Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(lile @ 2009 06 04, 11:12)
naitas o cia tos gelytes tai cia kas smile.gif ir kaip jas daryti smile.gif

čia iš Anglijos parduotuvės surbiton pirktas "rėmelis". paskaityk daugiau šioj ir ankstesnėse temose, daug apie visokius palengvinimus kalbama.

QUOTE(Olesta @ 2009 06 04, 11:28)
čia gi įspaudai bigsmile.gif bet kaip gražiai padaryti, ta spalva tokia, uch, labai labai dailus tortukas, vis grįžtu pasižiūrėti, reikia eiti savo dengti mase, įspaudų neturiu, ir kaip naminiam vartojimui, sueis paprastai apdengtas, tik irgi treniruotei darbas blush2.gif

čia buvo idėja.. nuostabus grožis.. bet kaip sakiau, reikia treniruotis blush2.gif
user posted image
cha, matai.. aš vakar pažiūrėjau šitą foto, ir nuėjau daryt.. o čia gi atvirkščiai doh.gif čia fonas ryškesnis už patį ornamentą.. o aš padariau foną blankesnį... goželka... rrrrrrr.. ir nepapudrinau blizgia pudra.. bet aš skrudžas Mcdakas, vat. tongue.gif

dar gerai, kad foto eina per skirtingus puslapius hihihi.gif mano ta formelė tai tikrai tokia negera.. nes turėjo išsiimti mažiausiai trys gabaliukai, ir gautis pilna gėlytė. O pas mane neiškerta iki galo, ir sunku išimti tuos gabaliukus, kad išryškintų kotelį ir lapus.
Cipciukas tai viską pastebės mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 04 birželio 2009 - 09:41
Naitas ...tortukas pasakiškas thumbup.gif , ir spalvytė labai švelni wub.gif ....o foto niekada nerodo tokio koks jis yra iš tikrūjų ( natūroje , dauk gražiau ) .

Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 04, 11:39)
Naitas ...tortukas pasakiškas  thumbup.gif , ir spalvytė labai švelni wub.gif ....o foto niekada nerodo tokio koks jis yra iš tikrūjų ( natūroje , dauk gražiau ) .

ačiū. Tikrai nerodo fotografija tikros spalvos verysad.gif natūroj ji žymiai ryškensė ir tuo pačiu šiltesnė.
Matyt, jie fotografuoja tortus kokiuose nors softbox'uose, kaip kad papuošalus.. unsure.gif

lile, va čia gali akis paganyt.. http://www.surbitona...utters_205.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 04 birželio 2009 - 09:52
naitas, nu ir gražumėlis torčiuko bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif šauniai viskas atrodo thumbup.gif aš su šituo įspaudu irgi privargau doh.gif , sunku iškrapštyt buvo išspaustą gėlę, bet paskui merginos patarė krakmolan jį padažyt ax.gif tai labai tikiuos, kad kitą sykį geriau išsiiminės ax.gif Ale geras daiktas tie įspaudai - tikri maskuotojai-gelbėtojai kai reik kokį brokelį pakavot laugh.gif
Daug progų - tai mums daug vaizdų nusimato, jėga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 06 04, 12:06)
aš su šituo įspaudu irgi privargau  doh.gif , sunku iškrapštyt buvo išspaustą gėlę, bet paskui merginos patarė krakmolan jį padažyt 

dažiau krakmolan.. nelabai.. tik tada atsiverčiau "instrukciją" - rašo "grease", vadinas, reikia riebalu tepti. Tepiau aliejum alyvuogių. Gerai tada išsiėmė. Ir taip kas trečią ketvirtą spaudimą tepliojau teptuku kontūrus. Gal kai ploniau išmoksiu iškočioti tą masę, tada dailesni gausis.. nes dabar mano masė iš pirmo darymo visa dar, tai tokia "negrakšti" truputį, nors ir atsigaivinau ją glicerinu. (jazaw, tik nepagalvokit, kad tuo rankoms tepti, kur graužia laugh.gif yra vaistinėsi vien tik glicerinas, 7,88 lito. Tinka "vidiniam" vartojimui).
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 06 03, 20:35)
wau Meian cia tai tikrai profesionaliai padarei zele smile.gif
as pati irgi buvau internete radusi paeikslelius ir bandziau daryti is pirktines zele tai nieko man nesigavo.
Daividija as kaip supratau tu irgi UK giveni,man irgi buvo diele problema susirast svirkstus,niekur man ju nenorejo parduoti,kol galiausiai darbe pasake kad yra miesto centre viena vaistine kur dalija nemokamai naujus svirstus,tai nuejau ir paprasiau 5:)dabar turiu,jai tu nerasi rasyk man as nueisiu paimsiu ir tau ir persiusiu wink.gif

As UK gyvenu,apie parduotuve kur dalija svirkstus nezinau schmoll.gif Bet kai pagalvoji,kaip pasiseke narkomanams lotuliukas.gif

Naitas,labai grazus tavo torciukas,as per klaida irgi tokia formele nusipirkau, doh.gif norejau kitokios,ale kazkaip paspaudziau ant tos ir o to pamirsau istrint ir gavau,nors buciau nepirkus.Bet maciau grazu torta su ja,visas sokoladinis ir graziai padengtas tom baltom gelytem su ta formele.Labai graziai atrode,tai gal kada pravers.
Inocka,tu padengineji perlamutru,pas tave jis milteliais ar kaip dazai?as turiu milteliais ir dabar galvoju,ar ten graziai apsiblizgina schmoll.gif
vrum-vrum,puosk trupinukais,man medaus tortas labai grazu puostas trupinukais,as viena karta dariau triju aukstu medaus torta,net nezinau kiek kg jis buvo,bet didziulis,barsciau tik trupiniais(kadangi apdengimo maseje ir bezeje buvau zalia zaliuoke),apslaksciau sokoladu ir pridejau baltu roziu,nu labai graziai jis ziurejosi,toks paprastas,gaila neturiu nuotraukos,kazkur liko telefone,o telefona sugrauze vaikai doh.gif
Atsakyti
o mane apėmė filosofiniai apmąstymai ir išvedžiojimai: ar tortas turi būti labiau puošnus, ar labiau skanus. Nors skonis yra dalykas lyg ir be standarto, tačiau man atrodo, kad nelabai derinasi šios dvi savybės viename torte.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 06 04, 09:04)
o mane apėmė filosofiniai apmąstymai ir išvedžiojimai: ar tortas turi būti labiau puošnus, ar labiau skanus. Nors skonis yra dalykas lyg ir be standarto, tačiau man atrodo, kad nelabai derinasi šios dvi savybės viename torte.

Kazkada labai seniai perskaiciau tokia fraze,beje ir cipciukas ja buvo pasakius:"tortas TURI buti skanus,o grazus buti PRIVALO"!!!Grazu torta daug skaniau valgyti,bet ...man skanus tortas skanu ir be gelynu lotuliukas.gif
Atsakyti
naitas labai aciu, itariu sese Londone reiks terorizuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 06 04, 13:41)
Kazkada labai seniai perskaiciau tokia fraze,beje ir cipciukas ja buvo pasakius:"tortas TURI buti skanus,o grazus buti PRIVALO"!!!

šitą jau ir aš išmokau. Tik ar žino tie, kuriems aš tuos savo tortus nešiu ant stalo g.gif

laugh.gif

lile, jeigu turi organizuotą sesę, tai bėdų nebus. Ta parduotuvė netgi aprašo, kaip iki jų dasigauti metro ar kuo ten.. panaršykit gerai. Yra ir pardės nuotrauka. Mėlynų rėmų langai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 04 birželio 2009 - 12:00
Daividija turiu perlamutrinius dazus ir perlamutrines dulkes. Tai su dazais labai graziai gaunasi, kaip tikras perlamutras. As jajsi ir karolius daziau. Va sitie
user posted image

O su dulkem darau taip (turiu 9-iu spalvu skirtingu spalvu).
Stai tokie
user posted image
Sumaisau dulkes su lasiuku spirito ar degtines, kad gautusi kose, net ne kose o toks tirstas tipaliukas, kartais net paprastai su vandenuku maisau. Ir blizginu tada ka noriu. Jeigu paprastai dulkem blizginti, tada buna nelygiai labai, demems, o taip praskesta labai gerai. Tik keista, visi yra blizgantis, o sumaisyti su spirituku kelios spalvos nelabai blizga.

naitai
Man tai labai grazus tas tavo tortukas. O gal gali parodyti ta pribambasa, su kuriuo darei rytuliukus aplink torta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 04 birželio 2009 - 12:23
help.gif help.gif Darau karamelinį ganašą antrą kartą, vakar gavos varškė, dabar tikriausiai prideginau cukrų. Sumaišiau su grietinėle ir skonis kartokas. Ką daryt?????? Mest lauk ar taip turi būt???
Atsakyti