Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Povila$ @ 2009 05 24, 22:04)
Sudrėkinam vandeniu...

QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 25, 00:09)
želatinos per mažai

Didelis aciu uz pagalba 4u.gif ,begu gelbeti savo gelytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 05 23, 22:31)
nulupau plėvelę ir pupelių ornamentas liko ant šokolado plokštelės, ta ornamentuota pusė dar tokia ir blizganti gavosi 

ačiū už paaiškinimą. Tačiau vistiek dar man liko neaišku - ar ant tos plėvelės yra kažkokio dažiklio, nes lieka labai aiškus kavos pupelės ornamentas. Iš kur jis? Jis atrodo nuotraukoje kaip būtų baltos spalvos šokolado kontūrų ornamentas.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 24, 03:18)
Lipinate storają dalį apačioje , plonoji viršuje ....palenkiate kraštelius ....

man tai dar viena nuostabybė šitoj sesijoj - kad baltas šokoladas pasiduoda dažymui. Taigi tikrai, toookių gražių rožių galima pasidaryti.

Aš pasidariau balto šokolado rožių ir lapelių. Gavosi visai neblogai.
Tačiau su juodu šokoladu gavosi šnipštas. Maišiau pagal Inočkos nurodytas proporcijas. Gavosi trapus ir birus šokoladas ir po paros, ir po dviejų parų laikymo šaldytuve. Dar įlydžiau šokolado. Vistiek toks pat trapus. Tiesiog visas vaizdas primena hematogeno trapumą.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 05 25, 10:17)
ačiū už paaiškinimą. Tačiau vistiek dar man liko neaišku - ar ant tos plėvelės yra kažkokio dažiklio, nes lieka labai aiškus kavos pupelės ornamentas. Iš kur jis? Jis atrodo nuotraukoje kaip būtų baltos spalvos šokolado kontūrų ornamentas.

man tai dar viena nuostabybė šitoj sesijoj - kad baltas šokoladas pasiduoda dažymui. Taigi tikrai, toookių gražių rožių galima pasidaryti.

Aš pasidariau balto šokolado rožių ir lapelių. Gavosi visai neblogai.
Tačiau su juodu šokoladu gavosi šnipštas. Maišiau pagal Inočkos nurodytas proporcijas. Gavosi trapus ir birus šokoladas ir po paros, ir po dviejų parų laikymo šaldytuve. Dar įlydžiau šokolado. Vistiek toks pat trapus. Tiesiog visas vaizdas primena hematogeno trapumą.

man su juodu karūnos šokoladu ir tas pats buvo-bet vos ne vos padariau rožes,o vat vakar su baltu princo dariau-tai thumbup.gif thumbup.gif lipink ką tik nori thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 05 25, 08:17)

Reikia "ilydyt" daugiau medaus, ne sokolado mirksiukas.gif Nes butent medus ir duoda ta lankstuma, tampruma mases.
Atsakyti
Apie rožes ir aš pasisakysiu tongue.gif dariau baltas iš SHOGETEN tai doh.gif išsiskiria toks kaip sviestas , riebalas ir neįmanoma - slysta leidžiasi, rožės leipsta akyse, nestovi lapeliai doh.gif tragedija doh.gif bet yra vienas pliusas - blizgejimas nerealus, jei pavyksta nulibdyt rožę tai ji blizga kaip nulakuota bigsmile.gif

o su princu viskas gerai gaunas thumbup.gif ir su juodi karūna dariau, gavos normaliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 05 25, 11:33)
Reikia "ilydyt" daugiau medaus, ne sokolado  mirksiukas.gif Nes butent medus ir duoda ta lankstuma, tampruma mases.

g.gif .. matai, Inočkos receptas sako - 100 gr šokolado ir vienas šaukštas medaus. Taip padariau. Trapus be galo, kai šiltas, tai irgi byra. Tada pas Cipciuką paklausiau - sako, reikia dar kelių plytelių. Įdėjau.. vistiek trapu..
aišku, galima dabar eksperimentuoti.. dedu medaus.. šaukštelį. Bus matyt..
Atsakyti
na,as rozes lipdziau pirma karta is juodojo karunos sokolado-gavosi puikiai,dabar kaip noriu tas spalvotas isgauti,kaip grazu,bet kaip cia su tais maistiniais dazais g.gif (Kaune)ar tikrai tik nurodytoje vietoje bazeje yra ,daugiau niekur?ir kodel taip ,,padpolnai,,?
Atsakyti
as bazeje pirkau tuos dazus, kur Cipciukas sake 17 sandely, tik gaila kad tik tokiops spalvos kitokiu ir neturi, o taip noretusi kitokiu, nesu as jau tokia kepeja kad man reiketu mandru priemoniu ir dazu, kai nekepu pagal uzsakymus, o tik savam naudojimu tai ir pagailiu pinigeliu parsisiusti is kur ar uzsisakyti pas ka, nes tikrai nepigu.
va tie dazai is bazes 17 sandelio (4 spalvos)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 13:07)
as bazeje pirkau tuos dazus, kur Cipciukas sake 17 sandely,

aciu,reiks ieskoti,as irgi tokia pat,tik savam naudojimui,bet jau norisi kazka pabandyti is cukrines mases,o tam reikia dazu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 05 25, 12:07)
as bazeje pirkau tuos dazus, kur Cipciukas sake 17 sandely

as ir ju nusipirkau smile.gif tik iskilo toks klausimukas.. ant to pakelio parasyta, kad juos reikia praskiest vandeniu (aisku nedideliu kiekiu) kad tie dazai istriptu. Tai dabar kaip daryt kai noriu tais dazais nudazyt plakta grietinele? nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
as tai laukiu cipciuko ziniu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Apia ka, mmergyt?
Atsakyti