QUOTE(Meian @ 2009 06 04, 16:56)
Taigi rasiau del patiekimo, rodos... :
rašei rašei
Meian. Tik kad aš pratinuos prie minties apie tą žele pateikimą.. vasara gi, gražu būtų tokių desertukų užfundyt sveteliams.
QUOTE(Meian @ 2009 06 04, 16:56)
Matau, naudojai karoliuku formavimo priemone, ir maza klaidele is karto isduoda, kad tai buvo butent FMM formele, o ne silikonine...

patarimas nedidukas. Teisingai naudojant ta formele, galai suspaudus turi ne atsiremti vienas i kita, o ilisti vienas i kita. Siaurasis galas turi sulist i didiji gala. Tada nebus tos negrazios siules karoliuku priekyje. Be to, tvirtinant karoliukus prie torto, pacia "riebiausia" siule reiketu nukreipti i apacia.
ne silikoninė. Silikoninė buvo bais brūngi.. Bet skūpus moka du kartus

jaučiu vistiek pribręs mintis vėl pas tuos britus kreiptis..
tai įsivaizduoji, kokia buvo riebesnė siūlė, jeigu čia buvo parodyta neriebi
QUOTE(Meian @ 2009 06 04, 16:56)
Gildesolis specialiai skirtas palengvinti darba su bet kokiais blizgiais dazais. Galima maisyti su milteliais ir dazyti, arba padengti Gildesoliu ir po to dazyti skystais blizgiais dazais. Puikus efektas bus.
Gildesoli, beje, galima naudoti ir viena kaip lakuojancia medziaga cukraus gaminiams...
iš kur Tu tieeeeek daug žinai??
QUOTE(Meian @ 2009 06 04, 16:56)
Jau ne pirma karta rasot, kad su pirktine mase dengta

Idomu pasidare -- geresne tekstura, dirbt maloniau, skaniau, ar?...
aš tai spėju, kad variantas "ar...".. įtariu, perkant didesnį kiekį, galima gauti mažesnę kainą, o prisijaukinus pardavėją, dar galima ir PVM nusiderėti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 04, 17:18)
Ka turi omeny nelygus? Su "kupra"? Ar siaip koks kauburiuotas? Jei su "kupra", tai tieisog nupjauk jos virsu, ir dedama biskvitus tiesiog pakoreguok, apversk kuri reikia. Pas mane visad su kupra jie gaunasi, bet sudestau biskvitus taip, kad gaunasi lygus tortas.
Papildyta:
O jei sonai nelygus, tai be abejo, kaip Olesta sako, grietinele aptepk. Is vis as mase nedengciau... tiesiog grietinele apdzibuociau is sonu, ir nesimatytu nelygumu
nu aš tai "dugnu" į viršų vožiau viršutinį. Lygu lygu. Mano tie dručkiai vos tilpo per aukštį skardoj

, tai aš su skardos kraštais turėjau orientyrą
Kai atplėšiau nuo biskvito kepimo popierių, tai vietomis ant popieriaus liko tokios biskvito "odelės". Milimetro storio.. tai nulupau nuo viso pločio. Lengvai luposi, tai pagalvojau, kad valgant nepradėtų "tabaluotis"
o Jūs tas odeles nuimat, jeigu gerai lupasi, atšokę?
QUOTE(Nanda @ 2009 06 04, 17:33)
ačiū.. eik eik, tikrai.. aš nė iš tolo konditerijos kulinarijos nesu ragavus, bet patarimai ir pavyzdukai mane "užvežė".
QUOTE(Vaidullka @ 2009 06 04, 18:16)
Nu nesiseka man

einu vaikų rengt ir pirkt grietinėlės
Tortą jau pastačiau į šaldytuvą, man labai keista, kad jis toks skystokas, ar jis sustings
taigi Tavo mažėliui vos mėnuo.. o šiand tokia vėtra... atsargiai..
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 04, 21:21)
Gerai jau gerai, viena atnesiu
http://s58.radikal.r...71766615ac1.jpg[/img][/url]
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...