Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

iskilo man nemenkas klausimas,uzejau i viena puslapeli,kad uzmaciau groziuuuuuu wub.gif wub.gif wub.gif isissaugojau,nes tikrai labai daug ideju ivairiausiu..ale va galvoju i sita tema gal nevertetu det,nes cia diskusijos apie puosyba,gal sakau vertetu sukurti tema,kur dedume tikinternete rastas idejas,grozybas,kaip kad turi pvz mainikiuro temos tokius dalykus? blush2.gif arkelti cia,ir kas nores issisaugos,kas nores ne? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 05 24, 17:48)
iskilo man nemenkas klausimas,uzejau i viena puslapeli,kad uzmaciau groziuuuuuu wub.gif  wub.gif  wub.gif  isissaugojau,nes tikrai labai daug ideju ivairiausiu..ale va galvoju i sita tema gal nevertetu det,nes cia diskusijos apie puosyba,gal sakau vertetu sukurti tema,kur dedume tikinternete rastas idejas,grozybas,kaip kad turi pvz mainikiuro temos tokius dalykus? blush2.gif  arkelti cia,ir kas nores issisaugos,kas nores ne? g.gif  g.gif

na , manau ir taip daug jau tų temų doh.gif čia gitema viskas apie puošimą, tai čia ir galima dėt ne tik savo bet ir internete rastus grožius g.gif
Atsakyti
g.gif g.gif ....o jie apie puošybą ?....tai Inočkos yra tema unsure.gif ,....ką čia dabar padarius g.gif .....matai , internete , pagooglinus tai pilna tortų , bet kuri ten gali rasti ....na lai kitos taria , ką mano , palaukim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 05 24, 17:54)
na , manau ir taip daug jau tų temų  doh.gif  čia gitema viskas apie puošimą, tai čia ir galima dėt ne tik savo bet ir internete rastus grožius g.gif

as zinau,bet esme,kad idejos grazu,o kas ir kuo puosta neaisku,tik del to,man tai kas galiu ir cia sukelt,kad temu begale ir pati matau 4u.gif

ok nekelsiu tortu,susirasit pacios tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mmergyte: 24 gegužės 2009 - 16:58
QUOTE(uzniukas @ 2009 05 24, 17:54)
na , manau ir taip daug jau tų temų  doh.gif  čia gitema viskas apie puošimą, tai čia ir galima dėt ne tik savo bet ir internete rastus grožius g.gif

Na matai , jei čia sukrausime visus rastus tortus , tai 10 temų neužteks jiems sudėti doh.gif ....rusų forume yra tokia tema " prašau pagalbos " ...ten jos prašo , kad idėtų idėjų jų reikalingiems tortams ( daro užsakymą , o neturi idėjos kaip papuošti ) , tada kitos jei turi ideda ....tai gal tada tokią sukurti ? g.gif ...nes jei čia , tai mūsų tortai makaluosis su internetiniais , jei čia viską krausime schmoll.gif

Atsakyti
cipciuk,ramiai biggrin.gif nekelsiu as tu tortu,nesigasdinkit,nu,as jums nerodysiu o kai iskepsiu tokius pacius ,savus ikelsiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergaites, as siulau padaryti taip, kaip tik bus sutvarkyta ta papuosimu tema. Idesiu nuorodas, nuotrauku neapsimoka kelt, nes ju inete tiek, kad doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 24, 18:03)
Na matai , jei čia sukrausime visus rastus tortus , tai 10 temų neužteks jiems sudėti  doh.gif ....rusų forume yra tokia tema " prašau pagalbos " ...ten jos prašo , kad idėtų idėjų jų reikalingiems tortams ( daro užsakymą , o neturi idėjos kaip papuošti ) , tada kitos jei turi ideda ....tai gal tada tokią sukurti ? g.gif ...nes jei čia , tai mūsų tortai makaluosis su internetiniais , jei čia viską krausime  schmoll.gif

nu gal ir taip drinks_cheers.gif jei visos krausim ką randam tai doh.gif lotuliukas.gif nu nebent kas nors labai jau įdomu, įpatinga būtų g.gif bet vėlgi kas nienai įdomu kitai gal visai ne schmoll.gif ai, mažiau kalbų daugiau darbų irnesakyk.gif einu ganašo pirmakart bandyt karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzniukas: 24 gegužės 2009 - 18:32
SUSItvarke musu papuosimu temukes clap.gif clap.gif clap.gif
Tik nuorodos i temas nukeliavo i antra lapa, nu jau tiek to.

Daugiau betvarkos nedarom, o tai jau geda pries bea
Atsakyti
Labas vakaras merginos 4u.gif ,esu susizavejus jusu tortukais thumbup.gif
Bet iskilo viena probleme,pasidariau cukrine mase gelytems,pagal cipsiuko recepta,bet ji gavosi trapi,kai pradedu kocioti,ji tiesiog trupa verysad.gif ar dar yra galimybe pataisyti mano klaidas,ar jau galiu ruosti nauja mase verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2009 05 24, 21:57)
Labas vakaras merginos  4u.gif ,esu susizavejus jusu tortukais  thumbup.gif
Bet iskilo viena probleme,pasidariau cukrine mase gelytems,pagal cipsiuko recepta,bet ji gavosi trapi,kai pradedu kocioti,ji tiesiog trupa  verysad.gif  ar dar yra galimybe pataisyti mano klaidas,ar jau galiu ruosti nauja mase  verysad.gif .

Sudrėkinam vandeniu ir dedam į mikrobangę kelioms sekundėms. O jau jegiu ypač labai trupa tai nenorint išmesti, reikia vėl želatinos pasigaminti ir maišyti kartu su jau padaryta mase. Šiaip tai manau, jog per daug pridėjote cukraus pudros, arba želatinos per mažai... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidosee @ 2009 05 24, 21:57)
Labas vakaras merginos  4u.gif ,esu susizavejus jusu tortukais  thumbup.gif
Bet iskilo viena probleme,pasidariau cukrine mase gelytems,pagal cipsiuko recepta,bet ji gavosi trapi,kai pradedu kocioti,ji tiesiog trupa  verysad.gif  ar dar yra galimybe pataisyti mano klaidas,ar jau galiu ruosti nauja mase  verysad.gif .

Jei trupa želatinos per mažai ( per silpna buvo ) , dasimirkyk , ir iminkyk į masę gal pasitaisys g.gif .
Atsakyti