iskilo man nemenkas klausimas,uzejau i viena puslapeli,kad uzmaciau groziuuuuuu isissaugojau,nes tikrai labai daug ideju ivairiausiu..ale va galvoju i sita tema gal nevertetu det,nes cia diskusijos apie puosyba,gal sakau vertetu sukurti tema,kur dedume tikinternete rastas idejas,grozybas,kaip kad turi pvz mainikiuro temos tokius dalykus? arkelti cia,ir kas nores issisaugos,kas nores ne?
QUOTE(mmergyte @ 2009 05 24, 17:48)
iskilo man nemenkas klausimas,uzejau i viena puslapeli,kad uzmaciau groziuuuuuu isissaugojau,nes tikrai labai daug ideju ivairiausiu..ale va galvoju i sita tema gal nevertetu det,nes cia diskusijos apie puosyba,gal sakau vertetu sukurti tema,kur dedume tikinternete rastas idejas,grozybas,kaip kad turi pvz mainikiuro temos tokius dalykus? arkelti cia,ir kas nores issisaugos,kas nores ne?
na , manau ir taip daug jau tų temų čia gitema viskas apie puošimą, tai čia ir galima dėt ne tik savo bet ir internete rastus grožius
QUOTE(uzniukas @ 2009 05 24, 17:54)
na , manau ir taip daug jau tų temų čia gitema viskas apie puošimą, tai čia ir galima dėt ne tik savo bet ir internete rastus grožius
as zinau,bet esme,kad idejos grazu,o kas ir kuo puosta neaisku,tik del to,man tai kas galiu ir cia sukelt,kad temu begale ir pati matau
ok nekelsiu tortu,susirasit pacios
QUOTE(uzniukas @ 2009 05 24, 17:54)
Na matai , jei čia sukrausime visus rastus tortus , tai 10 temų neužteks jiems sudėti ....rusų forume yra tokia tema " prašau pagalbos " ...ten jos prašo , kad idėtų idėjų jų reikalingiems tortams ( daro užsakymą , o neturi idėjos kaip papuošti ) , tada kitos jei turi ideda ....tai gal tada tokią sukurti ? ...nes jei čia , tai mūsų tortai makaluosis su internetiniais , jei čia viską krausime
cipciuk,ramiai nekelsiu as tu tortu,nesigasdinkit,nu,as jums nerodysiu o kai iskepsiu tokius pacius ,savus ikelsiu
Mergaites, as siulau padaryti taip, kaip tik bus sutvarkyta ta papuosimu tema. Idesiu nuorodas, nuotrauku neapsimoka kelt, nes ju inete tiek, kad .
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 24, 18:03)
Na matai , jei čia sukrausime visus rastus tortus , tai 10 temų neužteks jiems sudėti ....rusų forume yra tokia tema " prašau pagalbos " ...ten jos prašo , kad idėtų idėjų jų reikalingiems tortams ( daro užsakymą , o neturi idėjos kaip papuošti ) , tada kitos jei turi ideda ....tai gal tada tokią sukurti ? ...nes jei čia , tai mūsų tortai makaluosis su internetiniais , jei čia viską krausime
nu gal ir taip jei visos krausim ką randam tai nu nebent kas nors labai jau įdomu, įpatinga būtų bet vėlgi kas nienai įdomu kitai gal visai ne ai, mažiau kalbų daugiau darbų einu ganašo pirmakart bandyt
SUSItvarke musu papuosimu temukes
Tik nuorodos i temas nukeliavo i antra lapa, nu jau tiek to.
Daugiau betvarkos nedarom, o tai jau geda pries bea
Tik nuorodos i temas nukeliavo i antra lapa, nu jau tiek to.
Daugiau betvarkos nedarom, o tai jau geda pries bea
Labas vakaras merginos ,esu susizavejus jusu tortukais
Bet iskilo viena probleme,pasidariau cukrine mase gelytems,pagal cipsiuko recepta,bet ji gavosi trapi,kai pradedu kocioti,ji tiesiog trupa ar dar yra galimybe pataisyti mano klaidas,ar jau galiu ruosti nauja mase .
Bet iskilo viena probleme,pasidariau cukrine mase gelytems,pagal cipsiuko recepta,bet ji gavosi trapi,kai pradedu kocioti,ji tiesiog trupa ar dar yra galimybe pataisyti mano klaidas,ar jau galiu ruosti nauja mase .
QUOTE(Vaidosee @ 2009 05 24, 21:57)
Sudrėkinam vandeniu ir dedam į mikrobangę kelioms sekundėms. O jau jegiu ypač labai trupa tai nenorint išmesti, reikia vėl želatinos pasigaminti ir maišyti kartu su jau padaryta mase. Šiaip tai manau, jog per daug pridėjote cukraus pudros, arba želatinos per mažai...
QUOTE(Vaidosee @ 2009 05 24, 21:57)
Jei trupa želatinos per mažai ( per silpna buvo ) , dasimirkyk , ir iminkyk į masę gal pasitaisys .