Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Inočka @ 2009 05 30, 00:15)

As irgi ne su tusciom rankom, nu gal ir ne rankom  hihihi.gif MB sakau, gal kiek per storas, jis sako, cia kaip kam. Kiek cia panasumo - nezinau. Bet gi tortas cia o ne .... . Psio. Daugiau nieko nesakysiu

Nebloga birkele hihihi.gif
Atsakyti
ot inocka,maladec thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 05 29, 21:15)

As irgi ne su tusciom rankom, nu gal ir ne rankom  hihihi.gif MB sakau, gal kiek per storas, jis sako, cia kaip kam. Kiek cia panasumo - nezinau. Bet gi tortas cia o ne .... . Psio. Daugiau nieko nesakysiu

thumbup.gif NU nebloga cia,nebloga nulipdei lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aciu visoms uz pagyras mano rozynui,dariau tokiai poniutei 50-mecio proga...tikiuosi patiks.

O cia dar vienas,su situo tai pravalas gavosi doh.gif Tortas su zele ir vaisiais,jogurtu ir biskvitais.Nedidelis,niekaip nesugalvojau kaip puosti,aptepiau grietinele,aplipinau sonus kriauklem,nukrito-panasu nesilaiko,viska nulupinejau,karsta,nervas ima,bijau,kad neistirptu,tai greitai aplipinau sonus kokosu drozlem ir prismaigsciau mazu gelikiu.Ant virsaus iskociojau pirkta icinga,isspaudziau rasta spec formele ir pridejau geliu,kuriu prisigaminus turiu kalna lotuliukas.gif Nelabai as juo patenkinta..
user posted image
Atsakyti
daividija ,jau torto grozis wub.gif wub.gif wub.gif ,ypac tos geles,labai graziai papuostas
man tai dar toli iki tokio puosimo doh.gif ,o tu dar as nelabai patenkinta,viskas cia labai pavyke thumbup.gif
Atsakyti
daividija, kuklumas aišku labai Tave puošia, bet Tavo darbštumas dar labiau, labai puikus tortas, nevyk Dievo į medį mirksiukas.gif gėlytės pasakiškos 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dai'na @ 2009 05 30, 10:15)
daividija ,jau torto grozis wub.gif  wub.gif  wub.gif ,ypac tos geles,labai graziai papuostas
man tai dar toli iki tokio puosimo doh.gif ,o tu dar as nelabai patenkinta,viskas cia labai pavyke thumbup.gif

QUOTE(Olesta @ 2009 05 30, 10:18)
daividija, kuklumas aišku labai Tave puošia, bet Tavo darbštumas dar labiau, labai puikus tortas, nevyk Dievo į medį mirksiukas.gif gėlytės pasakiškos 4u.gif  wub.gif

Aciu,mergaites blush2.gif
Is tikruju as visai ne taip buvau sugalvojusi puost,tai uztai ir nepatenkinta,planas suzlugo.
Atsakyti
daividija, gal gali parodyt su kokia formele tos gėlės padaromos blush2.gif nu jau nuostabiai gražios wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos

bandau mokytis is jusu, bent minimuma kad galeciau savo vaikuciams per gimtadienius tortuka iskept, ar kokiam baliukui ax.gif
siaip man cia viskas grazu wub.gif jus nerealios, aciu visom uz patarimus ir idejas 4u.gif

o ar galima kaip nors pasidaryt gelyciu be tam skirtu formeliu? gal su kokiu peiliuku ispjaustyt, ar neimanoma taip lygiai ir ar ta cukraus mase greitai dziuna?
gyvenu ne lt ir cia niekur nerandu ju pirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2009 05 30, 12:18)
daividija, gal gali parodyt su kokia formele tos gėlės padaromos  blush2.gif  nu jau nuostabiai gražios  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dariau su sita formele user posted image,isspaudziu gelyte,tada su teptuko kotu(plonu) paraitau krastelius ir dedu i kiausiniu padekla,kad butu islenkta.
QUOTE(Soltuna @ 2009 05 30, 12:39)
sveikos

bandau mokytis is jusu, bent minimuma kad galeciau savo vaikuciams per gimtadienius tortuka iskept, ar kokiam baliukui ax.gif
siaip man  cia viskas grazu wub.gif jus nerealios, aciu visom uz patarimus ir idejas 4u.gif

o ar galima kaip nors pasidaryt gelyciu be tam skirtu formeliu? gal su kokiu peiliuku ispjaustyt, ar neimanoma taip lygiai ir ar ta cukraus mase greitai dziuna?
gyvenu ne lt ir cia niekur nerandu ju pirkt doh.gif

Gali daryti rozytes,tos gelytes ant mano torto darytos is kociojamo icingo(pirkto),jis sudziuna ir gerai laiko forma. blush2.gif AS kartais tingiu darytis geliu mase. blush2.gif
Atsakyti
Daividija, nu jau koks mielas torčiukas wub.gif toks puošnus ir šventiškas wub.gif thumbup.gif gėlės pasakiškai gražios wub.gif bus nubeždžioniautos blush2.gif lotuliukas.gif

Soltuna, paskaityk Meianos pamokinimus kaip be formelių gėlytes daryti ax.gif
Dar galima lengvai gvazdikus pasidaryt - išsipjauni skrituliuką, paplonini jo kraštukus (su teptuko koteliu gali lotuliukas.gif ), kad jie pasigarbanotų kažkiek, tada lenki tą skrituliuką per pusę ir susuki kaip voliuku ir štai tau gvazdikas lotuliukas.gif o cukrinė gėlyčių masė džiūna tikrai labai greitai ax.gif paruoštą masę reik laikyti maišelyje, o iškočiotą lakštą pridengti plėvele arba drėgnu rankšluostuku ax.gif kitaip ji staigiai džiūna, žodžiu, reik stengtis, kad kuo mažiau kontakto su oru būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 30 gegužės 2009 - 15:28
QUOTE(Inočka @ 2009 05 29, 22:15)

bigsmile.gif nemenkas,memenkas daikciukas,bet taviskis teisus,cia kaip kam,saunuole grazus darbas... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(daividija @ 2009 05 30, 11:02)
O cia dar vienas,su situo tai pravalas gavosi doh.gif 

nusiramink,tortas is tiesu labai grazus,taciau kai tu zinai kad ne toks turejo buti verysad.gif ,nesmagu,man irgi taip buna,nors visi ir giria,geles kokios grazios,nepatikesi sias formeles neseniai gavau,turiu net 8skirtingu dydziu,gera ideja cia parodei thumbup.gif eisiu ir as stampuoti gelyciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 05 30, 13:02)
Nelabai as juo patenkinta..

gal pati ir nelabai patenkinta tortuku, bet man tai jis klasiskai atrodo thumbup.gif tos gelytes ir torto virsus nu laaaaabai jau man grazus, atsiziureti negaliu wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti