o man tai tie krašteliai iš šonų ir viršuje, T O B U L A, rankelė meistro dirbus ir nedrebėjus, padaryk man taip vienodai
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 05, 10:26)
....tai , kad čia " MARGARITOS ".... , VIENAS SLUOKSNIS JOGURTINIS SU TRINTOM BRAŠKĖM , KITAS PLAKTA GRIETINĖLĖ SU BRAŠKIŲ GABALIUKAIS ......tai iš ko leidžia ??? iš kefyro
Oj, negaliu, prajuokinot
ir iš kefyro irgi ne, galima atsinešti tik šakotį, sausainių, na ta prasme tortai neleidžiami apskritai Jatus, ainu skaityt per naują Margaritos aprašymą, vienoj knygoj skaičiau kaip apie labai sviestinį, arba eilinį kartą sumaičiau pavadinimą
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 05, 10:39)
Oi kažką sumaišiai ...tik vos vos apteptas sviestiniu kremu ( gal 0.5 mm.) , kad beze laikytusi , o kitas džemu
taigi bėgau ieškot dabar recepto, sumaišiau gi su kitu, persiprašau ir ne žiopliems pasitaiko
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 04, 17:21)
Gerai jau gerai, viena atnesiu Cia yra Napoleonas su bemiele tesla. Aisku nesigavo beze antra karta, nes pritrukau krastiniams dzibams. Bet gal ir gerai, tie sokoladiniai papuosimai visai man patinka Ir siaip man jis visai patinka toks ryskus Gelytes is Marsmalow saldainiu (pirma karta bandziau). Lapeliai is cukrines mases pagal Cipciuka.
Labai grazus tavo tortas,nezinau ko cia norejau ismest Spalvos labai ryskios ir labai graziai atrodo
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 04, 20:52)
Fsio .....man kaput .....dar vienas būtų ir tiesiai į psihuškę ....
"MARGARITA " ,dengta mase , kur rūžava ir balti dzibukai - beze , gėlytės.....ai ......kaip visada...
"MARGARITA " ,dengta mase , kur rūžava ir balti dzibukai - beze , gėlytės.....ai ......kaip visada...
labai grazu,beje,kaip visada,toks puosnus.
AS i darzeli tokio nebuciau padariusi Cia kaip vestuvinis atrodo.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 04, 22:52)
Fsio .....man kaput .....dar vienas būtų ir tiesiai į psihuškę ....
cipciukas čia gal tortas darželiui kur mano sesė užsakė ?
Jau koks gražus
QUOTE(sinta @ 2009 06 05, 11:02)
Gal....Vivir....
Oho kokie tortai As tai tkiems nei gabumu, nei fantazijos neturiu Jei pas mane ant stalo toks grozis stovetu, tai nuplauktu visos mano dietos
As tai vakar ganasa bandziau daryt. Na man atrodo viskas gavosi: grietinele pakaitinau, su meciau sokolada. Viskas gerai istirpo...o jau skonis! Gerai, kad MB rupestingas, o tai buciau viska suvalgiu Tik siandiena va istraukiau is saldytuvo, tai toks kaip minkstas sokoladas. Ar cia taip turi buti, ar gal truputi sokolado padauginau, kad toks apstinges? Bus gaila, jei nesusiplaks
As tai vakar ganasa bandziau daryt. Na man atrodo viskas gavosi: grietinele pakaitinau, su meciau sokolada. Viskas gerai istirpo...o jau skonis! Gerai, kad MB rupestingas, o tai buciau viska suvalgiu Tik siandiena va istraukiau is saldytuvo, tai toks kaip minkstas sokoladas. Ar cia taip turi buti, ar gal truputi sokolado padauginau, kad toks apstinges? Bus gaila, jei nesusiplaks
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 05, 10:08)
Gal....Vivir....
Taip ir bus nes jau ir vaikišką susiradau pažiūrėt, viskas atitinka (čia Lina Birželio 5 d. buvo užsakius )
Tortukai be galo gražūs gal ir dar vaikiškas su smesharikais tai iš vis gal rugsėjo 1 d. iškepsit ir mano dukrytei tortą Dar ateitį pasiteirausiu
Cipciuk, visi tortai superiniai niu greit pamatysiu saviski
Cipciukas - pasaka, o ne tortai Auksines rankas turite