Sweikos norėjau paklasut, ar bandėt naudot Dr. otkeater plakamosios greitinėles miltelius. Ten kiek supratau augline Manu su želatina ji turėtų būt lb gera tortams puošti, ar kas bandėt?
http://www.youtube.c...h?v=tLcCbN2I4xI Dar klausimėlis, darysiu ši sviestinį krema kaip amerikiečiai daro, jis riebus, bet as noriu tiesiog pabandyti, gal pasiseks, nes siaip kaip amerikiečiai su juo papuošimus daro, taij labai gerai išsilaiko ir būna lb gražūs. Ar kas bandėt daryti? ar pavyko?
Darysiu iš pusės normos o 22 tbsp sviesto, tai kiek suprantu vienas saukstas 20 gramu... (bent opas mane knygoj raso)..
Crisco shortering, tai yra kiaulių taukai.
O heavy cream grietinėlė..
Sveikos mergaitės , nu va vieną sumeistravau , spalvos kaip visada ne tokios kaip " gyvo " ......nieko nepadarysi
Medutis , dengtas pirktine mase , gėlytės cukraus pudros ( maniškio recepto ), naudotas įspaudas , petepliota perlamutru ( kurio nė velnio nesimato )......na turbūt ir viskas .......einu kitų puošti , iki ....
Medutis , dengtas pirktine mase , gėlytės cukraus pudros ( maniškio recepto ), naudotas įspaudas , petepliota perlamutru ( kurio nė velnio nesimato )......na turbūt ir viskas .......einu kitų puošti , iki ....
labai grazu
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 04, 14:46)
nu va vieną sumeistravau , spalvos kaip visada ne tokios kaip " gyvo " ......nieko nepadarysi
ooo, Cipciukas, labas
mergaitės, pastebit? Cipciukas amerikonėja, užsienietiškėja.. visokie "ornamentai" nusileido ant servetėlės... gražu ir tęstinumą duoda
Papildyta:
QUOTE(Vaidullka @ 2009 06 04, 14:34)
Darau karamelinį ganašą antrą kartą, vakar gavos varškė, dabar tikriausiai prideginau cukrų. Sumaišiau su grietinėle ir skonis kartokas. Ką daryt?????? Mest lauk ar taip turi būt???
kaip norėčiau Tau padėti. bet.. aš tik ryt poryt pirmąkart tai darysiu.. rašyk, kaip seksis
jei kartoka, tai prideginai.. logiška.. reikėjo ragauti prieš maišant su grietinėle..
iš naujo pradėk
QUOTE(naitas @ 2009 06 04, 14:08)
ooo, Cipciukas, labas
mergaitės, pastebit? Cipciukas amerikonėja, užsienietiškėja.. visokie "ornamentai" nusileido ant servetėlės... gražu ir tęstinumą duoda
Aha ...tęstinumą , o gal kai ką slepia
QUOTE(naitas @ 2009 06 04, 14:08)
kaip norėčiau Tau padėti. bet.. aš tik ryt poryt pirmąkart tai darysiu.. rašyk, kaip seksis
jei kartoka, tai prideginai.. logiška.. reikėjo ragauti prieš maišant su grietinėle..
iš naujo pradėk
iš naujo pradėk
Gaila kad negali padėt, bet bent jau pasimokysi iš svetimų klaidų
Žinau kad reikėjo ragaut, bet sužinojau tik tada kai sumaišiau
Gal tas kartumas nesijaus kai bus atšalęs? ***** ir dar darau dvigubą normą, tai griertinėlės bais gaila
QUOTE(Vaidullka @ 2009 06 04, 15:23)
Gaila kad negali padėt, bet bent jau pasimokysi iš svetimų klaidų
Gal tas kartumas nesijaus kai bus atšalęs? ***** ir dar darau dvigubą normą, tai griertinėlės bais gaila
jooo.. nžn, ar atšalęs mišinys nebus kartus.. gal.. bais gaila ir man būtų produktų.
Cipciukas slepia? juokaujat..
QUOTE(naitas @ 2009 06 04, 14:27)
....juokas dalykas sveikas
Sveikos,
Inočka, aciu labai
bet grazus gali buti ir be gelynu, kartais taip paprasta, bet TAIP grazu
Cipciukas, nerealu, kaip visada
Inočka, aciu labai
QUOTE(daividija @ 2009 06 04, 11:41)
Kazkada labai seniai perskaiciau tokia fraze,beje ir cipciukas ja buvo pasakius:"tortas TURI buti skanus,o grazus buti PRIVALO"!!!Grazu torta daug skaniau valgyti,bet ...man skanus tortas skanu ir be gelynu
bet grazus gali buti ir be gelynu, kartais taip paprasta, bet TAIP grazu
Cipciukas, nerealu, kaip visada
Cipciuk, tortas nerealus.. man saviskius is saldytuvo norisi net istrenkti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 04, 15:25)
Cipciuk, tortas nerealus.. man saviskius is saldytuvo norisi net istrenkti
tai parodyk ir tu savuosius
QUOTE(lotute @ 2009 06 04, 15:30)
tai parodyk ir tu savuosius
Nebent paskui.. ir tai kazkaip man nesideda jie.. viena dar reik papuosti. O trecia dar ryt darysiu