Daividija tavo dirbiniai fantastiški , bet tas su ramunėm - grožio įsikūnijimas , pyk - nepyk , bet nusikopinau , darysiu savo anukytei ką nors panašaus .
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 23, 17:06)
Jezau kaip uzsimaniau tu desreliu tesloje
Aha,kai krepsi dariau pasidariau dviguba normike tos teslos ir prisikepiau desreliu tesloje,kaip skanu
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 23, 17:30)
Daividija tavo dirbiniai fantastiški , bet tas su ramunėm - grožio įsikūnijimas , pyk - nepyk , bet nusikopinau , darysiu savo anukytei ką nors panašaus .
Aciu,cipciuk Tikrai nepykstu,kad nusikopinot,kaip tik smagu,kad kam nors patinka
Baisiai bijau rašyti į šitą temą, bet tikiuosi bea perskirs temas
Naitas, taip tos plėvelės vienkartinės deja Aš atsikirpau reikiamo ilgio juosteles, jas pasidėjau ant kepimo popieriaus, aptepiau tas juosteles tirpintu šokoladu ir dėjau trumpam į šaldytuvą. Kai šokoladas apstingo, bet dar buvo minkštas - su peiliu padariau įpjovas, formuodama trikampiukus. Tada dėjau į šaldytuvą, kol visiškai sustingo. Sustingusios ir įpjaustytos juostelės lengvai atsidalino į trikampiukus, nulupau plėvelę ir pupelių ornamentas liko ant šokolado plokštelės, ta ornamentuota pusė dar tokia ir blizganti gavosi Esu mačius, kad galima ir viso torto šonus dekoruotu šokoladu apjuosti ir įvairiom formytėm išpjaustyti bet aš irgi skrudžas McDakas per brangus malonumas būtų kol kas galvoju, kad darysiu kvadratukus, rombelius, trikampiukus - kad gražių likučių neliktų
Daividija, ir tu norėjai nuo mūsų paslėpt tokius grožius nuuu labai puiki idėja krepšelis-dovana o apie tortą tai išvis patyliu fantasiškai gražus, nusikopinau ir aš Jogurtinis irgi skanulis, jo pirmiausia ir paragaučiau
QUOTE(naitas @ 2009 05 23, 17:47)
RiMami, seniai norėjau paklausti, gal galėtum paaiškinti, kaip ten su tais šokolado "lapais" yra, kas ten per technologija ar jie vienkartiniai, tie lapai (nu žinai, skrudžas McDakas klausia)
Naitas, taip tos plėvelės vienkartinės deja Aš atsikirpau reikiamo ilgio juosteles, jas pasidėjau ant kepimo popieriaus, aptepiau tas juosteles tirpintu šokoladu ir dėjau trumpam į šaldytuvą. Kai šokoladas apstingo, bet dar buvo minkštas - su peiliu padariau įpjovas, formuodama trikampiukus. Tada dėjau į šaldytuvą, kol visiškai sustingo. Sustingusios ir įpjaustytos juostelės lengvai atsidalino į trikampiukus, nulupau plėvelę ir pupelių ornamentas liko ant šokolado plokštelės, ta ornamentuota pusė dar tokia ir blizganti gavosi Esu mačius, kad galima ir viso torto šonus dekoruotu šokoladu apjuosti ir įvairiom formytėm išpjaustyti bet aš irgi skrudžas McDakas per brangus malonumas būtų kol kas galvoju, kad darysiu kvadratukus, rombelius, trikampiukus - kad gražių likučių neliktų
Daividija, ir tu norėjai nuo mūsų paslėpt tokius grožius nuuu labai puiki idėja krepšelis-dovana o apie tortą tai išvis patyliu fantasiškai gražus, nusikopinau ir aš Jogurtinis irgi skanulis, jo pirmiausia ir paragaučiau
Šokoladinės rožės lipinimas ....
Jums reikės ...100 g. balto šokolado ir dar 2-3 gabaliukai , 1 didelis - sriubinis šaukštas dirbtinio medaus , norimos spalvos dažų .
Kaip gaminti masė neaiškinsiu , nes jau aibes kartų apie tai buvo kalbėta .
Masę padariau ir po 4 valandų iš jos jau gaminau rožes .
Štai tas " akmuo " ....
Susipjaustome visą gabaliukais ir iš jų pasidarome rutuliukus ( trešnės dydžio )...
Dedame rutuliuką tarp celofanų ......
Padarome blynuką ....
Toliau , pirštais formuojame apvalų lapelį , vienas jo šonas turi būti apie 2 mm. storio kitą pirštais spausdamos ir braukydamos per celofaną , padarome ploną ......
Va kas gavosi , jį apsukame aplink viduriuką ...
Lipinate storają dalį apačioje , plonoji viršuje ....palenkiate kraštelius ....
Sekantis lapelis ....viskas tas pat...
Kai padarote rožę , reikia nupjauti jos apačią , ji per stora ir ilga , lieka nupjautos masės , iš jos padarote rutuliukus , dedate į šaldytuvą ( 5 min ) ir vėl darote žiedlapį ....
Va koks mums liko gabaliukas ....
Galutinis rezultatas.....
Tiesa , kai prilipinate vieną lapelį , roželę tastatote ant stalo , lai stovi , o jūs darote sekantį žiedlapį...
Papildyta:
Šitiek rožių gavosi iš dviejų šokoladų ( 200 g. ) .....
O čia mano lobynas , stovi šaldytuve ir reikalui prispyrus aš jų visada turiu , tiesa , dar darysiu violetines .
Kaip pastebėjote , aš buvau padariusi du geltonus atspalvius ( rutuliukai ) , man tokios rožės - pamaišytais atspalviais atrodo gyvesnės .
Sekantis lapelis ....viskas tas pat...
Kai padarote rožę , reikia nupjauti jos apačią , ji per stora ir ilga , lieka nupjautos masės , iš jos padarote rutuliukus , dedate į šaldytuvą ( 5 min ) ir vėl darote žiedlapį ....
Va koks mums liko gabaliukas ....
Galutinis rezultatas.....
Tiesa , kai prilipinate vieną lapelį , roželę tastatote ant stalo , lai stovi , o jūs darote sekantį žiedlapį...
Papildyta:
Šitiek rožių gavosi iš dviejų šokoladų ( 200 g. ) .....
O čia mano lobynas , stovi šaldytuve ir reikalui prispyrus aš jų visada turiu , tiesa , dar darysiu violetines .
Kaip pastebėjote , aš buvau padariusi du geltonus atspalvius ( rutuliukai ) , man tokios rožės - pamaišytais atspalviais atrodo gyvesnės .
AČIŪ už dėmesį
Sėkmės lipinant rožytes , jei kas dar neaišku , klauskite .
Cipciuk, ačiū už tokią gražią ir išsamią fotosesiją O jau jūsų rožyčių lobynėlis koks fainas aš jų noriuuuu...... reiks gal pasiryžt vėl lipdydt Žiūriu jau gal pusę valandos aš į jas ir atsižiūrėt negaliu jos tokios panašios į gyvas natūralias rožes
Tortukas jūsų paskutinysis tai kaip iš atvirutės nuostabus
Cipciuk, čia jums, kad dalinatės su mumis savo paslaptimis
Tortukas jūsų paskutinysis tai kaip iš atvirutės nuostabus
Cipciuk, čia jums, kad dalinatės su mumis savo paslaptimis
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema
9 tema
10 tema
Į PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visuokius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti papuoštus, manau paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, nes pagrinde tai yra medutis, o jam turim atskirą temą. Bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne.
Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) ir dar būtų gerai įdėti nuorodą receptų,kas tai per tortas. Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema.
Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-e barbi ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jus esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos.
Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam.
Štai kaip mes išmokom puošti tortus:
Inočka
[attachmentid=177747]
Olesta
[attachmentid=177746]
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
6 tema
7 tema
8 tema
9 tema
10 tema
Į PAPUOŠIMŲ TEMĄ būtina dėti visuokius papuošimus, tiek baibokus, tiek gėlytes, tiek papuoštus tortus, noriu pabrėžti papuoštus, manau paprastas apibarstymas trupiniais gal ir nelabai tinka, nes pagrinde tai yra medutis, o jam turim atskirą temą. Bet, jeigu be trupinių ten bus kokie nors papildomi papuošimai, tai kodel gi ne.
Taip pat prie nuotraukos reikia įdėti aprašymą iš ko padaryti tie papuošimai (bezė, saldainių masė ir t.t.) ir dar būtų gerai įdėti nuorodą receptų,kas tai per tortas. Taip pat nepamirštam - klausimai atsakymai papuošimų tema.
Kiekvienas papuošimas savotiškai gražus, nepriklausomai, ar tai 100-e barbi ar tukstantinis beze/grietinele puoštas tortas. Ir nesvarbu kas Jus esat, ar jau specas, ar tik naujokas. Čia laukiamos visos puošėjos.
Mes visos mokomės, konsultuojames ir semiamės patirties viena iš kitos. Dėl to mes taip greitai tobulėjam.
Štai kaip mes išmokom puošti tortus:
Inočka
[attachmentid=177747]
Olesta
[attachmentid=177746]
Aciu, Dai'na, uz grazia tema, nes ivyko nesusipratimas su sitomis temomis, buvo 2 neliko nei vienos
Mergaites, virsuje tortu puosimo temoje prie "Svarbu" yra perkeltos musu is 11 temos zinutes. As parasiau bea, kad ji tas zinutes visas perkeltu i sita Dai'na sukurta tema. Bukit geros, jau i ta tema nieko nerasykite
Aciu
Mergaites, virsuje tortu puosimo temoje prie "Svarbu" yra perkeltos musu is 11 temos zinutes. As parasiau bea, kad ji tas zinutes visas perkeltu i sita Dai'na sukurta tema. Bukit geros, jau i ta tema nieko nerasykite
Aciu
Lb aciu Cipciuk uz tokia fotosesija, manau dabar visoms bus daug lengviau lipdyti rozeles
MERGAITES, keliames is cia i apacioje esancia papuosimu tema. Yra sukurta. Negadinam sitos. Sitos zinutes bus perkeltos i ana tema, kai tik bea prisijung prie SM