Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

o man tai tie krašteliai iš šonų ir viršuje, T O B U L A, rankelė meistro dirbus ir nedrebėjus, padaryk man taip vienodai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 05, 10:26)
unsure.gif  unsure.gif ....tai , kad čia " MARGARITOS ".... unsure.gif , VIENAS SLUOKSNIS JOGURTINIS SU TRINTOM BRAŠKĖM , KITAS PLAKTA GRIETINĖLĖ SU BRAŠKIŲ GABALIUKAIS ......tai iš ko leidžia ??? iš kefyro  blink.gif

Oj, negaliu, prajuokinot lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir iš kefyro irgi ne, galima atsinešti tik šakotį, sausainių, na ta prasme tortai neleidžiami apskritai verysad.gif Jatus, ainu skaityt per naują Margaritos aprašymą, vienoj knygoj skaičiau kaip apie labai sviestinį, arba eilinį kartą sumaičiau pavadinimą blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Oi kažką sumaišiai doh.gif ...tik vos vos apteptas sviestiniu kremu ( gal 0.5 mm.) , kad beze laikytusi , o kitas džemu smile.gif

Didesnio dydžio nebėra ..... unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 05 birželio 2009 - 09:44
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 05, 10:39)
Oi kažką sumaišiai  doh.gif ...tik vos vos apteptas sviestiniu kremu ( gal 0.5 mm.) , kad beze laikytusi , o kitas džemu  smile.gif

taigi bėgau ieškot dabar recepto, sumaišiau gi su kitu, persiprašau blush2.gif blush2.gif blush2.gif ir ne žiopliems pasitaiko blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 04, 17:21)
Gerai jau gerai, viena atnesiu smile.gif Cia yra Napoleonas su bemiele tesla. Aisku nesigavo beze antra karta, nes pritrukau krastiniams dzibams. Bet gal ir gerai, tie sokoladiniai papuosimai visai man patinka smile.gif Ir siaip man jis visai patinka  blush2.gif toks ryskus smile.gif Gelytes is Marsmalow saldainiu (pirma karta bandziau). Lapeliai is cukrines mases pagal Cipciuka.

Labai grazus tavo tortas,nezinau ko cia norejau ismest g.gif Spalvos labai ryskios ir labai graziai atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 04, 20:52)
Fsio .....man kaput  tease.gif.....dar vienas būtų ir tiesiai į psihuškę  doh.gif ....

"MARGARITA " ,dengta mase , kur rūžava ir balti dzibukai - beze , gėlytės.....ai ......kaip visada...

labai grazu,beje,kaip visada,toks puosnus. thumbup.gif
AS i darzeli tokio nebuciau padariusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif Cia kaip vestuvinis atrodo. wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 04, 22:52)
Fsio .....man kaput  tease.gif.....dar vienas būtų ir tiesiai į psihuškę  doh.gif ....

"MARGARITA " ,dengta mase , kur rūžava ir balti dzibukai - beze , gėlytės.....ai ......kaip visada...

user posted image

cipciukas čia gal tortas darželiui kur mano sesė užsakė ? ax.gif
Jau koks gražus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sinta @ 2009 06 05, 11:02)
cipciukas čia gal tortas darželiui kur mano sesė užsakė ? ax.gif
Jau koks gražus  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Gal....Vivir.... blush2.gif
Atsakyti
Oho kokie tortai swoon.gif As tai tkiems nei gabumu, nei fantazijos neturiu biggrin.gif Jei pas mane ant stalo toks grozis stovetu, tai nuplauktu visos mano dietos biggrin.gif

As tai vakar ganasa bandziau daryt. Na man atrodo viskas gavosi: grietinele pakaitinau, su meciau sokolada. Viskas gerai istirpo...o jau skonis! Gerai, kad MB rupestingas, o tai buciau viska suvalgiu biggrin.gif Tik siandiena va istraukiau is saldytuvo, tai toks kaip minkstas sokoladas. Ar cia taip turi buti, ar gal truputi sokolado padauginau, kad toks apstinges? Bus gaila, jei nesusiplaks
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 05, 10:08)
Gal....Vivir.... blush2.gif

Taip ir bus nes jau ir vaikišką susiradau pažiūrėt, viskas atitinka ax.gif (čia Lina Birželio 5 d. buvo užsakius )

Tortukai be galo gražūs gal 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir dar vaikiškas su smesharikais tai iš vis thumbup.gif gal rugsėjo 1 d. iškepsit ir mano dukrytei tortą blush2.gif Dar ateitį pasiteirausiu
Atsakyti
Cipciuk, visi tortai superiniai wub.gif niu greit pamatysiu saviski thumbup.gif
Atsakyti
Cipciukas - pasaka, o ne tortai wub.gif Auksines rankas turite mirksiukas.gif
Atsakyti