Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sweikos norėjau paklasut, ar bandėt naudot Dr. otkeater plakamosios greitinėles miltelius. Ten kiek supratau augline 4u.gif Manu su želatina ji turėtų būt lb gera tortams puošti, ar kas bandėt?

http://www.youtube.c...h?v=tLcCbN2I4xI Dar klausimėlis, darysiu ši sviestinį krema kaip amerikiečiai daro, jis riebus, bet as noriu tiesiog pabandyti, gal pasiseks, nes siaip kaip amerikiečiai su juo papuošimus daro, taij labai gerai išsilaiko ir būna lb gražūs. Ar kas bandėt daryti? ar pavyko? rolleyes.gif

Darysiu iš pusės normos o 22 tbsp sviesto, tai kiek suprantu vienas saukstas 20 gramu... unsure.gif (bent opas mane knygoj raso)..
Crisco shortering, tai yra kiaulių taukai.
O heavy cream grietinėlė..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Domi95: 04 birželio 2009 - 12:46
Sveikos mergaitės user posted image, nu va vieną sumeistravau , spalvos kaip visada ne tokios kaip " gyvo " ......nieko nepadarysi smile.gif

Medutis , dengtas pirktine mase , gėlytės cukraus pudros ( maniškio recepto tongue.gif ), naudotas įspaudas , petepliota perlamutru ( kurio nė velnio nesimato doh.gif )......na turbūt ir viskas g.gif.......einu kitų puošti , iki user posted image....

user posted image
Atsakyti
labai grazu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 04, 14:46)
nu va vieną sumeistravau , spalvos kaip visada ne tokios kaip " gyvo " ......nieko nepadarysi  smile.gif

ooo, Cipciukas, labas

mergaitės, pastebit? wub.gif Cipciukas amerikonėja, užsienietiškėja.. topsecret.gif visokie "ornamentai" nusileido ant servetėlės... gražu ir tęstinumą duoda wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Vaidullka @ 2009 06 04, 14:34)
help.gif  help.gif Darau karamelinį ganašą antrą kartą, vakar gavos varškė, dabar tikriausiai prideginau cukrų. Sumaišiau su grietinėle ir skonis kartokas. Ką daryt?????? Mest lauk ar taip turi būt???

kaip norėčiau Tau padėti. bet.. aš tik ryt poryt pirmąkart tai darysiu.. rašyk, kaip seksis unsure.gif

jei kartoka, tai prideginai.. logiška.. reikėjo ragauti prieš maišant su grietinėle..
iš naujo pradėk unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 06 04, 14:08)
ooo, Cipciukas, labas

mergaitės, pastebit?  wub.gif  Cipciukas amerikonėja, užsienietiškėja.. topsecret.gif visokie "ornamentai" nusileido ant servetėlės... gražu ir tęstinumą duoda  wub.gif

Aha ...tęstinumą lotuliukas.gif , o gal kai ką slepia tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 06 04, 14:08)
kaip norėčiau Tau padėti. bet.. aš tik ryt poryt pirmąkart tai darysiu.. rašyk, kaip seksis unsure.gif

jei kartoka, tai prideginai.. logiška.. reikėjo ragauti prieš maišant su grietinėle..
iš naujo pradėk unsure.gif

Gaila kad negali padėt, bet bent jau pasimokysi iš svetimų klaidų tongue.gif

Žinau kad reikėjo ragaut, bet sužinojau tik tada kai sumaišiau doh.gif
Gal tas kartumas nesijaus kai bus atšalęs? ***** ir dar darau dvigubą normą, tai griertinėlės bais gaila doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 06 04, 15:23)
Gaila kad negali padėt, bet bent jau pasimokysi iš svetimų klaidų  tongue.gif

Žinau kad reikėjo ragaut, bet sužinojau tik tada kai sumaišiau  doh.gif
Gal tas kartumas nesijaus kai bus atšalęs? ***** ir dar darau dvigubą normą, tai griertinėlės bais gaila  doh.gif

jooo.. nžn, ar atšalęs mišinys nebus kartus.. gal.. bais gaila ir man būtų produktų.

Cipciukas slepia? bigsmile.gif juokaujat..
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 06 04, 14:27)

Cipciukas slepia?  bigsmile.gif juokaujat..

tongue.gif tongue.gif ....juokas dalykas sveikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Inočka, aciu labai 4u.gif

QUOTE(daividija @ 2009 06 04, 11:41)
Kazkada labai seniai perskaiciau tokia fraze,beje ir cipciukas ja buvo pasakius:"tortas TURI buti skanus,o grazus buti PRIVALO"!!!Grazu torta daug skaniau valgyti,bet ...man skanus tortas skanu ir be gelynu lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bet grazus gali buti ir be gelynu, kartais taip paprasta, bet TAIP grazu wub.gif

Cipciukas, nerealu, kaip visada wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Cipciuk, tortas nerealus.. wub.gif man saviskius is saldytuvo norisi net istrenkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 04, 15:25)
Cipciuk, tortas nerealus..  wub.gif man saviskius is saldytuvo norisi net istrenkti  doh.gif

tai parodyk ir tu savuosius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 06 04, 15:30)
tai parodyk ir tu savuosius  bigsmile.gif

Nebent paskui.. ir tai kazkaip man nesideda jie.. viena dar reik papuosti. O trecia dar ryt darysiu smile.gif
Atsakyti