QUOTE(Serenada @ 2009 06 05, 13:40)
sveikutes,as cia vakr jusu groziu prisiziurejau ir atsigulus miegoti aibe klausimu iskilo
kaip ,su kuo jus priklijuojate visas gelytes rozytes ant cukrine mase dengtu tortu?su patirpdyta zelatina?vandenuku?na jei gelytes dar mazos,bet juk yra ir didesniu masyvesniu geliu,pvz roziu?

kaip tai padaryti,kad jos bevezant ,benesant ,,nesvirduliuotu,, ant torto,laikytusi tvirtai?ir ar tie patys lipdymo budai tinka visoms masems-cukrinei ir marsmelou saldaininei?ir tuos ispaudus irgi kaip priklijuoti?
ir dar-ar ant tos dengimo mases galima piesti ar ka nors pateplioti,uzrasa koki padaryti su sokoladu,t.y. ar gerai jis laikosi,prilimpa,ar siuo atveju geriau naudoti beze mase?
tai tiek pradziai
gelytres gali klijuoti vandenuku arba degtine ,pastaroji garuoja ,tad greiciau isdziuna.jei rozes bus ant virsaus ,tai manau ,kad tikrai nenukris ,o jei klijuosi sonuose ,tai manau reiktu paremti gal su kuom ,kad kol sudzius turetu atramele ,na gal tau kas geriau tai paaiskins as cia dar irgi naujoke

manau ,kad tinka visu rusiu masems tas pats ,o rasyti tai tikrai galiama sokoladu drasiai ,nes pati tai jau isbandziau
sekmes bandant ir lauksim pasirodant darbelius