Labai grazus tortai! o ir kad skanus neabejoju
Menuli kepe ir mmergyte, bet is kazkokio zurnalo
Daividija, rozes kokios grazios...
Meian, na ir dailumas barbės torto ir vėl be žado likau žaviuosi tikrai tavo sugebėjimais taip viskas atidirbta, iki smulkmenėlių
Daividija ir zebra - nu kokie jūsų abiejų tortukai gražučiai O jau rožės
Ir visos visos merginos šaunuolės - šaunūs tikrai jūsų visų tortai labiausiai įstrigo Olestos, Apple tree, Miglės su narcizais, kersienės tortai abu (ypač kempiniukas ) visus net ir išvardint sunku Visos šaunuolės taip ir toliau Na o pas mane išaušo "Nevėžiui" eilė - raitoju rankoves ir einu tešlos minkyt
Daividija ir zebra - nu kokie jūsų abiejų tortukai gražučiai O jau rožės
Ir visos visos merginos šaunuolės - šaunūs tikrai jūsų visų tortai labiausiai įstrigo Olestos, Apple tree, Miglės su narcizais, kersienės tortai abu (ypač kempiniukas ) visus net ir išvardint sunku Visos šaunuolės taip ir toliau Na o pas mane išaušo "Nevėžiui" eilė - raitoju rankoves ir einu tešlos minkyt
Truksta zodziu
daividija, super Sitiek roziu, ir dar sokoladiniu
Nea, ji pirktine Buvo kazkada tokia Disnejaus princesiu linija tortams, ir kaip tik apsipirkinejau parduotuvej, kur joms nuolaidos buvo. Tai isigijau
Esu ir pati ta virsu kazkada lipdzius, bet ne taip graziai gavosi
QUOTE(Domi95 @ 2009 05 29, 15:16)
Meian- o is ko ta princese grazioji padaryta, tu pati lybdei?
Nea, ji pirktine Buvo kazkada tokia Disnejaus princesiu linija tortams, ir kaip tik apsipirkinejau parduotuvej, kur joms nuolaidos buvo. Tai isigijau
Esu ir pati ta virsu kazkada lipdzius, bet ne taip graziai gavosi
QUOTE(zebra @ 2009 05 29, 15:11)
Padariau šiandien tortą Snikers.
Respects už gražias šokoladines rožes
QUOTE(Meian @ 2009 05 29, 15:25)
Atsitempiu pas jus dar viena torciuka :
nežinau ką sakyt.. išgėriau valerijono.. reakcija bus vėliau
NE TORTAS, O PASAKA
nu gerai.. bet jūs man papasakokit, nuo ko pradėti valgyti tokį tortą? NUO KO???
nu kaip nuo ko, jupeles nuplėšai ir pasijonį kapoji o iš tiesų tai labai kruopštus tortukas
merginos, man cia aukstas pilotazas jau daividijos tortas ir ta princese tai negaliu atsiziureti pasaka!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Meian @ 2009 05 29, 14:52)
Dar graziau, toki grazuoli po lapais As va jau kelias minutes ziuriu ir planuoju, nuo kurio galo pradeciau ji valgyti Tikrai nuostabios geles, negaliu atsigrozet.
Tik pabandyk nedet
Tik pabandyk nedet
po tokiu groziu net ranka nekyla prie mano torto
Meian, kaip visada apstulbini, jau manau, kad grazesnio torto uz praeit negali buti, bet vis isvydus kita jusiski torta zandikaulis atvepsta
neturiu zodziu tokiam groziui apsakyti
daividija, jusiskis tortukas taip pat labai jau grazus
ir zebros mielas torciukas
neturiu zodziu tokiam groziui apsakyti
daividija, jusiskis tortukas taip pat labai jau grazus
ir zebros mielas torciukas
Meian tortukas ir visos kepejeles saunuoles,as tik spoksau i jusu grozius Siandien bandziau sokoladines rozes daryti tai gavosi neblogai
sveikutes
nu ka noriu pagirti mergaites uz puiku darbeli
DAIVIDIJA o jau roziu grazumas ir kiek ju daug,nepatikesi bet skaiciavau kiek baltu ir rudu turejai nemazai sokolado sunaudot,MEIAN lele grazuole,ir labai didelis dekui uz fotosesija,nepatikesi kaip idomu pamatyt visa procesa,ZEBRA grazus tortukas-patiko gelyciu spalva,INOCKA ir tave noriu pagirt nes tikiuos greit pamatyt.....tavo kurini
nu ka noriu pagirti mergaites uz puiku darbeli
DAIVIDIJA o jau roziu grazumas ir kiek ju daug,nepatikesi bet skaiciavau kiek baltu ir rudu turejai nemazai sokolado sunaudot,MEIAN lele grazuole,ir labai didelis dekui uz fotosesija,nepatikesi kaip idomu pamatyt visa procesa,ZEBRA grazus tortukas-patiko gelyciu spalva,INOCKA ir tave noriu pagirt nes tikiuos greit pamatyt.....tavo kurini
Nesupyksit, jei būtent čia užduosiu klausimą apie meduoliukų/sausainiukų puošimą? Bet tiksliau norėjau sužinot iš kokio kremo/dažų daromi tie papuošimai? Man kaip pirmokei neaišku
Va mano nusižiūrėtieji sausainiukai:
http://saechka.ru/kuche/batch/189.php
Gal kuri profė atskleis paslaptį, kaip padaryt tą dažą?
Va mano nusižiūrėtieji sausainiukai:
http://saechka.ru/kuche/batch/189.php
Gal kuri profė atskleis paslaptį, kaip padaryt tą dažą?