks ganėtinai kietas, sukišau šiaip netaip miserį, burzginau burzginau - nu nieks man ten neišsiplaka doh.gif sukibo ant sienelių, nukrapštau, vėl burzginu, bet po kokių 8 min pagailėjau mikserio nes jis jau įtartinai smirdėt pradėjo doh.gif Na galvoju gal jau gatavas - sukišau į maišelį dzibukus daryt - nė per kur - čiut angalis pro langą neiššovė kai bandžiau išspaust nors kažką lotuliukas.gif tai po kiek laiko vėl plakiau plakiau na gavos kažkas g.gif skanu, bet zibukų išspaust neišėjo doh.gif dabar jau tokie patęžę buvo doh.gif
Atsakyti
jis būna kietas, BET pabuvęs kambario temperatūroje pasidaro paklusnus, tik labai tęžta nuo rankų šilumos, aš dviejų aukštų medutį papuošiau per 5 kartus, išplakiau, pradėjau puošti, rankos mano labai šiltos būna, tai greitai ir lydosi, tai kišu viską į šaldytuvą, palaukiu ir vėl ir vėl puošiu kol papuošiu, nėra lengva tikrai nelengva, bet verta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 05 25, 20:57)
jis būna kietas, BET pabuvęs kambario temperatūroje pasidaro paklusnus, tik labai tęžta nuo rankų šilumos, aš dviejų aukštų medutį papuošiau per 5 kartus, išplakiau, pradėjau puošti, rankos mano labai šiltos būna, tai greitai ir lydosi, tai kišu viską į šaldytuvą, palaukiu ir vėl ir vėl puošiu kol papuošiu, nėra lengva tikrai nelengva, bet verta thumbup.gif


aha, na dabar aiškiau aciuks.gif tai gal viskas man ir išėjo lotuliukas.gif tik elgtis su juo nemokėjau doh.gif na tai sekančiam kartui bandysiu tą karamelinį ganašą mirksiukas.gif
Atsakyti
Inočkos temoje apie ganašą labai išsamiai pakomentuota ir labai gerai gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 05 25, 20:48)
Dariau aš vakar tą ganašą, nu bet įtariu kad kažkas nito gavos g.gif  šyryt ištraukiau iš šaldytuvo, buvo toks ganėtinai kietas, sukišau šiaip netaip miserį, burzginau burzginau - nu nieks man ten neišsiplaka doh.gif sukibo ant sienelių, nukrapštau, vėl burzginu, bet po kokių 8 min pagailėjau mikserio nes jis jau įtartinai smirdėt pradėjo doh.gif Na galvoju gal jau gatavas - sukišau į maišelį dzibukus daryt - nė per kur - čiut angalis pro langą neiššovė kai bandžiau išspaust nors kažką  lotuliukas.gif tai po kiek laiko vėl plakiau plakiau na gavos kažkas  g.gif skanu, bet zibukų išspaust neišėjo doh.gif dabar jau tokie patęžę buvo  doh.gif

tai gal istraukus is saldytuvo reikia kazkiek palaikyti,kad patyztu,o tik po to plakti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2009 05 25, 20:26)
tai gal istraukus is saldytuvo reikia kazkiek palaikyti,kad patyztu,o tik po to plakti g.gif



As kai dariau pirma karta, palaikiau tik pora valandu saldytuve, tada labai gerai isiplake, nebuvo labai tirstas, antra kart dariau, tai per nakt palikau saldytuve, tada sunkiau plakesi, kaip ir uzniukui, bet dzibukai vis tiek isejo gerai abu kartus.
Grietinele, manau, tinka ir 35 ir 36 %.
Atsakyti
Mergaitės , kurios užsisakėte dažus , prašau parašyti man į AŽ , po kiek kiekviena užsisakė , savo duomenis kur siūsti , tas neliečia Inočkos , nes jos duomenis turiu , prašau greičiau , rytoj išsiūsiu , noriu supakuoti 4u.gif 4u.gif 4u.gif .



Dažai į grietinėlę , beze dedasi neskiesti , į cukrinę gėlių masė pasidarote košelę , kitaip liks cukraus grūdeliai .


Atsakyti
vajej mergaites kokius grazius tortukus prikepete thumbup.gif thumbup.gif
Cipciuk aciu jums kad su mumis dalijates savo patirtimi ir dar taip detaliai aiskiai 4u.gif 4u.gif 4u.gif as irgi siandien kepiau tortuka,dar liko papuost o vat jau rytoj ikelsiu parodyti blush2.gif
Atsakyti
laukiam laukiam sviezutelio 4u.gif
Atsakyti