Rimami, labai dailus tortukas, as gal irgi buciau darius siek tiek didesnes gelytes bet cia mano nuomone
MERGAITES REIKIA PATARIMO KAIP PAPUOST MEDUTI VAIKINO IR PANELES 18 JUBILIEJU PROGA NU IDEJU SIO ATZVIGLIU PAS MANE 0 TORTUKA TURIU PADARYT BIRZELIO 13, PRASAU PATARKIT KA NORS
QUOTE(neramuole @ 2009 06 03, 08:55)
Rimami, labai dailus tortukas, as gal irgi buciau darius siek tiek didesnes gelytes bet cia mano nuomone
MERGAITES REIKIA PATARIMO KAIP PAPUOST MEDUTI VAIKINO IR PANELES 18 JUBILIEJU PROGA NU IDEJU SIO ATZVIGLIU PAS MANE 0 TORTUKA TURIU PADARYT BIRZELIO 13, PRASAU PATARKIT KA NORS
Cia bus 2-ju zmoniu jubiliejus?
Gal padaryk torta is 2-ju skaiciu 1 ir 8, viena skaiciu papuosk melynai, kita ruzavai. Ant ruzavo padek koki vyriska aksesuara, tarkim kamuoli ar buteliuka ar ka nors panasiai, o ant melyno padek moteriska aksesuara, tarkim karolius, banta koki ar dar ka nors. Is meducio labai bengva tai padaryt, nes pagal forma galima apipjaustyti pries kepant. O 8-ka darant net nereikia viduriuku ispjaut, su kremu padaryt vaidza. Va cia, paziurek
Dar, galvoju, galima padaryt 2-ju aukstu. Tarkim vienas vienos spalvos, kitas kitos spalvos, vyriska padailinti gelytem, moteriska kokiais kamuoliais, ant virsutiniu is sono pritvirtint 1-ka skaiciuka, ant pirmo auksto 8-ka skaiciuka.
Galima apatini daryt ruzava ir apacioje apdeti kamuoliais, o prie virsutinio melyno ir sudeti gelytes apacioje, virsuje pastatyti skaicius 18
Zodziu, aksesuarus galima daryti pagal pomegius, jeigu zinai
Jeigu moki baibokus daryt, tai padaryt viena moteriske kita vaikina. Nu gali buti ne tik zmogeliukai, o tarkim, kas jie paga horoskopa (pagal metus ar dar) vienas baibokas su suknele, kitas su kelnem
Nu kol kas nezinau ka dar
Jei sugalvosiu dar ka nors - parasysiu
Gal visgi kas nors pasiulyma duos Kaip apipavidalinti torta krepselio pynimu, bet nenaudojant tas tos teslos is marsmeloy saldainiu Labai noreciau, kazkokio kito sprendimo budo
Ai nepikta as, gal tik gavos taip Vis tiek gi ka nors bandyciau. Siaip faina cia pas jumi, daug ideju, daug pamoku ir dar nemokamu Kur gali but geriau
Inočka, o as ten nezinau isskaitinejau, man rodos viska. Ir ten kiek beziuriu ir tuos rusiskus forumus, tia cia visur ta mase is marsmeloy saldainiu, o man jos nesinori. O kreminio noreciau, bet net nezinau koks kremas geriau, kazkaip esu gaminus ganaša,jis patiko, bet nezinau ar iseitu padaryti krepseli
Inočka, o as ten nezinau isskaitinejau, man rodos viska. Ir ten kiek beziuriu ir tuos rusiskus forumus, tia cia visur ta mase is marsmeloy saldainiu, o man jos nesinori. O kreminio noreciau, bet net nezinau koks kremas geriau, kazkaip esu gaminus ganaša,jis patiko, bet nezinau ar iseitu padaryti krepseli
QUOTE(lile @ 2009 06 03, 09:36)
Ai nepikta as, gal tik gavos taip Vis tiek gi ka nors bandyciau. Siaip faina cia pas jumi, daug ideju, daug pamoku ir dar nemokamu Kur gali but geriau
Ten pirmoje nuorodoje parodyta, kai galima padaryti krepseli is kremo, pirmas is saldainiu antras is kremo.
Ganasas puikiai tinka, svarbu neperplakt ji. Gali buti beze, grietinele, bet koks sviestinis kremas
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 02, 21:52)
Aš ne taip supratau , maniau , kad tau angeliukai netinka tortam , o tu dėl reklamos ....kad ji nereklamuoja , tik pasiūlė , nieko tokio , gal net nežinojo apie tokią skelbimų lentą , juk ji nesenai prisijungusi ( bent prie mūsų ) .O ir ten retai kas užklysta iš mūsiškių , o norėjo kaip geriau , kad savos merginos nusipirktu , nes geras ir gražus daikčiukas .
tai juk vienkartinis "aktas" buvo. Ir pvz aš tai labai patenkinta likau
QUOTE(RiMami @ 2009 06 02, 22:49)
Taip taip tokiom žnypliukėm apžnaibiau va čia
ach, kokia aš nelaiminga dabar.. žiūrinėjau žiūrinėjau ir nesugalvojau, kad geras daiktas čia ko gero dar visai neblogas daiktas ir dvi palas cukraus masės apjungti tvirčiau vieną prie kitos..
QUOTE(Ingerele @ 2009 06 03, 09:44)
rugiagle man lygiai tas pats gavosi su Mein pasiulyta apdengimo mase. Nezinau pirma karta dariau ir nezinau ar gerai gavosi. is tikruju noreciau komentaro is mein jei ji gales kazka paskayti. Kai darysiu antra karta ta mase paziuresiu ar gausis skirtumas. bet siaip ta mase man patiko.
Aš dariau pirmą kartą, tai gavosi apygreičiai džiūstanti, ir nesileidžia labai plonai iškočiojama, pradeda aižėti. Dariau gėlytes. Tai žiedlapiai nesileido daug ploninami. Bet formoj sustingo visai greitai ir laiko formą. Kaip dengimo masei, tai trūksta matyt ir drėgmės jai, ir riebaliuko..
QUOTE(Ingerele @ 2009 06 03, 08:44)
rugiagle man lygiai tas pats gavosi su Mein pasiulyta apdengimo mase. Nezinau pirma karta dariau ir nezinau ar gerai gavosi. is tikruju noreciau komentaro is mein jei ji gales kazka paskayti. Kai darysiu antra karta ta mase paziuresiu ar gausis skirtumas. bet siaip ta mase man patiko.
Nelabai suprantu tik, kas konkreciai gavosi? Mase per tampri buvo darant gelytes?
Siaip ji skirta apdengimams, geliu is jos as bent jau nelipdau. Buna, figureles lipdau, bet tada tik sumaisiusi 50:50 su geliu mase.
QUOTE(lile @ 2009 06 03, 09:31)
Gal visgi kas nors pasiulyma duos Kaip apipavidalinti torta krepselio pynimu, bet nenaudojant tas tos teslos is marsmeloy saldainiu Labai noreciau, kazkokio kito sprendimo budo
Kad ir sviestiniu kremu, grietinele, ganasu.....
Meian, randu tik jūsų apdengimo masę, bet gėlyčių
Gal galit padėt, jau nuo vakar vartau temas
QUOTE(naitas @ 2009 06 03, 10:10)
tai juk vienkartinis "aktas" buvo. Ir pvz aš tai labai patenkinta likau
ach, kokia aš nelaiminga dabar.. žiūrinėjau žiūrinėjau ir nesugalvojau, kad geras daiktas čia ko gero dar visai neblogas daiktas ir dvi palas cukraus masės apjungti tvirčiau vieną prie kitos..
aš irgi patenkinta pasiūlymu likau, juk tik gero norėdama mums pasiūlė ir iš tikro žiūrėkime į viską paprasčiau
Gal ir įmanoma su tom žnypliukėm sujungti dvi mases netgi tokio torto pavyzdį radau - idėja verta dėmesio bet manau sunkoka būtų visus viršutinės palos galus suslėpt
Aš dariau pirmą kartą, tai gavosi apygreičiai džiūstanti, ir nesileidžia labai plonai iškočiojama, pradeda aižėti. Dariau gėlytes. Tai žiedlapiai nesileido daug ploninami. Bet formoj sustingo visai greitai ir laiko formą. Kaip dengimo masei, tai trūksta matyt ir drėgmės jai, ir riebaliuko..
Tu čia apie Meian apdengimo masę jei taip, tai nenorėčiau sutikti, nes pati du kartus dariau ir abu kartus iškočiojau laaabai plonai -žvilgterk į šitą mano dengtą tortą kaip to įrodymą (aišku tiek plonai kočiot nereikia - aš tuomet bijojau, kad neužteks man masės visam tortui apkloti tai ir kočiojau plonai). Abu kartus nei įplyšo, nei įtrūkimų jokių nebuvo nei vieno O tai ką tu riebaliuko nedėjai taigi recepte nurodytas berods 0.5 v.š. alyvuogių aliejaus Žodžiu ši masė man prigijo ir pasiteisino O gėlytėms na nežinau ar ji tinkama nebent ant greičio tam pačiam dengiamam tortui sukombinuot kažką, gėles geriausia iš cukrinės gėlių masės daryti
Neramuole, ačiū būčiau turėjus būčiau didesnių gėlių pridėliojus specialiai šiam tortukui gėlyčių nelipdžiau, sudėjau ką turėjau
Meian, ačiū už kremų receptus
QUOTE(RiMami @ 2009 06 02, 21:49)
Daividija, sėkmės lauksiu rezultatų
Įspaudas pirktas iš Surbitono (pavažiuok šiuo puslapiu žemyn) pavadinimas jo "Trellis PC".
Įspaudas pirktas iš Surbitono (pavažiuok šiuo puslapiu žemyn) pavadinimas jo "Trellis PC".
tai cia kaip suprantu is uk siuntiesi?ar brangiai kainuoja parsiuntimas? nes lietuviskoj internetinej parduotuvej radau tokie spaudai 3 kart brangesni
RiMami
http://www.supermama...?...&p=23289503
Is sios konkreciai parduotuves siuntimas fiksuotas pagal svorio grupes. Siuntinys iki 2 kg - 25 lt (beje, jei perkamos prekes bus dideles vertes, siuntini registruos ir tada kainuos kazkiek brangiau. Kiek, tiksliai jau nepamenu...). 2-5 kg -- 100 LT, 5-20 kg -- 160 lt.
Turiu tik viena dalyka pasakyt. Is Surbitono 3 kartus uzsakyma dariau, ir 3 kartus jie kazka supainiojo Tai ne ta preke ikisa, tai kazko neideda, tai kazka visai neuzsakyto atsiuncia. Ir aiskiniesi po to...
Kita vertus, kol kas kiek teko pirkt pas britus, kaskart kazka ne visai taip atsiusdavo (bent viena kokia prekyte butinai sumaiso ). Na, Surbitono mastams prilygti dar niekas nesugebejo, bet klaideliu buna O is Statu kiek pirkdavau, nera teke turet ne minties apie tokias problemas. Nezinau, gal cia tik taip sutapo.
QUOTE(Vaidullka @ 2009 06 03, 11:10)
Meian, randu tik jūsų apdengimo masę, bet gėlyčių
http://www.supermama...?...&p=23289503
QUOTE(Serenada @ 2009 06 03, 11:41)
tai cia kaip suprantu is uk siuntiesi?ar brangiai kainuoja parsiuntimas? nes lietuviskoj internetinej parduotuvej radau tokie spaudai 3 kart brangesni
Is sios konkreciai parduotuves siuntimas fiksuotas pagal svorio grupes. Siuntinys iki 2 kg - 25 lt (beje, jei perkamos prekes bus dideles vertes, siuntini registruos ir tada kainuos kazkiek brangiau. Kiek, tiksliai jau nepamenu...). 2-5 kg -- 100 LT, 5-20 kg -- 160 lt.
Turiu tik viena dalyka pasakyt. Is Surbitono 3 kartus uzsakyma dariau, ir 3 kartus jie kazka supainiojo Tai ne ta preke ikisa, tai kazko neideda, tai kazka visai neuzsakyto atsiuncia. Ir aiskiniesi po to...
Kita vertus, kol kas kiek teko pirkt pas britus, kaskart kazka ne visai taip atsiusdavo (bent viena kokia prekyte butinai sumaiso ). Na, Surbitono mastams prilygti dar niekas nesugebejo, bet klaideliu buna O is Statu kiek pirkdavau, nera teke turet ne minties apie tokias problemas. Nezinau, gal cia tik taip sutapo.