Cipciuk, superiniai tortukai, net nezinau kuris man labiau patinka, abu labai grazus, nes visiskai skirtingi. Laukiu trecio. Sakot, cia ta mase, puikiai ji atrodo, kazi, kodel ji su manim nedraugauja
Siandien sisinervinau bezaisdama su ja ir nupirkau marshmelow saldainiu, darysiu padengima is ju.
Meian, kas del skonio sitos mases, tai cia skonio reikalas. Man skaniausia yra saldainiu mase.
rugiagele26, pasakiskai grazu, super. Man labai patinka, labai labai. O spalvos kokio grazios
kita karta kai darysi rozytes, pavingiok su teptuko kitu galu lapelius, naturaliau ir dailiau atrodys
editamm vat cia ebay daug silikoniniu formeliu paziurek gal ir karoliukai yra http://stores.shop.e...s__W0QQ_armrsZ1
QUOTE(ambre @ 2009 06 04, 21:16)
Sveikos kepejos.
Iskepiau "juodaji miska" , galvoju ji apliet sokoladine glazura (gritinele-sokoladas), ji man gaunas tokia minkstoka kai atsala, bet skani ir blizganti.Kaip manot ar imanoma apliejus sia glazura dar grietineles boksteliais papuost? bijau, kad ji gali nuslysti, isskysti nes spalvos kazkokios noris , kad atsisviestu..
Iskepiau "juodaji miska" , galvoju ji apliet sokoladine glazura (gritinele-sokoladas), ji man gaunas tokia minkstoka kai atsala, bet skani ir blizganti.Kaip manot ar imanoma apliejus sia glazura dar grietineles boksteliais papuost? bijau, kad ji gali nuslysti, isskysti nes spalvos kazkokios noris , kad atsisviestu..
užliejus glazūrą dėk į šaldytuvą, kai sustings sušals, tada gali puošt grietinėle be baimės
QUOTE(editamm @ 2009 06 04, 22:51)
parodykit prasau man koki angliska puslapi kur tas silikonines karoliuku formeles parduoda - gal maciau, bet nesupratau kas tai yra?
va čia:
http://www.surbitona.....tml#a108#a108
eBay galima rasti visko, bet pas atskirus pardavėjus rasi..
įrašyk :
silicone bead ir išmes
QUOTE(Inočka @ 2009 06 04, 21:59)
Cipciuk, superiniai tortukai, net nezinau kuris man labiau patinka, abu labai grazus, nes visiskai skirtingi. Laukiu trecio. Sakot, cia ta mase, puikiai ji atrodo, kazi, kodel ji su manim nedraugauja
Siandien sisinervinau bezaisdama su ja ir nupirkau marshmelow saldainiu, darysiu padengima is ju.
Meian, kas del skonio sitos mases, tai cia skonio reikalas. Man skaniausia yra saldainiu mase.
rugiagele26, pasakiskai grazu, super. Man labai patinka, labai labai. O spalvos kokio grazios
kita karta kai darysi rozytes, pavingiok su teptuko kitu galu lapelius, naturaliau ir dailiau atrodys
Kad man ta mase tokia gumine... man net neatsilenke pats lapelis gal man ji ne tokia gavosi? Na bet tai pirmas bandymas, reikia treniruotis... kol saldainiu nesuvalgem
nu kad turėtų atsilenkti sviestuko gal daugoka
QUOTE(Olesta @ 2009 06 04, 22:30)
nu kad turėtų atsilenkti sviestuko gal daugoka
As jo is vis tik trupinuka idejau, kad butu deta Na atsilenke, kiek matosi... nors su sokoladinem rozem visai kitas darbas.. ten lankstyk kaip nori
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 04, 19:52)
ipusėjau puošti , jau akyse mirga ......
Uztat tortukai kokie
O, kol rasiau zinute, ir dar vienas Tiesiog kosminiu greiciu
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 04, 20:21)
Gerai jau gerai, viena atnesiu
Labai apetita zadinantis tortukas. Labai
QUOTE(naitas @ 2009 06 04, 21:01)
ne silikoninė. Silikoninė buvo bais brūngi.. Bet skūpus moka du kartus jaučiu vistiek pribręs mintis vėl pas tuos britus kreiptis..
tai įsivaizduoji, kokia buvo riebesnė siūlė, jeigu čia buvo parodyta neriebi
tai įsivaizduoji, kokia buvo riebesnė siūlė, jeigu čia buvo parodyta neriebi
Siuo atveju, brangiau nebutinai reiskia geriau
FMM yra britu firma. Silikonines gamina pagrinde Statu firmos. Ir atitinkamai perkant UK, silikonines yra brangesnes, uz plastmasines, tuo tarpu Statu parduotuvese butent FMM formos yra brangesnes uz silikonines (na, tokios silikonines, kurios gamina beveik pilna 3D vaizdo, kaina visgi nenusileidzia, taciau santykis zenkliai skiriasi).
FMM turi toki pranasuma, kad visada duoda pilna "3D" rezultata, tuo tarpu silikonines nukerpa kazkiek karoliuko. Priklausomai nuo gamintojo, buna, kad nukerpa ir puse (gali po to lipdyt viena su kitu, nebent). Silikoniniu gamintojai ta nukirpima ivardyja, kaip privaluma (atseit, patogiau pritvirtinti prie pavirsiaus, kai karoliuko antra puse ar bent jos dalis yra plokscia).
Siaip jei pradetum teisingai naudotis FMM formele, pamatytum, kad is tos riebios siules liktu vos pastebima. Todel ir parasiau ta komentara, nes matosi is karto, kad tavo karoliukams spausti ideta per stora mases "desra" bei neteisingai uzdaryta formele. (O neteisingai uzsidarinet jos visada nori, kai yra naujos -- reikia "pramankstinti" tuscia, sukisant viena gala i kita, ir tik po to naudoti su "desra" viduje).
QUOTE(naitas @ 2009 06 04, 21:01)
iš kur Tu tieeeeek daug žinai??
Nagi, ka as cia zinau. Tik si bei ta. Nejuokauju.
QUOTE(Inočka @ 2009 06 04, 21:59)
Mhm, pritariu, skonis sios mases tikrai neblogas. O ir tolerancija kankinimui turi. Bet mane kazkaip nugasdino sintetikos kiekis tuose saldainiuose...
QUOTE(Serenada @ 2009 06 05, 00:02)
Cipciuk,batki matki,kaip grazuuuu
o tuos riuzavus dzibukus rankytemis suraitot?t.y. per svirksta?
o tuos riuzavus dzibukus rankytemis suraitot?t.y. per svirksta?
Ne Serenada ....man su švirkštu nepatogu , aš susisuku iš kepimo popieriaus tūtelę .....ji minkšta , jauti kada spausti , kada sustoti .....rankytėmis , kuo gi daugiau .
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 05, 00:21)
Ne Serenada ....man su švirkštu nepatogu , aš susisuku iš kepimo popieriaus tūtelę .....ji minkšta , jauti kada spausti , kada sustoti .....rankytėmis , kuo gi daugiau .
na vistiek man tai jauc,rankos drebetu vietoj graziu riestu klaustukeliu,gautusi zigzageliai