Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

daividija, Dai'na, Olesta, cia tik taip atrodo. Is tiesu padaryti visiskai nesudetinga -- nustebtumet pabande mirksiukas.gif

Beta, biggrin.gif

QUOTE(moniuxx @ 2009 06 03, 16:55)
noreciau paklausti kur butu galima rasti jusu piesimo zeles recepta? blush2.gif  sekmadieni dukriuko gimsiukas ,tai pabandyciau pakeverzoti ka nors ,kaip nors ir as blush2.gif  tikiu,kad net ir is 100-ojo karto man taip nesigaus ,bet bandyti tikrai verta.

Gausis is pirmo karto 4u.gif http://www.supermama...?...&p=25470965
Atsakyti
[user posted image
o ar tokiu groziu neimanoma padaryti is paprastos pirktines zeles? unsure.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Meian @ 2009 06 03, 18:10)
daividija, Dai'na, Olesta, cia tik taip atrodo. Is tiesu padaryti visiskai nesudetinga -- nustebtumet pabande  mirksiukas.gif

Beta,  biggrin.gif
Gausis is pirmo karto  4u.gif http://www.supermama...?...&p=25470965

na is pirmo tai jau tikrai nesitikiu ,bet bent jau is 99-o gautusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū Meian už nuorodą, kur ta masė randas 4u.gif

Norėjau paklaust dariusių ganašą. Užkaičiau aš grietinėlę ir užsiėmiau kitu darbu ir ji man užvirė ir sušoko į gumuliukus,kaip varškė. Aš sumaišiau ją su cukraus sirupu, bet ar gausis man kas? ar verst lauk ir iš naujo daryt?
Atsakyti
Meian,

wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif wacko.gif

Palauksiu, kol Daividijai po 150 karto gausis, tada ir as bandysiu
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 06 03, 14:51)
Meian,

wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif

lotuliukas.gif daividijai iskilo problema su svirkstais,cia ju niekas neparduoda g.gif
Atsakyti
Sveikos, kaip as jusu pasiilgau, tiek groziu prigaminot, per ta laika kol nesilankiau VISOS profesionalios tortu gamintojos pasidaret thumbup.gif o as paskutinius du menesius net pagalvot apie maista negalejau nestuke.gif ax.gif BET, aciu dievui, noras grizta, jau jauciu greit eisiu makaluot kazka 4u.gif
Nu bet Meian, kaip graziai su ta zele gaunasi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(moniuxx @ 2009 06 03, 17:18)
o ar tokiu groziu neimanoma padaryti is paprastos pirktines zeles?  unsure.gif  unsure.gif

Na... mastau.gif teoriskai -- galima, bet ja reiketu "pataisyti". Tik ar verta, juk visai nesudetinga pasidaryt paciai nuo nulio. g.gif I pirktine reiketu pilt vandens dvigubai maziau, nei nurodyta (per daug nesumazinsi del tu sintetiniu kvapikliu -- bus per aitrus skonis po to), tada zelatinos atskirai papildyti gerus 2 saukstus... tik bijau vieno -- be cukraus sirupo vis tiek bus siek tiek kitas reikalas, paskui kad nebutu taip, kad ibedat su svirkstu, pasukat formuojant ziedlapi -- o siule oplia ir nueina iki krasto unsure.gif Bet nezinau, tik speju -- galbut cia viskas netgi labai gerai pavyktu, kas zino.

Bet jei jus tai domina, ismeginkit , kodel gi ne. Ir parasykit ispudzius tongue.gif

QUOTE(Inočka @ 2009 06 03, 17:51)
Meian,

wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif  wacko.gif

Cirkininkes jus lotuliukas.gif

O vat as ko palauksiu, tai kai Daividija po vieno bandymo atejusi apreiks, kad viskas puikiai gavosi tongue.gif (galeciau netgi lazintis mirksiukas.gif )

QUOTE(daividija @ 2009 06 03, 18:02)
lotuliukas.gif daividijai iskilo problema su svirkstais,cia ju niekas neparduoda g.gif

Visgi yra pasaulyje teisybes. Va mes negalim visokiu formeliu i gatve isejusios nusipirkt -- tai jusuose bent jau svirkstu be kovos neatiduoda tongue.gif hihihi.gif

(jei rimciau, tai manau, yra tame logikos. Va kai Vilniuj uzeini i vaistine, ir paziuri, kokie zmones tuos svirkstus perka, ir kur po to naudoja... tai neretai pagalvoju, kad kazin, ar neturetu tam reiket recepto.)

P.S.: jei visgi rasit, kur ju ismust, pasiziurekit, kad butu tokie, kur adata prie svirksto tvirtinasi paprastai, o ne "ant sriegio". Jie daug universalesni virtuveje.

Stai tokie yra geri:
user posted image

O taip atrodo tie "ant sriegio" (kai reikia dirbt be adatos, tas ziedas aplink vidurine dali paskui tik trukdo doh.gif ):
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Beta @ 2009 06 03, 12:52)
Vis nerandu niekur ar buvo rasyta, saldaininė apdengimo masė ar bijo želatinos ar ne?  g.gif  Tikrai užfiksavau kad bezė tikrai bijo, nors beze man kol kas aukštasis pilotažas  hihihi.gif
Ar galima tą saldaininę masę arba cukrinę masę kloti ant grietinėlės kurioje yra želatinos?  unsure.gif
Ačiū  4u.gif
Tiesa, dar norėjau palausti kiek maždaug glizerino pilat į apdengimo mases?  rolleyes.gif

Ant grietineles, kurioje yra zelatinos, dengti galima.
Kiek deti glicerino, buna nurodyta recepte. Paprastai jei yra noro, ta norma galima ir padidinti iki 1,5 karto blush2.gif

QUOTE(naitas @ 2009 06 03, 13:32)
čia kaip sudaigstyta, toks stilius gali būti  rolleyes.gif 
tai ir aš dėjau ir alyvuogių aliejaus (sunervinau maximos konsultantę, kol priverčiau ją man parodyt kur ten pas jas šalto spaudimo aliejai sudėti hihihi.gif, bo aš jau akis buvau pražiūrėjus), ir glicerino įmaklinau... vienžo, tai kad man "stovi" iš jos gėlytės ir drugeliai, rodo, kad buvo per daug cukraus pudros ar per mažai "surišėjo".
sutapo irnesakyk.gif aš gavau viską gerai.
nu štai ir atsakymas man dėl masės gamybos  biggrin.gif

Kad "stovi", tai is principo normalu, mase suformavus, ji apdziuna ir laiko forma. Kas yra nenormalu, tai kad ji eizeja. Per mazai "skystosios dalies" (aliejaus, glicerino, cukraus sirupo). Jei to sausumo ne per daug, Paprastai situacija galima kiek isgelbet perminkat mase aliejuotom rankom kelis kartus.

Jei sudetinga su alyvuogiu aliejum, galim imt brangesni visada hihihi.gif O siaip tiks bet koks aliejus, kurio riebumas 100Į. Del kvapo, riesutu aliejai gali buti parankesni (pvz migdolu). Tik jie dvigubai brangesni.
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related

mANAU DAUG KAS NEMATĖ..

ŠKODOS KEPIMAS biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, atejau su ataskaita, kad nepagalvotumet, kad visos fotosesijos dings.

dar turiu ideti i virsutine papuosimu tema pioneer.gif :
meian gelyciu mase, zele papuosimus
Povila$ sviestini plikyta krema
Cipciuko Barbi ir sokoladines rozes
Olestos meskiuka

Kazi ar nieko daugiau nepraleidau g.gif

Citriniukas, labai dziaugiuosi uz tave biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 03 birželio 2009 - 18:26
[quote=Meian,2009 06 03, 19:53]
Na... mastau.gif teoriskai -- galima, bet ja reiketu "pataisyti". Tik ar verta, juk visai nesudetinga pasidaryt paciai nuo nulio. g.gif I pirktine reiketu pilt vandens dvigubai maziau, nei nurodyta (per daug nesumazinsi del tu sintetiniu kvapikliu -- bus per aitrus skonis po to), tada zelatinos atskirai papildyti gerus 2 saukstus... tik bijau vieno -- be cukraus sirupo vis tiek bus siek tiek kitas reikalas, paskui kad nebutu taip, kad ibedat su svirkstu, pasukat formuojant ziedlapi -- o siule oplia ir nueina iki krasto unsure.gif Bet nezinau, tik speju -- galbut cia viskas netgi labai gerai pavyktu, kas zino.

Bet jei jus tai domina, ismeginkit , kodel gi ne. Ir parasykit ispudzius tongue.gif
Cirkininkes jus lotuliukas.gif

klausiu tik del to ,kad manau jog iki sekmadienio negausiu dazu unsure.gif verysad.gif unsure.gif ,o vat sakau is jau pirktines zeles gautusi bent jau spalvotai ,o tingeti tai tikrai netingiu rolleyes.gif ,netgi labai noriu isbandyti si mena ax.gif tik vat ,kad nezinau kas man is to iseis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o gal vietoj spalvos galima truputi kokiu sulciu ipilti rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Inočka,2009 06 03, 09:14]
Cia bus 2-ju zmoniu jubiliejus?

aciu inocka, jubiliejus dvieju zmoguciu, poreles biggrin.gif va apie juos nieko nezinau, ir paklaust nelabai turiu galimybes, reiks improvizuot, tavo ideja visai nebloga thumbup.gif

meian, zeliukai is fantastikos srities blink.gif wub.gif kaip grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Domi95 @ 2009 06 03, 19:57)
http://www.youtube.c...feature=related

mANAU DAUG KAS NEMATĖ..

ŠKODOS KEPIMAS  biggrin.gif

cia tai nerealiai blink.gif blink.gif
ci adar papildimui http://www.youtube.c...b3tlVlJhgY&NR=1
Atsakyti