Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Meian @ 2009 06 05, 01:09)
FMM yra britu firma. Silikonines gamina pagrinde Statu firmos. ..

Nuoširdžiai dėkoju už informaciją notworthy.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 06 05, 11:22)
Gražūs tortukai, kruopštūs, kaip visada išbaigti iki galo ir jos didenybė karalienė beze sėdi kaip ponia, kaip ten buvus, gražu be galo...tik vieną nustebimą turiu, kad tėvai į darželį vaikams poriebio tortuko užprašė bigsmile.gif pas mus iš viso su kremais neleidžia nešti unsure.gif

Kaune taip pat neleidžia. Mano vaiko darželyje irgi pasakė, kad negalima. Na nežinau, jeigu pati daryčiau, gal ir galima būtų pavaišinti..

QUOTE(uzniukas @ 2009 06 05, 22:09)
Vat vis laukiau laukiau kas Cipsiuko maišą bandys

aha, būtų labai įdomu paskaityt plačiau apie technologijas blush2.gif
o Tavo tortas baisiai skaniai atrodo wub.gif

Meian lygtai naudoji kukurūzų krakmolą. Vat mačiau pirkti kukurūzų miltų, o krakmolo neteko.. g.gif
kodėl jis tinkamesnis už bulvių krakmolą?
kodėl kukurūzų miltai tinkamesni už kvietinius? Na, bent kvietiniai tai tokie tradiciniai namie.. Kvietiniai gal netinka dėl savo per didelio glitimo?
Gėda pripažinti, tačiau nesu nieko ragavus iš kukurūzų miltų pagaminto.. neturim alergiškų vaikų kvietiniams produktams... (JAV teigia, kad kvietinių produktų, pieno produktų (dėl esančio kazeino) negali valgyti vaikai autistai).
Atsakyti
Mergaitės , tortukai jūsų nuostabūs wub.gif wub.gif .....

Kaip daryti maišą ......sutepate aukštesnį tortą ( nebus gi maišas supliuškes , pustuštis lotuliukas.gif ) , viršų suapvalinate , masę dengiau , bent aš su siūle ( apjuosiau tortą ) po apačia masės nėra schmoll.gif , taupumo sumetimais , brangi jinai blush2.gif .....tą siūlę , pavilgintu dektine pirštuku ( švariu savaime suprantama ) gražiai ažlyginate , jos nebelieka schmoll.gif , raukiate viršui , palikdamos kiaurymę pinigėliams sudėti , juosete virvele ( ji gali kabėti toj vietoj , jei jums nepavyktų gražiai užlyginti siūlės ) ...užmaskuojate ....viskas , dedate babkes ...ir kuo daugiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif ....tiesa , aš purškiau aukso dezodorantu ( tortam skirtu ) .
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 06 05, 18:39)

O as ateinu su auksiniu maiseliu  blush2.gif

fantastika swoon.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 05, 23:25)

Kaip daryti maišą ......sutepate aukštesnį tortą ( nebus gi maišas supliuškes , pustuštis  lotuliukas.gif ) , viršų suapvalinate , masę dengiau , bent aš su siūle ( apjuosiau tortą ) po apačia masės nėra schmoll.gif  , taupumo sumetimais , brangi jinai  blush2.gif .....tą siūlę , pavilgintu dektine pirštuku ( švariu savaime suprantama ) gražiai ažlyginate , jos nebelieka  schmoll.gif , raukiate viršui , palikdamos kiaurymę pinigėliams sudėti , juosete virvele ( ji gali kabėti toj vietoj , jei jums nepavyktų gražiai užlyginti siūlės ) ...užmaskuojate ....viskas , dedate babkes ...ir kuo daugiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ....tiesa , aš purškiau aukso dezodorantu ( tortam skirtu ) .

o kaip ta dengta mase ar skani? ir kaip tiksliai ja reikia pasigaminti? ir kur nusipirkti tokios spalvos dažų? 4u.gif
Atsakyti
Žiūrint kokia , saldaininė skaniausia ....aš perku firminę " MINORDIJOJ " Kaune , gamybos būdų yra keletas .....kažkur forume receptai .

Dažus maišiau įvairius , nė nepamenu kokius , kol išgavau tokią murziną maišo spalvą doh.gif .....purškalą užsisakiau su kitom mergaitėm , kai Meian darė užsakymą SURBITOTE , bet aukso dulkių galima užsisakyti pas Citriniuką ir aistuzelę , rašyk joms į AŽ .

Atsakyti
Mergaites, Aciu

Jau senokai nusiziurejau torta maisa, dar rusaiciu forume, tik ten maciau paguldyta, bet nebuvo progos pasidaryt. O dabar paprase butent tokio.

RiMami, del valgomu popieriniu pinigeliu, tai ju yra pirkt Bijoloje, yra litu, rubliu, euru. Labai super atrodo, kaip tikri.

Rugiagele26, cia pats tortas 19 cm skersmens. Dariua is 4 kiausiniu (du biskvitai po 2 kiausus), gavosi 6 grazus sluoksniai.

neramuole, struktura darau su seteliu, tiesiog ant pagamintos mases spaudziau ta setelio rasta. Kiek atsimenu, Cipciukas ant linines stalteses kociojo, bet as apieskojau visus namus, nieko neradau panasaus.

rutyte11, viskas gerai su tavo tortuku. Man batukai labai patiko
uzniukas, bet jau tos braskes labai skaniai atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 05 birželio 2009 - 23:21
Inočka, o tavo kokia ten pirktine mase tame maise blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 06 06, 08:17)
Inočka, o tavo kokia ten pirktine mase tame maise  blush2.gif ?

Irgi pirkta is Minordijos
Atsakyti
aciu uz issamius atsakymus, man birzelio 23 labai gero draugo gimtadienis, uzsiprase tortuko, labai noreciau pinigeliu maisa padovanot, juolab kad jie kaip tik nama statosi ax.gif reiks bandyt eksperimentuot, kalbejot apie mase is minordijos, gal si parduotuve turi savo internetini puslapiuka? inocka gal pameni kokias spalvas maisei maiso spalvai isgaut?
Atsakyti
neramuole, kas del minordijos, tai ju puslapiukas toks ir yra, pagal pavadinima. Galima vaziuoti i vieta pirkti, galima kreiptis i regiono vadybininka, jie pristatys. Bet man vis gi, geriau uz saldainiu mase nieko nera. Su minordijos nelabai draugauju. I maisa ja dejau tik todel, kad saldainiu mases pritrukau, tai teko imaisyt. O del spalvos, tai mano dazai labai netinkami masei, as nieko i mase nedejau, tik nuo spalvotu saldainiu ji buvo tokia pilksva, o visa spalva ant virsaus daziau su valgomais milteliais sumaisytais su degtine. Kelis puslapiukus atgal rodziau Daividijai tuos miltelius. Tai cia sumaisytos dvi spalvos auksine su sidabrine
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 06 05, 17:39)
O as ateinu su auksiniu maiseliu  blush2.gif

Na as be zodziu swoon.gif swoon.gif blink.gif jetus koooks maisas . jau nuo Cipsiuko maiso zandikaulis kuri laika buvo nukrites , o cia vel.

gal ir man su dukra pabandyti tevo dienai kazka panasaus sumeistrauti g.gif ax.gif Dengimo mases turiu, pingeliu maciau pirkti yra , tik vat su popieriniais valgomais eurais sunkoka . Na kodel LT visko yra , paskui nervinkis cia nieko nerasdama.

sakykite , o jus biskvitus kepate toje isardomoje formoje ? Jie jums neisbega? , ar iteisite koki kepimo popieriu ?
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 06 06, 09:34)
neramuole, kas del minordijos, tai ju puslapiukas toks ir yra, pagal pavadinima. Galima vaziuoti i vieta pirkti, galima kreiptis i regiono vadybininka, jie pristatys. Bet man vis gi, geriau uz saldainiu mase nieko nera. Su minordijos nelabai draugauju. I maisa ja dejau tik todel, kad saldainiu mases pritrukau, tai teko imaisyt. O del spalvos, tai mano dazai labai netinkami masei, as nieko i mase nedejau, tik nuo spalvotu saldainiu ji buvo tokia pilksva, o visa spalva ant virsaus daziau su valgomais milteliais sumaisytais su degtine. Kelis puslapiukus atgal rodziau Daividijai tuos miltelius. Tai cia sumaisytos dvi spalvos auksine su sidabrine

turiu as siu dulkeliu thumbup.gif , kazi su meian dengimo mase gautusi? man ji pavyksta geriausiai padaryt, o pusesere sake su meduciu labai skanu wub.gif meduti darysiu dideli is pusantros normos, idomu kiek porciju mases gali reikt g.gif o dar kita savaite porelei tortas......... zodziu turiu suktis, tavo puslapiuke uzejau marskinukus darytus, si vakara ideja kopijuot bandysiu ax.gif labai jau dailiai ten jie apvilkti ant tortuko
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 06 06, 09:48)
turiu as siu dulkeliu  thumbup.gif , kazi su meian dengimo mase gautusi? man ji pavyksta geriausiai padaryt, o pusesere sake su meduciu labai skanu  wub.gif  meduti darysiu dideli is pusantros normos, idomu kiek porciju mases gali reikt  g.gif o dar kita savaite porelei tortas......... zodziu turiu suktis, tavo puslapiuke uzejau marskinukus darytus, si vakara ideja kopijuot bandysiu  ax.gif labai jau dailiai ten jie apvilkti ant tortuko

biggrin.gif , ten tarp kitko yra medutis po marskinukais, keptas ir 2-ju kiausiniu beveik orkaites skardos dydzio.

As maisiukui sunaudojau nemazai mases, jos ten reikia. Gabalas toks, kaip geras greipfrutas. O tortukas tik 19 cm skersmens. Tai is 1,5 nrmos meduciui cia OGOGO kiek reiks. Nors, berods tu vestuvini darei su meian mase g.gif 2-ju aukstu, tai turetum tada zinot, kiek ten jos sueina
Atsakyti