Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Inočka @ 2009 06 04, 21:59)
Cipciuk, superiniai tortukai, net nezinau kuris man labiau patinka, abu labai grazus, nes visiskai skirtingi. Laukiu trecio. Sakot, cia ta mase, puikiai ji atrodo, kazi, kodel ji su manim nedraugauja g.gif
Siandien sisinervinau bezaisdama su ja ir nupirkau marshmelow saldainiu, darysiu padengima is ju.

O aš su šita niekaip nesusidraugauju schmoll.gif ( darau su ja , bet ne prie dūšios ji man ax.gif ), na skoniu ji geresnė nei kitos
drinks_cheers.gif

Atsakyti
Cipciuk, fan-tas-tiš-ki tortukai visi 3 wub.gif wub.gif bet ir maratoną tortų puošimo šiandien atlaikėt console.gif

Rugiagele, puikus torčiukas, toks natūralus wub.gif thumbup.gif Lauksim sekančių blush2.gif
Atsakyti
Ačiūks RiMami .... aciuks.gif ....kad tik užsakovai būtų patenkinti smile.gif .
Atsakyti
wau Cipciuk na jau grozis tortuku thumbup.gif
bet kaip jus ir spejat 3 tortukus iskept ir papuosht ir dar su mumis cia pabendrauti biggrin.gif Super aktivi esate clap.gif
Atsakyti
sveikutes,kelias dienas tik praleidau neapsilankius,ogi kiek grozybiu,na cipciukas cia pavaret lotuliukas.gif ,labai grazus tortai,ir kitos mergaites saunuoles,meian kaip visada didelis dekui uz vaizdine medziaga kaip reikia puosti zele...
Atsakyti
Meian, o kaip iskrapstyti ta paparti is formeles g.gif
Nu neina man, jauciu reikia tepti kokiu aliejumi ar pudra g.gif
Nes is kitos puses ten nera kaip isstumti, o be to ir linijos labai plonos, plysta, truksta ... zodziu doh.gif Kaip ir su raidem, nu nesigauna graziai, nors tu ka doh.gif
Idomu o didesniu tu raidziu nebna g.gif
Atsakyti
Rugiagele, grazu labai, o gelyes darei su Wilton'o rinkiniu???

Cipciuk, man atrodo, dar darytumet ir darytumet, nes tikrai neprasteja su nuovargiu tortikai. O sitas ne vestuvinis kartais? Toks iskilmingas wub.gif
Atsakyti
blush2.gif ....nu ne , tas vaikiškas ir šitas į darželį ---vienas vaikams , kitas tėvams rolleyes.gif
Atsakyti
Gražūs tortukai, kruopštūs, kaip visada išbaigti iki galo ir jos didenybė karalienė beze sėdi kaip ponia, kaip ten buvus, gražu be galo...tik vieną nustebimą turiu, kad tėvai į darželį vaikams poriebio tortuko užprašė bigsmile.gif pas mus iš viso su kremais neleidžia nešti unsure.gif
Atsakyti
Cipciuk, beprotiskai fantastiskos geles wub.gif ant paskutinio torto, gal galima is arciau, paziuret, neizlibinu lens.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 06 05, 08:57)
Meian, o kaip iskrapstyti ta paparti is formeles  g.gif
Nu neina man, jauciu reikia tepti kokiu aliejumi ar pudra  g.gif
Nes is kitos puses ten nera kaip isstumti, o be to ir linijos labai plonos, plysta, truksta ... zodziu  doh.gif  Kaip ir su raidem, nu nesigauna graziai, nors tu ka  doh.gif
Idomu o didesniu tu raidziu nebna  g.gif

Patogu traukti pradeti nuo kotelio. Kotelio apacia su peiliu krasteliu, dantu krapstuku ar pan. atlaisvinus nuo formeles, tada po truputi kelti (pirsto pagalvele vis prilaikant kuo arciau prilipusios dalies, kad nesugalvotu iplysti). Kai kur lapeliai kiek issitempia, bet siaip graziai issiima. O formeles visada geriausia pries naudojant patepti arba aliejum, arba kukuruzu krakmolu (jei geliu mase buvo minksciau iskociota, tai ir jos pavirsiu perbraukti krakmolu).

Raides galima graziai uzrasyti antgaliais rolleyes.gif

P.S.: Laukiam gimtadieniniu mergaiciu tortu 4u.gif
Atsakyti
unsure.gif unsure.gif ....tai , kad čia " MARGARITOS ".... unsure.gif , VIENAS SLUOKSNIS JOGURTINIS SU TRINTOM BRAŠKĖM , KITAS PLAKTA GRIETINĖLĖ SU BRAŠKIŲ GABALIUKAIS ......tai iš ko leidžia ??? iš kefyro blink.gif
Atsakyti