Meian ,
Viskas Ok. Svarbu, kad mergaitems pavyktu padaryti
RiMami, sunku pasakyt, ko ten reiktu dar. Man atrodo, kad gal gelytes turi buti siek tiek ryskesnesir kiek didesnes ir labiau arciau viena kitos. Bet cia tik mano subjektyvi nuomone
QUOTE(RiMami @ 2009 06 02, 00:43)
Tai aš pati žinau, kad kažko trūksta gal tu matai ko būtent
Tortukas tikrai grazus tik as tai va tuos skaicius buciau rasiusi didesnius ir storesnius
RiMami, labai grazus tortukas O ar ko truksta nepasakysiu, nes man irgi taip visad buna, lyg kazko truksta, lyg kazkas netaip isdeliota
Ar ieskojai Tesco? Tikrai labai daug kartu maciau vegetable shortening, berods prie visu sviestu ir padeta Nors gali buti ir prie pieno, gietineliu, daabr tiksliai neatsimenu, nes labai seniai Tesco teko buti Arba paklausk darbuotoju Arba i Cace decorating shop uzlek, tikrai tures
QUOTE(daividija @ 2009 06 01, 18:40)
As ispaudziau i ta kociojama mase.Pirmiausia ja issikociojau,issipjoviau torto dydzio,tada ta formele isspaudziau rasta,galima ir is karto ant torto,bet tortas minkstas,tai galvojau nieko nesigaus.Ta formele istepiau graikisku riesutu aliejumi(toki turejau namuose ir jis be kvapo).Instrukcijoj parasyta,kad geriausia istepti shorteningu,bet as jo niekur nerandu pirkt,aliejus tiko irgi labai gerai,tepiau teptuku ir labai nedaug.Tada gerai issipaudzia ir nusiima tos formeles.
Ant grietineles net nebandyk spaust,vistiek nesigaus.
Ant grietineles net nebandyk spaust,vistiek nesigaus.
Ar ieskojai Tesco? Tikrai labai daug kartu maciau vegetable shortening, berods prie visu sviestu ir padeta Nors gali buti ir prie pieno, gietineliu, daabr tiksliai neatsimenu, nes labai seniai Tesco teko buti Arba paklausk darbuotoju Arba i Cace decorating shop uzlek, tikrai tures
[SIZE=1]
Papildyta:
sorry merginos uz patalpinta super dideli torta
tortas medaus- puostas beze ir marcipaninem gelem
Papildyta:
sorry merginos uz patalpinta super dideli torta
tortas medaus- puostas beze ir marcipaninem gelem
Mergaites, as si karta su labai konkreciu klausimu. Gal kam nors reikia stai tokio torto padekliuko su angeliukais:
(radau dvi nuotraukas, tai dvi ir ikeliu -- nezinau, kurioje tie Kupidoniukai geriau matosi )
Jis skirtas naudoti kaip perskyrimas tarp dvieju torto aukstu. Ju buna dvieju rusiu, 160mm arba 100 mm, tai cia tas didesnysis (160mm). Angeliukai balti, leksteles skaidrios, apvalios, apatine lekstele dekoruota susuktos virvutes motyvu. Pagamintas is plastiko (akrilas, ar kaip tai vadinasi). Atiduociau uz ta pacia kaina, kiek ir pati mokejau.
O "saknys" cia tame, kad uzsisakiau panasu padekliuka internete, ir siandien gavau siuntini. Taciau as norejau kiek kito modelio, nei tas, kuris idetas, todel prasysiu pakeitimo. Man butu paprasciausia sita perleisti kazkam ir tiesiog nusipirkti antra -- papildomu islaidu nebebutu (pardavejas padengtu siuntima). Kitu atveju, reiketu sita grazinti ir terliojimosi automatiskai daugiau -- aisku, susitvarkysiu, jei niekam nereikes, bet, sakau, pries tai reikia pasiulyt...
Zodziu, jei domina, brukstelekit az.
(radau dvi nuotraukas, tai dvi ir ikeliu -- nezinau, kurioje tie Kupidoniukai geriau matosi )
Jis skirtas naudoti kaip perskyrimas tarp dvieju torto aukstu. Ju buna dvieju rusiu, 160mm arba 100 mm, tai cia tas didesnysis (160mm). Angeliukai balti, leksteles skaidrios, apvalios, apatine lekstele dekoruota susuktos virvutes motyvu. Pagamintas is plastiko (akrilas, ar kaip tai vadinasi). Atiduociau uz ta pacia kaina, kiek ir pati mokejau.
O "saknys" cia tame, kad uzsisakiau panasu padekliuka internete, ir siandien gavau siuntini. Taciau as norejau kiek kito modelio, nei tas, kuris idetas, todel prasysiu pakeitimo. Man butu paprasciausia sita perleisti kazkam ir tiesiog nusipirkti antra -- papildomu islaidu nebebutu (pardavejas padengtu siuntima). Kitu atveju, reiketu sita grazinti ir terliojimosi automatiskai daugiau -- aisku, susitvarkysiu, jei niekam nereikes, bet, sakau, pries tai reikia pasiulyt...
Zodziu, jei domina, brukstelekit az.
Norejau paklausti, ar gelytes is saldainiu mases gerai laikosi ant grietinele padengto torto? Kazkur lyg buvo rasyta, bet nepamenu..
Ir kaip manot, kokiu kremu puosti Napoleona is bemieles teslos. Nes sunku apsispresti kas tinka.. be abejo, man labiausiai napoleonui tai tinka trupiniai, ale reikia puosniau...
Ir kaip manot, kokiu kremu puosti Napoleona is bemieles teslos. Nes sunku apsispresti kas tinka.. be abejo, man labiausiai napoleonui tai tinka trupiniai, ale reikia puosniau...
Gal kas galetu patarti is kokios mases daryti krepselio sonines juosteles, na cia buvo pavyzdys krepselio su rozemis. Bandyiu rozes daryti is rudo ir balto sokolado, ir noriu pinto krepselio apipavidalinimo. Tik man nesinori pinti to krepselio is masmeloy saldainiu mases, man ji dazniausiai labai nelipa ir net sakyciau pastovejus ant torto suskysteja. Aisku gal su ta zelatinine mase sumaisius sokoladine mase gautusi kitaip, bet... Gal kartais tiktu ganašas Labai buciau dekinga uz atsakyma
QUOTE(Meian @ 2009 06 02, 01:52)
kad sviestinius kremus megstu daryti itin tvirtus, daznai ir su pektinais -- tai jie kai atsale sutvirteja, tai uch, saukstu lengvai nepajudinsi...)
Meian, Tavo pastabos, kritika, pasiūlymai, o jau geras žodis tai oi kaip laukiami
nu matai, o man gavos toks normalus sviestinis kremas, kuriuo aš ant torto išlyginau paviršių, viršus ir šonas man turėjo sueiti 90 laipsnių kampu, ir tai aš padariau su atvėsusiu kremu. Ir lyginau tokia aštria konditerine "špakliuote"
nu dabar dar pasidomėsiu, kas tie "pektinai"
labas, Cypciuk . Buvai dingus
nu jau ne kartą k;lausiau bet nieks man realiai nepaaiškina kaip tuos kraštus įspaudžiat
ar jau uždėjus masę ant torto? bet ar tortas nesusideformuoja? o jei neuždėjus tai kaip atitaikyt nu nesuprantu ir vsio
ar jau uždėjus masę ant torto? bet ar tortas nesusideformuoja? o jei neuždėjus tai kaip atitaikyt nu nesuprantu ir vsio
QUOTE(Cipciukas @ 2009 06 02, 11:59)
Serenada ...tai paprastas stačiakampis , suteptas , ir per vidurį išpjautas grioveles......lieka tik papuošti .
aciu,reiks pabandyti