Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Inočka @ 2009 06 07, 12:31)

Jau kaip man šiandien nepasisekė, tai nors mirk iš juoko  doh.gif

hihihi.gif nu būna dienų lyg tyčia hihihi.gif įsivaizduoju kad tau nejuokinga, nu bet man, kaip tikrai lietuvei, labai linksma skaityt lotuliukas.gif laukiam to eksponato bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 06 07, 12:37)
hihihi.gif nu būna dienų lyg tyčia  hihihi.gif įsivaizduoju kad tau nejuokinga, nu bet man, kaip tikrai lietuvei, labai linksma skaityt  lotuliukas.gif laukiam to eksponato  bigsmile.gif

Oj ne, nelabai aš pergyvenu. Vaikas atėjo, žiūrėjo į tą tortą, žiūrėjo, paskui sako. JOOOOOOO, visai nieko tortuks mastau.gif , kaip teveliui, tai bus gerai, nors taip baisiai dar nebuvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 06 07, 12:43)
Oj ne, nelabai aš pergyvenu. Vaikas atėjo, žiūrėjo į tą tortą, žiūrėjo, paskui sako. JOOOOOOO, visai nieko tortuks  mastau.gif , kaip teveliui, tai bus gerai, nors taip baisiai dar nebuvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Manau, kad viskas ten su tuo tortuku gerai ir gražiai bus, kai mums parodysi mirksiukas.gif
Tik pirmas įspūdis toks, kad nepavyko hihihi.gif
Atsakyti
Gerai, mergaites, Jus cia paplepekit, o as einu nauja tema kurt.

Atsakyti
Meian jums didelis aciu 4u.gif
reiks susirasti koki recepta su sviestu ir bandyti kepti,nes as vien biskvitus ir tekepiau biggrin.gif
Inocka jus baisiu tortu nekepate,visus jusu tortu perziurejau ir visi labai grazus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 06 07, 12:47)
Gerai, mergaites, Jus cia paplepekit, o as einu nauja tema kurt.

drinks_cheers.gif
Aš tai per tą sesiją vis užsuku čia tik paskaitinėti ir pažiūrėti jūsų grožių, o pati nieko nedarau, nes neturiu laiko, tai sakiau jau po sesijos ką nors padarysiu ir pasirodysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialytia: 07 birželio 2009 - 11:51
Ale ziuriu cia ne tau vienai, Inocka, ganasas neissiplake biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 06 07, 12:31)
Jau kaip man šiandien nepasisekė, tai nors mirk iš juoko  doh.gif

vadinas, ne man vienai taip nesiseke hihihi.gif
Inočka manau, tortukas bus ne ka prastesnis uz visus kitus. tiek prikepus, jau is padeties issisukt mokat. wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, uz palaikyma. Kaip sakoma visiems buna. Man paciai juokinga, dar taip nebuva, kad viskas kartu nepavyktu. doh.gif

Jauciu, kad nespesiu savo pabaisa idet i sita tema, taip taikiau ant paskutinio lapo, kad maziau matytusi lotuliukas.gif

CIA NAUJA TEMA

Merginos, keliaujam su gerom nuotaikom ir naujais tortais į 12 temą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 07 birželio 2009 - 12:37
QUOTE(Inočka @ 2009 06 07, 13:36)
Merginos, keliaujam su gerom nuotaikom ir naujais tortais į 12 temą  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti