Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Rimami, labai dailus tortukas, as gal irgi buciau darius siek tiek didesnes gelytes ax.gif bet cia mano nuomone 4u.gif
MERGAITES REIKIA PATARIMO KAIP PAPUOST MEDUTI VAIKINO IR PANELES 18 JUBILIEJU PROGA doh.gif NU IDEJU SIO ATZVIGLIU PAS MANE 0 TORTUKA TURIU PADARYT BIRZELIO 13, PRASAU PATARKIT KA NORS wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 06 03, 08:55)
Rimami, labai dailus tortukas, as gal irgi buciau darius siek tiek didesnes gelytes  ax.gif  bet cia mano nuomone  4u.gif
MERGAITES REIKIA PATARIMO KAIP PAPUOST MEDUTI VAIKINO IR PANELES 18 JUBILIEJU PROGA  doh.gif  NU IDEJU SIO ATZVIGLIU PAS MANE 0 TORTUKA TURIU PADARYT BIRZELIO 13, PRASAU PATARKIT KA NORS  wub.gif

Cia bus 2-ju zmoniu jubiliejus?
Gal padaryk torta is 2-ju skaiciu 1 ir 8, viena skaiciu papuosk melynai, kita ruzavai. Ant ruzavo padek koki vyriska aksesuara, tarkim kamuoli ar buteliuka ar ka nors panasiai, o ant melyno padek moteriska aksesuara, tarkim karolius, banta koki ar dar ka nors. Is meducio labai bengva tai padaryt, nes pagal forma galima apipjaustyti pries kepant. O 8-ka darant net nereikia viduriuku ispjaut, su kremu padaryt vaidza. Va cia, paziurek

Dar, galvoju, galima padaryt 2-ju aukstu. Tarkim vienas vienos spalvos, kitas kitos spalvos, vyriska padailinti gelytem, moteriska kokiais kamuoliais, ant virsutiniu is sono pritvirtint 1-ka skaiciuka, ant pirmo auksto 8-ka skaiciuka.

Galima apatini daryt ruzava ir apacioje apdeti kamuoliais, o prie virsutinio melyno ir sudeti gelytes apacioje, virsuje pastatyti skaicius 18

Zodziu, aksesuarus galima daryti pagal pomegius, jeigu zinai

Jeigu moki baibokus daryt, tai padaryt viena moteriske kita vaikina. Nu gali buti ne tik zmogeliukai, o tarkim, kas jie paga horoskopa (pagal metus ar dar) vienas baibokas su suknele, kitas su kelnem

Nu kol kas nezinau ka dar

Jei sugalvosiu dar ka nors - parasysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 03 birželio 2009 - 08:19
Gal visgi kas nors pasiulyma duos smile.gif Kaip apipavidalinti torta krepselio pynimu, bet nenaudojant tas tos teslos is marsmeloy saldainiu smile.gif Labai noreciau, kazkokio kito sprendimo budo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2009 06 03, 09:31)
Gal visgi kas nors pasiulyma duos smile.gif Kaip apipavidalinti torta krepselio pynimu, bet nenaudojant tas tos teslos is marsmeloy saldainiu smile.gif Labai noreciau, kazkokio kito sprendimo budo smile.gif

Ir ko gi tokia pikta tongue.gif Kitas budas tik kremas
Ziurek Cia

O CIA pavizdziai
Atsakyti
Ai nepikta as, gal tik gavos taip smile.gif Vis tiek gi ka nors bandyciau. Siaip faina cia pas jumi, daug ideju, daug pamoku ir dar nemokamu smile.gif Kur gali but geriau smile.gif

Inočka, o as ten nezinau isskaitinejau, man rodos viska. Ir ten kiek beziuriu ir tuos rusiskus forumus, tia cia visur ta mase is marsmeloy saldainiu, o man jos nesinori. O kreminio noreciau, bet net nezinau koks kremas geriau, kazkaip esu gaminus ganaša,jis patiko, bet nezinau ar iseitu padaryti krepseli smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lile: 03 birželio 2009 - 08:39
QUOTE(lile @ 2009 06 03, 09:36)
Ai nepikta as, gal tik gavos taip smile.gif Vis tiek gi ka nors bandyciau. Siaip faina cia pas jumi, daug ideju, daug pamoku ir dar nemokamu smile.gif Kur gali but geriau smile.gif

Inočka, o as ten nezinau isskaitinejau, man rodos viska. Ir ten kiek beziuriu ir tuos rusiskus forumus, tia cia visur ta mase is marsmeloy saldainiu, o man jos nesinori. O kreminio noreciau, bet net nezinau koks kremas geriau, kazkaip esu gaminus ganaša,jis patiko, bet nezinau ar iseitu padaryti krepseli smile.gif

Ten pirmoje nuorodoje parodyta, kai galima padaryti krepseli is kremo, pirmas is saldainiu antras is kremo.
Ganasas puikiai tinka, svarbu neperplakt ji. Gali buti beze, grietinele, bet koks sviestinis kremas
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 02, 21:52)
Aš ne taip supratau , maniau , kad tau angeliukai netinka tortam , o tu dėl reklamos  doh.gif ....kad ji nereklamuoja , tik pasiūlė  ax.gif , nieko tokio , gal net nežinojo apie tokią skelbimų lentą , juk ji nesenai prisijungusi ( bent prie mūsų ) .O ir ten retai kas užklysta iš mūsiškių , o norėjo kaip geriau , kad savos merginos nusipirktu , nes geras ir gražus daikčiukas .

drinks_cheers.gif tai juk vienkartinis "aktas" buvo. rolleyes.gif Ir pvz aš tai labai patenkinta likau ax.gif

QUOTE(RiMami @ 2009 06 02, 22:49)
Taip taip tokiom žnypliukėm apžnaibiau  lotuliukas.gif va čia

ach, kokia aš nelaiminga dabar.. žiūrinėjau žiūrinėjau ir nesugalvojau, kad geras daiktas doh.gif čia ko gero dar visai neblogas daiktas ir dvi palas cukraus masės apjungti tvirčiau vieną prie kitos..

QUOTE(Ingerele @ 2009 06 03, 09:44)
rugiagle man lygiai tas pats gavosi su Mein pasiulyta apdengimo mase. Nezinau pirma karta dariau ir nezinau ar gerai gavosi. is tikruju noreciau komentaro is mein jei ji gales kazka paskayti. Kai darysiu antra karta ta mase paziuresiu ar gausis skirtumas. bet siaip ta mase man patiko.

Aš dariau pirmą kartą, tai gavosi apygreičiai džiūstanti, ir nesileidžia labai plonai iškočiojama, pradeda aižėti. Dariau gėlytes. Tai žiedlapiai nesileido daug ploninami. Bet formoj sustingo visai greitai ir laiko formą. Kaip dengimo masei, tai trūksta matyt ir drėgmės jai, ir riebaliuko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 03 birželio 2009 - 09:16
QUOTE(Ingerele @ 2009 06 03, 08:44)
rugiagle man lygiai tas pats gavosi su Mein pasiulyta apdengimo mase. Nezinau pirma karta dariau ir nezinau ar gerai gavosi. is tikruju noreciau komentaro is mein jei ji gales kazka paskayti. Kai darysiu antra karta ta mase paziuresiu ar gausis skirtumas. bet siaip ta mase man patiko.

Nelabai suprantu tik, kas konkreciai gavosi? Mase per tampri buvo darant gelytes? mastau.gif

Siaip ji skirta apdengimams, geliu is jos as bent jau nelipdau. Buna, figureles lipdau, bet tada tik sumaisiusi 50:50 su geliu mase.

QUOTE(lile @ 2009 06 03, 09:31)

Kad ir sviestiniu kremu, grietinele, ganasu.....
Atsakyti
Meian, randu tik jūsų apdengimo masę, bet gėlyčių schmoll.gif
Gal galit padėt, jau nuo vakar vartau temas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 06 03, 10:10)
drinks_cheers.gif  tai juk vienkartinis "aktas" buvo.  Ir pvz aš tai labai patenkinta likau  ax.gif
ach, kokia aš nelaiminga dabar.. žiūrinėjau žiūrinėjau ir nesugalvojau, kad geras daiktas  čia ko gero dar visai neblogas daiktas ir dvi palas cukraus masės apjungti tvirčiau vieną prie kitos..

drinks_cheers.gif aš irgi patenkinta pasiūlymu likau, juk tik gero norėdama mums pasiūlė ax.gif ir iš tikro žiūrėkime į viską paprasčiau drinks_cheers.gif
Gal ir įmanoma su tom žnypliukėm sujungti dvi mases g.gif netgi tokio torto pavyzdį radau - idėja verta dėmesio thumbup.gif bet manau sunkoka būtų visus viršutinės palos galus suslėpt doh.gif

Aš dariau pirmą kartą, tai gavosi apygreičiai džiūstanti, ir nesileidžia labai plonai iškočiojama, pradeda aižėti. Dariau gėlytes. Tai žiedlapiai nesileido daug ploninami. Bet formoj sustingo visai greitai ir laiko formą. Kaip dengimo masei, tai trūksta matyt ir drėgmės jai, ir riebaliuko..

Tu čia apie Meian apdengimo masę g.gif jei taip, tai nenorėčiau sutikti, nes pati du kartus dariau ir abu kartus iškočiojau laaabai plonai -žvilgterk į šitą mano dengtą tortą kaip to įrodymą mirksiukas.gif (aišku tiek plonai kočiot nereikia - aš tuomet bijojau, kad neužteks man masės visam tortui apkloti tai ir kočiojau plonai). Abu kartus nei įplyšo, nei įtrūkimų jokių nebuvo nei vieno schmoll.gif O tai ką tu riebaliuko nedėjai blink.gif taigi recepte nurodytas berods 0.5 v.š. alyvuogių aliejaus ax.gif Žodžiu ši masė man prigijo ir pasiteisino thumbup.gif O gėlytėms na nežinau ar ji tinkama g.gif nebent ant greičio tam pačiam dengiamam tortui sukombinuot kažką, gėles geriausia iš cukrinės gėlių masės daryti mirksiukas.gif

Neramuole, ačiū 4u.gif būčiau turėjus būčiau didesnių gėlių pridėliojus lotuliukas.gif specialiai šiam tortukui gėlyčių nelipdžiau, sudėjau ką turėjau lotuliukas.gif

Meian, ačiū už kremų receptus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 03 birželio 2009 - 10:16
QUOTE(RiMami @ 2009 06 02, 21:49)
Daividija, sėkmės mirksiukas.gif lauksiu rezultatų mirksiukas.gif
Įspaudas pirktas iš Surbitono (pavažiuok šiuo puslapiu žemyn) pavadinimas jo "Trellis PC".

tai cia kaip suprantu is uk siuntiesi?ar brangiai kainuoja parsiuntimas? g.gif nes lietuviskoj internetinej parduotuvej radau tokie spaudai 3 kart brangesni doh.gif
Atsakyti
RiMami 4u.gif

QUOTE(Vaidullka @ 2009 06 03, 11:10)
Meian, randu tik jūsų apdengimo masę, bet gėlyčių  schmoll.gif
Gal galit padėt, jau nuo vakar vartau temas  doh.gif

http://www.supermama...?...&p=23289503

QUOTE(Serenada @ 2009 06 03, 11:41)
tai cia kaip suprantu is uk siuntiesi?ar brangiai kainuoja parsiuntimas? g.gif nes lietuviskoj internetinej parduotuvej radau tokie spaudai 3 kart brangesni doh.gif

Is sios konkreciai parduotuves siuntimas fiksuotas pagal svorio grupes. Siuntinys iki 2 kg - 25 lt (beje, jei perkamos prekes bus dideles vertes, siuntini registruos ir tada kainuos kazkiek brangiau. Kiek, tiksliai jau nepamenu...). 2-5 kg -- 100 LT, 5-20 kg -- 160 lt.

Turiu tik viena dalyka pasakyt. Is Surbitono 3 kartus uzsakyma dariau, ir 3 kartus jie kazka supainiojo doh.gif Tai ne ta preke ikisa, tai kazko neideda, tai kazka visai neuzsakyto atsiuncia. Ir aiskiniesi po to...

Kita vertus, kol kas kiek teko pirkt pas britus, kaskart kazka ne visai taip atsiusdavo (bent viena kokia prekyte butinai sumaiso doh.gif ). Na, Surbitono mastams prilygti dar niekas nesugebejo, bet klaideliu buna mirksiukas.gif O is Statu kiek pirkdavau, nera teke turet ne minties apie tokias problemas. Nezinau, gal cia tik taip sutapo.
Atsakyti