kokia vaikiska pasaka ,gaila ir prapjauti toki butu
Eina sau Cipciuk, grožis neišpasakytas
Ir naito labai gražus torčiukas
Prašom ir kitas pasirodyt torčiuku, o ne iš šaldytuvų mėtyt Nu neprilygstam nei Cipciukui, Meian, Daividijai ir dar kai kurioms, bet vis tiek įdimu pažiūrėt
Ir naito labai gražus torčiukas
Prašom ir kitas pasirodyt torčiuku, o ne iš šaldytuvų mėtyt Nu neprilygstam nei Cipciukui, Meian, Daividijai ir dar kai kurioms, bet vis tiek įdimu pažiūrėt
Cipciuk,labai grazus tortukas,uzuojauta...del darbo...
Gerai jau gerai, viena atnesiu Cia yra Napoleonas su bemiele tesla. Aisku nesigavo beze antra karta, nes pritrukau krastiniams dzibams. Bet gal ir gerai, tie sokoladiniai papuosimai visai man patinka Ir siaip man jis visai patinka toks ryskus Gelytes is Marsmalow saldainiu (pirma karta bandziau). Lapeliai is cukrines mases pagal Cipciuka.
Nuorodu nededu, nes dauguma nededa, tai ir as neieskosiu
Nuorodu nededu, nes dauguma nededa, tai ir as neieskosiu
džiaugiuosi nuoširdžiai, kad tau nesigavo antrą kartą beze išplakti, nes taip kaip dabar tortas atrodo, tai super jėgiškai šiltas tortukas šonai tobuili, o šokoladiniai papuošimai labai tinkantys čia
Aciu
QUOTE(Meian @ 2009 06 04, 16:56)
Taigi rasiau del patiekimo, rodos... :
rašei rašei Meian. Tik kad aš pratinuos prie minties apie tą žele pateikimą.. vasara gi, gražu būtų tokių desertukų užfundyt sveteliams.
QUOTE(Meian @ 2009 06 04, 16:56)
Matau, naudojai karoliuku formavimo priemone, ir maza klaidele is karto isduoda, kad tai buvo butent FMM formele, o ne silikonine... patarimas nedidukas. Teisingai naudojant ta formele, galai suspaudus turi ne atsiremti vienas i kita, o ilisti vienas i kita. Siaurasis galas turi sulist i didiji gala. Tada nebus tos negrazios siules karoliuku priekyje. Be to, tvirtinant karoliukus prie torto, pacia "riebiausia" siule reiketu nukreipti i apacia.
ne silikoninė. Silikoninė buvo bais brūngi.. Bet skūpus moka du kartus jaučiu vistiek pribręs mintis vėl pas tuos britus kreiptis..
tai įsivaizduoji, kokia buvo riebesnė siūlė, jeigu čia buvo parodyta neriebi
QUOTE(Meian @ 2009 06 04, 16:56)
Gildesolis specialiai skirtas palengvinti darba su bet kokiais blizgiais dazais. Galima maisyti su milteliais ir dazyti, arba padengti Gildesoliu ir po to dazyti skystais blizgiais dazais. Puikus efektas bus.
Gildesoli, beje, galima naudoti ir viena kaip lakuojancia medziaga cukraus gaminiams...
Gildesoli, beje, galima naudoti ir viena kaip lakuojancia medziaga cukraus gaminiams...
iš kur Tu tieeeeek daug žinai??
QUOTE(Meian @ 2009 06 04, 16:56)
Jau ne pirma karta rasot, kad su pirktine mase dengta Idomu pasidare -- geresne tekstura, dirbt maloniau, skaniau, ar?...
aš tai spėju, kad variantas "ar...".. įtariu, perkant didesnį kiekį, galima gauti mažesnę kainą, o prisijaukinus pardavėją, dar galima ir PVM nusiderėti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 04, 17:18)
Ka turi omeny nelygus? Su "kupra"? Ar siaip koks kauburiuotas? Jei su "kupra", tai tieisog nupjauk jos virsu, ir dedama biskvitus tiesiog pakoreguok, apversk kuri reikia. Pas mane visad su kupra jie gaunasi, bet sudestau biskvitus taip, kad gaunasi lygus tortas.
Papildyta:
O jei sonai nelygus, tai be abejo, kaip Olesta sako, grietinele aptepk. Is vis as mase nedengciau... tiesiog grietinele apdzibuociau is sonu, ir nesimatytu nelygumu
Papildyta:
O jei sonai nelygus, tai be abejo, kaip Olesta sako, grietinele aptepk. Is vis as mase nedengciau... tiesiog grietinele apdzibuociau is sonu, ir nesimatytu nelygumu
nu aš tai "dugnu" į viršų vožiau viršutinį. Lygu lygu. Mano tie dručkiai vos tilpo per aukštį skardoj , tai aš su skardos kraštais turėjau orientyrą
Kai atplėšiau nuo biskvito kepimo popierių, tai vietomis ant popieriaus liko tokios biskvito "odelės". Milimetro storio.. tai nulupau nuo viso pločio. Lengvai luposi, tai pagalvojau, kad valgant nepradėtų "tabaluotis"
o Jūs tas odeles nuimat, jeigu gerai lupasi, atšokę?
QUOTE(Nanda @ 2009 06 04, 17:33)
Koks tortas gražus Einu skaityt temą nuo pat pradžių ir mokytis, nes pribrendo noras daryti tokius grožius namie sėdint Šaunuolės, merginos
ačiū.. eik eik, tikrai.. aš nė iš tolo konditerijos kulinarijos nesu ragavus, bet patarimai ir pavyzdukai mane "užvežė".
QUOTE(Vaidullka @ 2009 06 04, 18:16)
Nu nesiseka man einu vaikų rengt ir pirkt grietinėlės
Tortą jau pastačiau į šaldytuvą, man labai keista, kad jis toks skystokas, ar jis sustings
Tortą jau pastačiau į šaldytuvą, man labai keista, kad jis toks skystokas, ar jis sustings
taigi Tavo mažėliui vos mėnuo.. o šiand tokia vėtra... atsargiai..
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 04, 21:21)
Sveikos kepejos.
Iskepiau "juodaji miska" , galvoju ji apliet sokoladine glazura (gritinele-sokoladas), ji man gaunas tokia minkstoka kai atsala, bet skani ir blizganti.Kaip manot ar imanoma apliejus sia glazura dar grietineles boksteliais papuost? bijau, kad ji gali nuslysti, isskysti nes spalvos kazkokios noris , kad atsisviestu..
Iskepiau "juodaji miska" , galvoju ji apliet sokoladine glazura (gritinele-sokoladas), ji man gaunas tokia minkstoka kai atsala, bet skani ir blizganti.Kaip manot ar imanoma apliejus sia glazura dar grietineles boksteliais papuost? bijau, kad ji gali nuslysti, isskysti nes spalvos kazkokios noris , kad atsisviestu..
rugiagele26 ,labai siltas tortukas ir toks ryskus,man patinka,viskas cia labai puikiai dera
parodykit prasau man koki angliska puslapi kur tas silikonines karoliuku formeles parduoda - gal maciau, bet nesupratau kas tai yra?
Cipciuk ,Rugegele jusu tortukai labai grazus,matosi profesionalu daryti,man vis dar mokytis ir mokytis is jusu visu
siandien kepiau tortuka ir dariau viena karamelini ganasa is 300gr grietineles su cukraus sirupu ir viena sokoladini ganasa 300gr grietineles 300gr sokolado.tai man vos uzteko aptepti du biskvitus 26cm.Ir kai plakiau man tas ganasas nieko nepadidejo issiplake gerai bet liko tiek pat.Pamenu Inocka rase kad jai uzteko aptepti visa torta is 100gr-100gr.tai as gal ka ne taip padariau,kad man neuzteko?
siandien kepiau tortuka ir dariau viena karamelini ganasa is 300gr grietineles su cukraus sirupu ir viena sokoladini ganasa 300gr grietineles 300gr sokolado.tai man vos uzteko aptepti du biskvitus 26cm.Ir kai plakiau man tas ganasas nieko nepadidejo issiplake gerai bet liko tiek pat.Pamenu Inocka rase kad jai uzteko aptepti visa torta is 100gr-100gr.tai as gal ka ne taip padariau,kad man neuzteko?