Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

mergiukai, help!!! blush2.gif
bandau padaryt mase sokoladinems rozems. rasot, kad turi susokt i gabala. man niekas niekur nesoka, skysta mase ir tiek. ko dar det? sokolado ar medaus??
Atsakyti
Inočka , ta lėlytė maža ( sprindžio dydžio barbytė tongue.gif ) , vidui tortukas ( po suknele ) , o ant viršaus dengimo masė .

Vaidulyteee ...o kam lėlytę pjaut lotuliukas.gif , tik suknytę reikia suvalgyti , o barbę sakė ta mergaitė prisiminimui apie komuniją pasiliks smile.gif .

Vassara , tų ją suk , nu ji turi į gabalą sušokti , jei ne dadėk šokolado , tik ne medaus schmoll.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 06 birželio 2009 - 19:36
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 06, 20:34)
Vassara , tų ją suk , nu ji turi į gabalą sušokti , jei ne dadėk šokolado , tik ne medaus  schmoll.gif .

aciu 4u.gif begu bandyt
Atsakyti
Cipciuk man viso torto gaila buti pjaut.Na jau toks pasakiskas :)As ji visa pasilikciau prisiminimui smile.gif
Tai man niekas nepatars ka ir kaip kepti silikononeje formoje?
Atsakyti
nu va, sudejau dvi plytas sokolado ir viena sauksta medaus. tada jau buvo panasu, na gal ne i gabala, bet i mase, kuri jau suuunkiai buvo sukama biggrin.gif
ziuresim kas gausis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 06 06, 17:05)
kokie žavūs pantalončikai thumbup.gif  biggrin.gif

Cipciuk, kur ta kysa, ŽIURKĖ ČIA JAU NULIS karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif

na, kad nebūtų čia visa temutė tik blizgančių tobulybėmis tortų, atsikvėpus pasirodysiu ir aš  lotuliukas.gif  blush2.gif vat kur receptas yra padėtas, tai prašysiu Jolkos999 pagalbos, čia jos prirodytas Švelnusis tortas su mano puošybiniais „nukrypimais“ ir kokoso patalais lotuliukas.gif tėvelių dienai tortukas, tai toks pakankamai naminis blush2.gif gėlytės ir lapukai po citrinine želė yra išspausti iš konservuotų persikų ir šviežių braškių, viršutinių „ale gėlyčių“ viduriukai iš minėtų vaisių ir uogų likučių, smulkiai sukapojau, užpyliau ta pačia citrinine želė ir supilsčiau į aliejumi pateptą Toffee saldainių tą blizgų popierėlį, pašaldžiau, išėmiau (nu krizė vis dėl to, negi mesi lauk likučius), žiedlapiai-grietinėlė  lotuliukas.gif  blush2.gif šį tortą rekomenduočiau gaiviamėgiams, mascarponinio skonio mėgėjams ir gaivėsių garbintojams, o už biskvitą duodu medalį  first.gif viskas, tyliu, čia vaizdelis:
user posted image

olesta,nuostabumelis thumbup.gif thumbup.gif .taip fainiai atrodo,nu zinok ir norisi gabaliuka atsipjauti smile.gif sauniai padirbejai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 06 06, 21:13)
olesta,nuostabumelis thumbup.gif  thumbup.gif .taip fainiai atrodo,nu zinok ir norisi gabaliuka atsipjauti smile.gif sauniai padirbejai wub.gif

pjauk, negaila, ale tik receptuką mergaitėms nuorodą gal parodytum, aš kai skaipu gavau tai nebežinau kur yra forume blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2009 06 06, 17:01)
Gal galite patarti kaip papuošti tortą, jei jis turi atlaikyt ilgą kelionę (apie 230 km) ir dar per karščius? vešiu birželio gale todėl,manau, bus tikrai karšta.... torto biskvitai tokie trapūs, o pertepimai tikrai laaaabai šlapi. nežinau kuo dengt tortą...dar galvoju prisidaryt visokių šokoladinių drugelių...žodiu laukiu jūsų-patyrusių šeimininkių-nuomonių 4u.gif

QUOTE(aikstinga @ 2009 06 06, 17:38)
na taip. tokie trapūs trapūs. juos bekeliant sunku nesulaužyt. tokie būna trapučiai 4u.gif  aš matot galvoju gal į šaltkrepšį prikraut ledo maišelių ir ten patalpint tą tortą? nežinau... bet vežu labai autoritetingam asmeniui, todėl norisi tikrai gražaus tortuko... galėsiu kada parašyt to torto receptą, nes kiek esu kepus, tai pastoviai sulaukiu mažiausiai 5 užsakymų jį už pinigus iškept, nors aš tuo neužsiimu smile.gif dažniausiai puošdavau viršų šokoladu su riešutais, o šonus grietinėle, bet tokiam dalykui nrosi ko ypatingesnio unsure.gif o tai ta dengimo masė, tai Meian masė?

ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 06 06, 16:42)
ambre, koks mielas tortas, toks naminis naminis  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
O is kur gavai tokias grazias migdolu drozles, a skai perku tai buna baltos,  ocia pas tave tokios paskrudintos ir tokios visos sveikos, nes kai as nusiperku tai buna viskiu ir sveiku ir sulauzytu, nu siukslynas toks,  opas tave tokios idealios.

Migdolu ploksteles pirkau Lenkijoj, didelis maisas,buvo gera kaina ir tikrai mazai sutrupejusiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2009 06 06, 22:10)

nelabai as patyrus, dar tortu daryme, bet zinau, kad jei nesi bandzius dengt su mase, tai as asmeniskai, pirma karta kokiai tai ypatingai progai ir nedengciau. puosciau kokiais trupinukais ar migdolu riekelemis. arba braskemis. 4u.gif
Atsakyti
OT Siaip tikrai turbut busiu nepopuliari cia- bet siek tiek graudu ziuret, kaip tortuose pupso barbes. Apskritai tos leles tokios nemielos ir auklejamuoju poziuriu nekoks mergaitems pavyzdys, tai kam dar reikia ju torte? g.gif
Rozine spalva , blizguciai- paskui visokios Yvos tampa idealais.

Visos cia auksarankes saunuoles, bet gaila kai talenta uzgozia beskonybe rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ambre @ 2009 06 06, 22:45)
OT Siaip tikrai turbut busiu nepopuliari cia- bet siek tiek graudu ziuret, kaip tortuose pupso barbes. Apskritai tos leles tokios nemielos ir auklejamuoju poziuriu nekoks mergaitems pavyzdys, tai kam dar reikia ju torte? g.gif
Rozine spalva , blizguciai- paskui  visokios Yvos tampa idealais.

Visos cia auksarankes saunuoles, bet gaila kai talenta uzgozia beskonybe  rolleyes.gif

Kiek žmonių tiek nuomonių, kas gražu vienam , kitam - ne tongue.gif Taip, kad nereikia čia brukti savo nuomonės apie lėles ir tuo labiau YVA's schmoll.gif Ne tam tema skirta, tokiems apmastymams specialios temos sukurtos drinks_cheers.gif
Atsakyti