QUOTE(vassara @ 2009 06 06, 22:39)
nelabai as patyrus, dar tortu daryme, bet zinau, kad jei nesi bandzius dengt su mase, tai as asmeniskai, pirma karta kokiai tai ypatingai progai ir nedengciau. puosciau kokiais trupinukais ar migdolu riekelemis. arba braskemis.
bijau, kad braškėms tokiu karštu oru, gali greitai ateiti ragučiai, nebent jas izoliuoti tortų želė jeigu reikia taip toli vežti ir dar birželio gale, tai reikia labai gerai pamąstyti ką čia padarius, arba daryti jei žinoma išeina, kaip dariau aš. Biskvitus išsikepiau namuose, grietinėlė buvo užsakyta už 140 km kur baliuška vyko, nuvažiavau iš vakaro ir surinkau tortus ir papuošiau ten vietoje. O medutį tai jau ir suteptą vežiaus, tik nepuoštą viskas labai čiki buvo, tik pusę virtuvės kaip MB sako reikėjo vežtis kartu arba reikia šaldytuviuką turėt bendrai, jei mašinoj veikia kondicionierius, tai gal ir taip nieko nenutiktų