Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(mazuliux @ 2009 05 25, 15:02)
Apia ka, mmergyt?

apie dazus lotuliukas.gif
Atsakyti
aaaaaa lotuliukas.gif
Cia kaip man buvo, sakau darbe, jau kaip laukiu siuntinio, dazu gausiu. Kolege klausia, ka dazysi, plaukus doh.gif Sakau nea, tortus lotuliukas.gif Ai, sako, teisingai, ka tu gali daugiau dazyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 05 25, 15:41)
as ir ju nusipirkau smile.gif tik iskilo toks klausimukas.. ant to pakelio parasyta, kad juos reikia praskiest vandeniu (aisku nedideliu kiekiu) kad tie dazai istriptu. Tai dabar kaip daryt kai noriu tais dazais nudazyt plakta grietinele? nesuprantu blush2.gif

hmm, man atrodo, beplakant reikia įpilti dažus, ir pabaigti plakti jau spalvotą. Tada ir dažų granulytės ištirps, ir visa grietinėlė tolygiai nusidažys.
Papildyta:
QUOTE(mazuliux @ 2009 05 25, 16:11)
Ai, sako, teisingai, ka tu gali daugiau dazyti  rolleyes.gif

bet ir bendradarbė doh.gif
Atsakyti
sveikos,

as jau ir pasimeciaulyg anas dienas sakaiciau kita tema,o sen jau nauja sad.gif ner ir to graziojo Cipciuko vestuvinio torto.Cipciuk,noriu paklausti is kokios mase ji denget,raset pirktine,gal galit parasyt utent kokia?nes sake,kad labai skani wink.gif
Atsakyti
As apakus nuo jusu grozybiu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O jusu temute kaip neissemami lobynai.Galima rasti daugybe patarimu ir receptuku.

Va tik turiu klausima.Tortuko sonu ir krastelio puosimui bandysiu panaudoti Ganasa.Ar jis gerai laiko forma,nes bijau,kad neistyztu g.gif
Atsakyti
as tu dazu niekuom neskiedziu ir niekame netirbdau, o tik iberiu kur noriu (i giretinele, i tesla ir t.t) ir viskas, kuo puikiausiia nusiodazo. 4u.gif
bet palaukim ka Cipciukas paskays, ji cia pas mus kas liecia tuos reikalus vaiksciojanti enciklopedija ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2009 05 25, 17:03)
As apakus nuo jusu grozybiu thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
O jusu temute kaip neissemami lobynai.Galima rasti daugybe patarimu ir receptuku.

Va tik turiu klausima.Tortuko sonu ir krastelio puosimui bandysiu panaudoti Ganasa.Ar jis gerai laiko forma,nes bijau,kad neistyztu g.gif

Ganasas labai gerai laiko forma, ten gi 50% sokolado smile.gif
Atsakyti
laiko ganašas formą ir dar kaip laiko, puošiau penktadienį, valgėm sekamdienį, stovi dzibukai kaip kareivukai ir dar pabandykit išspaust per maišelį nail.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 05 25, 18:49)
Ganasas labai gerai laiko forma, ten gi 50% sokolado  smile.gif

o ganaso gaminimui tinka bet kokio riebumo grietinele ar geriau riebesne? ax.gif
Kadangi darysiu pirma karta,tai del to teiraujuos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 25 gegužės 2009 - 18:20
labielis, aš čia truputėli ne į temą, bet atėjau pas savo patarėjas tortų puošimo klausimais, šitas gi ieškau aukų astrologiniams bandymams, kas norit, parašykit man į a.ž. savo duomenis metus, mėnesį, diena valanda ir minute, kada gimete, bei miesta, kuriame gimete, man dar truksta keleto zmoniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rozmarinas: 25 gegužės 2009 - 18:37
Jei jau apie ganašą kalbat, tai tas santykis 1:1 kaip skaitosi? Kiek grietinėlės ir kiek šokolado?
Atsakyti
labukas parodau torta kurį dariau vyro gimtadieniu blush2.gif
Gelytės, medutis, bezė pagal Cipciuko recepta 4u.gif esu jai labai dekinga už super receptus ir išsamius paaiškinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butke: 25 gegužės 2009 - 19:01