Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Meian, aš be žado user posted image želiukai tikrų tikriausi meno kūriniai wub.gif wub.gif wub.gif

Jurgita24, merginos tau jau atsakė ax.gif be to iš manęs menka patarėja, nes Surbitone apsiprekinau ne pati, o su Meian pagalba ax.gif Už ką jai laaaabai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 03 birželio 2009 - 19:49
Merginos, reikia skubaus patarimo ax.gif

Jei tortą apdzibuosiu beze, ar galiu dar papuošt braškėmis? Ar beze nepasileis nuo braškių g.gif Ar tada geriau grietinėle dzibuot? gal ji labiau su braškėm draugauja g.gif
Atsakyti
Sveikutes, darbstuoles 4u.gif Man iki jusu dar toli toli biggrin.gif Mano pirmasis bandymas padengt torciuka cukrine mase baigesi pravalu, vos neapsizliumbiau kaip mergaiciuke cray.gif Mama pamacius net ramint pradejo hihihi.gif O istorija tokia: sumasciau sunelio 1 men sukaktuvems pasipuikuoti pries uosvius savo superiniais sugebejimais ir ne tik iskepti pasakiska torta, bet ir nuostabiausiai ji papuosti. Bet suds gavos biggrin.gif Viskas ejosi lyg ir puikiai: biskvitukus iskepiau, kremas susiplake superiniai...zodziu, pradzia daug zadanti buvo. Bedos prasidejo, kai bandziau dengt tortuka cukraus mase g.gif Emiau viska pagal recepta, bet iskociot vientiso blyno niekaip nesiseke sad.gif Vis lipo prie stalo. As vis pudros dapilu...dapilu...taip ir pudros atsargos baiges biggrin.gif Tada rankos ir sukrito...Visko mest lauk aisku nesinorejo, todel padengiau torciuka trim blyniukais biggrin.gif Vaizdelis tai doh.gif Nesiruosiau rodyti sio bandymo placiajai visuomenei, todel nuotrauka is sono smile.gif Patarkit man, nemoksai, kokia dengimo mase reikia daryta, kad gautusi ir tokiai kvankai kaip man? biggrin.gif

user posted image

Lyg to dar butu buve maza, tai is mano pertepimo su riesutais po nakteles saldytuve liko tik riesutai...kremo ne kvapo lens.gif biggrin.gif Gal zinot ka netaip padariau?

Imetu dar savo pirmuosius bandymus daryt gelytes. Roze is saldainiu mases.
user posted image

Kalijos is cukraus
http://images46.fotk...DSC_0016-vi.jpg

O baisiausia tai, kad sestadieni vyro ir mano jubiliejai...meducio lakstus jau turiu. Buvau issikepus ir susitepus pabandymui, tai super torciukas - aciu Cipciukui uz recepta thumbup.gif Teip...gelytes irgi lygtais turiu (kalijas). Liko tik vienintelis galvos skausmas: kaip padengti visa torciuka? doh.gif Noriu, kad butu rudas...bet nebutinai sokoladas - turiu dazu biggrin.gif....mhm...dar buvo kiles klausimas kaip pasidayti kokios mases paisymui, bet atsakyma lygtais radau: pudra+baltymas

Labai tikiuosi Jusu pagalbos, patarimu 4u.gif antraip laukia dar vienas pravalas bijau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vrum-vrum: 03 birželio 2009 - 21:14
O koks cia tortas pas tave? Na keista, kur tas kremas dingo smile.gif taip juokingai parasei biggrin.gif

O tu nedenk tom masem, jei nesigauna.. jei nori rudo torto, tai tada ganasa plak ( 1:1 grietineles ir sokolado), o jei ne, tai bandyk apliet sokoladu, o sonus trupiniais. Juk bus ir grazu ir paprasta. Del cukrines mases negaliu nieko patarti, nes jos dar neesu bandziusi smile.gif
Atsakyti
gelytes labai grazios,jei turi meducio lakstelius tai viskas puiku.pertepi juos plakta grietinele,gali ideti zele sluoksni[as dedu].jei nori rudo-tai bandyk dazyti grietinele rudais dazais,arba pasidaryk ganasa,juo puikiai aptepsi ir papuosi torta.
Atsakyti
Bandziau su dazais isgauti ruda spalva - snipstas gaunasi, nebent visa bonkute dazu i grietinele reikia suversti smile.gif
Atsakyti
tiksliai nepamenu,lyg kazkas rase,kad dazo su spalvotu cukrum[dan suker.]
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 06 03, 22:27)
tiksliai nepamenu,lyg kazkas rase,kad dazo su spalvotu cukrum[dan suker.]

Aaa, va su juo gal ir gautusi.. nebandziau...
Atsakyti
net nebandykit schmoll.gif turėsit rudą grietinėlės gėralą, nebent jau išplaktą dažysit, bet irgi pradeda skysti grietinėlė, tada tenka dėt standiklio, nu žodžiu, netikęs reikalas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 06 03, 22:21)
gelytes labai grazios,jei turi meducio lakstelius tai viskas puiku.pertepi juos plakta grietinele,gali ideti zele sluoksni[as dedu].jei nori rudo-tai bandyk dazyti grietinele rudais dazais,arba pasidaryk ganasa,juo puikiai aptepsi ir papuosi torta.

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 06 03, 22:23)
Bandziau su dazais isgauti ruda spalva - snipstas gaunasi, nebent visa bonkute dazu i grietinele reikia suversti smile.gif

Merginos, idekit i grietinele arba tirpia kava (miltelis) arba kakava, bus maloni spalva ir skonis
Atsakyti
Tai zinoma tik i isplakta grietinele dazus deti reikia, tiksliau i besibaigiancia plakti... man niekad nesuskystedavo, aisku su saiku dazus dedu biggrin.gif
Atsakyti
wau Meian cia tai tikrai profesionaliai padarei zele smile.gif
as pati irgi buvau internete radusi paeikslelius ir bandziau daryti is pirktines zele tai nieko man nesigavo.
Daividija as kaip supratau tu irgi UK giveni,man irgi buvo diele problema susirast svirkstus,niekur man ju nenorejo parduoti,kol galiausiai darbe pasake kad yra miesto centre viena vaistine kur dalija nemokamai naujus svirstus,tai nuejau ir paprasiau 5:)dabar turiu,jai tu nerasi rasyk man as nueisiu paimsiu ir tau ir persiusiu wink.gif
Atsakyti