Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 29, 23:12)
4u.gif Nesupyksit, jei būtent čia užduosiu klausimą apie meduoliukų/sausainiukų puošimą? Bet tiksliau norėjau sužinot iš kokio kremo/dažų daromi tie papuošimai? Man kaip pirmokei neaišku doh.gif
Va mano nusižiūrėtieji sausainiukai:
http://saechka.ru/kuche/batch/189.php
Gal kuri profė atskleis paslaptį, kaip padaryt tą dažą? ax.gif

Manau galima naudoti paprasčiausią glajų iš cukraus pudros tik įdėti norimos spalvos dažų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lialytia: 29 gegužės 2009 - 22:36
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 29, 21:12)
4u.gif Nesupyksit, jei būtent čia užduosiu klausimą apie meduoliukų/sausainiukų puošimą? Bet tiksliau norėjau sužinot iš kokio kremo/dažų daromi tie papuošimai? Man kaip pirmokei neaišku doh.gif
Va mano nusižiūrėtieji sausainiukai:
http://saechka.ru/kuche/batch/189.php
Gal kuri profė atskleis paslaptį, kaip padaryt tą dažą? ax.gif

ten gi parasyta baltymus gerai issukti su persijota cukraus pudra,ideti citrinos sulciu,ir padaryti 3spalvu,ir toliau tavo fantazija,jai neklystu 1baltymui,200gr.cukr.pudros,citrinos sulciu,ir dazai...dedi i popierine tutele ir zaidi...
Atsakyti
QUOTE(apple tree @ 2009 05 29, 23:41)
ten gi parasyta baltymus gerai issukti su persijota cukraus pudra,ideti citrinos sulciu,ir padaryti 3spalvu,ir toliau tavo fantazija,jai neklystu 1baltymui,200gr.cukr.pudros,citrinos sulciu,ir dazai...dedi i popierine tutele ir zaidi...

4u.gif ne visi mato.. sorry..
o pasakykit, kaip eina išplakt tą vieną baltymą? ta prasme gi tūrio tiek nėr, kad mikseris išplaktų... g.gif ar ne taip?
Atsakyti
Merginos, kiek grozio pridejot. Vat ir neateik dienele.

Zebra, tavo labai grazios rozes ir lapai
Daividija, jau ziuriu atidirbai technika. Jau rozytes, tai visos viena prie kitos thumbup.gif
Meian, superine lele. Tik va nelabai supratau, pirstines irgi valgomos, ar jos ten tokios buvo?

As irgi ne su tusciom rankom, nu gal ir ne rankom hihihi.gif MB sakau, gal kiek per storas, jis sako, cia kaip kam. Kiek cia panasumo - nezinau. Bet gi tortas cia o ne .... . Psio. Daugiau nieko nesakysiu

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 30, 00:50)
4u.gif ne visi mato.. sorry..
o pasakykit, kaip eina išplakt tą vieną baltymą? ta prasme gi tūrio tiek nėr, kad mikseris išplaktų... g.gif  ar ne taip?

viena kiausinio baltima galima isplakti labai lengvai ji idejus i puodeli koki platesni ir nuemus viena plakimo antgali ,na zodziu plakti tik su likusiu vienu antgaliu ,paplakus jo pasidaris kurkas daugiau mirksiukas.gif tad sekmes bandant ir tikrai gausis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Inočka @ 2009 05 30, 01:15)
Merginos, kiek grozio pridejot. Vat ir neateik dienele.

Zebra, tavo labai grazios rozes ir lapai
Daividija, jau ziuriu atidirbai technika. Jau rozytes, tai visos viena prie kitos  thumbup.gif
Meian, superine lele. Tik va nelabai supratau, pirstines irgi valgomos, ar jos ten tokios buvo?

As irgi ne su tusciom rankom, nu gal ir ne rankom  hihihi.gif MB sakau, gal kiek per storas, jis sako, cia kaip kam. Kiek cia panasumo - nezinau. Bet gi tortas cia o ne .... . Psio. Daugiau nieko nesakysiu

user posted image user posted image

blink.gif blink.gif blink.gif be zado likau -labai grazu ir orginalu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na saunuole mergyt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(moniuxx @ 2009 05 30, 00:17)
tad sekmes bandant ir tikrai gausis  mirksiukas.gif

4u.gif dėkui.
kai paskaitai,pasižiūri ką kitos daro, tai pasijauti žalia žalia... wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 30, 01:33)
4u.gif dėkui.
kai paskaitai,pasižiūri ką kitos daro, tai pasijauti žalia žalia...  wacko.gif

nepergyvenk ,ne tu viena cia tokia console.gif as irgi tik vakar pirmaji savo blyna pradejau kept ,kazin kas man is to iseis ,bet nebandysi ,nesuzinosi ,tad kaip nors visos drauge ir ismoksim ,o kai cia daug profesionaliu ,tai joms patariant bus lengviau drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 05 30, 01:33)
4u.gif dėkui.
kai paskaitai,pasižiūri ką kitos daro, tai pasijauti žalia žalia...  wacko.gif

kitos tai tikrai cia stebuklus isdarineja,o ypac mane zavi cipciuko sedevrai -pasaka ,o ne tortai ,net valgyt butu gaila wub.gif
Papildyta:
QUOTE(moniuxx @ 2009 05 30, 01:40)
nepergyvenk ,ne tu viena cia tokia  console.gif as irgi tik vakar pirmaji savo blyna pradejau kept ,kazin kas man is to iseis ,bet nebandysi ,nesuzinosi ,tad kaip nors visos drauge ir ismoksim ,o kai cia daug profesionaliu ,tai joms patariant bus lengviau  drinks_cheers.gif
Papildyta:

kitos tai tikrai cia stebuklus isdarineja,o ypac mane zavi cipciuko sedevrai -pasaka ,o ne tortai ,net valgyt butu gaila  wub.gif

o inočkos orginalus tortukas ,nes zada atime, ot merginos isradingos ir gabios, net baltas pavydas suima rolleyes.gif
Atsakyti
Inočka, nu čia geeeerą tortą nulipdei bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif puikiai jis tau pavyko thumbup.gif ir spalva tokia natūrali hihihi.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 30 gegužės 2009 - 01:06
uha bigsmile.gif koks dičkis, o kas viduj blink.gif blush2.gif
Atsakyti
Oj, mergos, pajuokinsiu dar.
Darau ta tortuka, dar mase nebuvo apdengtas, ateina sunus (10 m.) ir sako. Mama, kas cia tokio mastau.gif, sakau vamzdis. ax.gif Sako, tai ka taip paprase, o kas tada cia, sakau, cia kalnai. Sako, kaip idomu g.gif , gal paveiksliuka gali parodyt, kaip tas vamzdis su kalnais turetu atrodyt lotuliukas.gif , Oj, sakau, neturiu paveiksliuko, telefonu man paaiskino ka reikia daryt hihihi.gif

O viduje, tame stovinciame tortuke - Otelas (gal kokiu 15 blyneliu) , o pyragelese otelos lakstai (5 sluoksniai) ir mascarpones kremas su bananais. Dengtas pirktine mase, gelytes is saldainiu mases.
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 05 30, 00:15)
As irgi ne su tusciom rankom, nu gal ir ne rankom  hihihi.gif MB sakau, gal kiek per storas, jis sako, cia kaip kam. Kiek cia panasumo - nezinau. Bet gi tortas cia o ne .... . Psio. Daugiau nieko nesakysiu

OBA koks tortas!!!!!!! lotuliukas.gif thumbup.gif tikrai cia pasidarbuota is peties, super atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mergaites, as be zado likau bigsmile.gif orginalu, kruopstu, na man iki jusu dar oi kiek mokintis doh.gif
ZEBRA labai labai patiko sakeliu raizginys, pamacius tuoj prisiminiau pasakas kur susipynusios ersketrozes saugodavo iejimus i pili ax.gif
MEIAN va toki tortuka isivaizduoju dukrytes gimtadieni puosianti, net sirdute suspaude kaip grazu wub.gif prasau paaiskinkit kaip sukneles rauktus pakrasciukus padarot? ten atskira juostele su kazkuo sukvalbonuojama ir klijuojama? g.gif
DAIVIDIJA jusu tortuka skanaujancias isivaizduoju poniutes, tik man toks solidus, kruopstus, o jau roziu dailumas wub.gif na toks rimtas tortas thumbup.gif
INOCKA 100 balu uz kuribinguma, spalva tokia naturali, ir pats uhhh atrodo, sakyk pati organa lipinai kaip paprasta torta tik is mazesnio diametro laksteliu? o kalnams, turbut lakstelius mezejancia tvarka det reikia kad kupuliukai gautus g.gif cia labai gera ideja mergvakariui, bet idomu pavyktu toki padaryt ar ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neramuole: 30 gegužės 2009 - 09:44