Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Labai grazus tortai! thumbup.gif o ir kad skanus neabejoju cool.gif

Menuli kepe ir mmergyte, bet is kazkokio zurnalo biggrin.gif

Daividija, rozes kokios grazios... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 29 gegužės 2009 - 14:35
Meian, na ir dailumas barbės torto thumbup.gif ir vėl be žado likau ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif žaviuosi tikrai tavo sugebėjimais blush2.gif taip viskas atidirbta, iki smulkmenėlių wub.gif thumbup.gif thumbup.gif

Daividija ir zebra - nu kokie jūsų abiejų tortukai gražučiai wub.gif O jau rožės swoon.gif swoon.gif swoon.gif

Ir visos visos merginos šaunuolės - šaunūs tikrai jūsų visų tortai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labiausiai įstrigo Olestos, Apple tree, Miglės su narcizais, kersienės tortai abu (ypač kempiniukas wub.gif ) visus net ir išvardint sunku blush2.gif blush2.gif Visos šaunuolės taip ir toliau thumbup.gif Na o pas mane išaušo "Nevėžiui" eilė - raitoju rankoves ir einu tešlos minkyt user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 29 gegužės 2009 - 15:30
Truksta zodziu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
daividija, super wub.gif Sitiek roziu, ir dar sokoladiniu essen.gif

QUOTE(Domi95 @ 2009 05 29, 15:16)
Meian- o is ko ta princese grazioji padaryta, tu pati lybdei?

Nea, ji pirktine ax.gif Buvo kazkada tokia Disnejaus princesiu linija tortams, ir kaip tik apsipirkinejau parduotuvej, kur joms nuolaidos buvo. Tai isigijau blush2.gif

Esu ir pati ta virsu kazkada lipdzius, bet ne taip graziai gavosi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zebra @ 2009 05 29, 15:11)
Padariau šiandien tortą Snikers.

Respects už gražias šokoladines rožes 4u.gif

QUOTE(Meian @ 2009 05 29, 15:25)
Atsitempiu pas jus dar viena torciuka  :

nežinau ką sakyt.. išgėriau valerijono.. reakcija bus vėliau rolleyes.gif

NE TORTAS, O PASAKA

nu gerai.. bet jūs man papasakokit, nuo ko pradėti valgyti tokį tortą? NUO KO??? umn.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naitas: 29 gegužės 2009 - 17:11
nu kaip nuo ko, jupeles nuplėšai ir pasijonį kapoji lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif o iš tiesų tai labai kruopštus tortukas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 29 gegužės 2009 - 17:20
merginos, man cia aukstas pilotazas wub.gif wub.gif wub.gif jau daividijos tortas ir ta princese tai negaliu atsiziureti wub.gif pasaka!!!!!!!!!!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Meian @ 2009 05 29, 14:52)
Dar graziau, toki grazuoli po lapais mad.gif As va jau kelias minutes ziuriu ir planuoju, nuo kurio galo pradeciau ji valgyti essen.gif Tikrai nuostabios geles, negaliu atsigrozet.
Tik pabandyk nedet ph34r.gif

po tokiu groziu net ranka nekyla prie mano torto blink.gif
Atsakyti
Meian, kaip visada apstulbini, jau manau, kad grazesnio torto uz praeit negali buti, bet vis isvydus kita jusiski torta zandikaulis atvepsta mega_shok.gif
neturiu zodziu tokiam groziui apsakyti wub.gif

daividija, jusiskis tortukas taip pat labai jau grazus thumbup.gif

ir zebros mielas torciukas wub.gif
Atsakyti
Meian thumbup.gif tortukas ir visos kepejeles saunuoles,as tik spoksau i jusu grozius wub.gif Siandien bandziau sokoladines rozes daryti tai gavosi neblogai thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
nu ka noriu pagirti mergaites uz puiku darbeli
DAIVIDIJA o jau roziu grazumas ir kiek ju daug,nepatikesi bet skaiciavau kiek baltu ir rudu rolleyes.gif turejai nemazai sokolado sunaudot,MEIAN lele grazuole,ir labai didelis dekui uz fotosesija,nepatikesi kaip idomu pamatyt visa procesa,ZEBRA grazus tortukas-patiko gelyciu spalva,INOCKA ir tave noriu pagirt lotuliukas.gif nes tikiuos greit pamatyt.....tavo kurini rolleyes.gif
Atsakyti
4u.gif Nesupyksit, jei būtent čia užduosiu klausimą apie meduoliukų/sausainiukų puošimą? Bet tiksliau norėjau sužinot iš kokio kremo/dažų daromi tie papuošimai? Man kaip pirmokei neaišku doh.gif
Va mano nusižiūrėtieji sausainiukai:
http://saechka.ru/kuche/batch/189.php
Gal kuri profė atskleis paslaptį, kaip padaryt tą dažą? ax.gif
Atsakyti