O man ganasas neskanu... ypac juodo sokolado.. ir siaip jei tortas pardavimui, tai per kaina labai duoda...
man baltas neskanu, o karamelinis ir rudas niam niam niam, skonio reikalas, nu jo pardavimui čia jau prabangos dalykas, bet kaip sau, tai suėjo puikiausiai
QUOTE(spin2liux @ 2009 05 27, 17:26)
tai jei gerai supratau,tai istirpinti cukru ir pavirti kol paruduos, tada uzkaitinti gietinele, ja supilti i deginta cukru, atsaldyti ir tada visa mase isplakti kol taps tirsta?
jau reikia daryti ganasa, tai ar teisingai supratau kaip jis daromas?
QUOTE(spin2liux @ 2009 05 27, 16:09)
jau reikia daryti ganasa, tai ar teisingai supratau kaip jis daromas?
kaitini cukru,kol paruduoja,bet nepradeda svilt,tada po biski pili ten karsta grietinele ir vis maisai,kad nesusoktu i gumula,nes jei susoks tada reikes ilgai kaitinti kol istirps(bet istirpsta).Tada ji atsaldai,geriausia per nakti saldytuve.KIta diena su mikseriu gerai isplaki,as plakiau gan ilgokai,kol tapo kremo pavidalo.SEkmes!!!
Jei pilant grietinele vbis tik pasidare plaukiojantis irisas(kaip man),laauk neismesti,ant letos ugnies maisant kaitinti,irisas tirpsta irtaps puikus ganasas.
Sitas labai skanus
QUOTE(daividija @ 2009 05 27, 21:05)
kaitini cukru,kol paruduoja,bet nepradeda svilt,tada po biski pili ten karsta grietinele ir vis maisai,kad nesusoktu i gumula,nes jei susoks tada reikes ilgai kaitinti kol istirps(bet istirpsta).Tada ji atsaldai,geriausia per nakti saldytuve.KIta diena su mikseriu gerai isplaki,as plakiau gan ilgokai,kol tapo kremo pavidalo.SEkmes!!!
Jei pilant grietinele vbis tik pasidare plaukiojantis irisas(kaip man),laauk neismesti,ant letos ugnies maisant kaitinti,irisas tirpsta irtaps puikus ganasas.
Sitas labai skanus
Jei pilant grietinele vbis tik pasidare plaukiojantis irisas(kaip man),laauk neismesti,ant letos ugnies maisant kaitinti,irisas tirpsta irtaps puikus ganasas.
Sitas labai skanus
dekui uz paaiskinima taip ir dariau, tai ir man siek tiek susoko i irisa, bet pakaitinus istirpo, jau stovi saldytuve ir tortas ir ganasas, kazin jis man normaliai issiplaks jei dariau su 35% grietinele ar deti standikli?
na ir ispuosti jusu tortai net valgyti tikriausiai gaila buna toki grozi as . tai dar nebandziau nieko tokio ypatingo, tik grietinele ir sokoladas vis nedristu, atrodo kad dauuug darbo tos gelytes, ganasai, beze ir tt.
saunuoles visos
reix ir man kada isdristi kanors tokio
saunuoles visos
reix ir man kada isdristi kanors tokio
Merginos, KOKIE JUSU GRAZUS tortai. Superiniai.
Meian, pribloske figurele, dar tokios nesu maciusi, apie pati torta jau nekalbu, nes zodziu neuzteks.
Olesta, tau, ziuri, vis su nuotykiais tie tortai Malacius, kad vis atrandi buda paslepti trukumus, kad jei nepasakytum, tai niekas ir nepastebetu.
O del ganaso, tai stai ka galiu pasakyt. Dariau viena torta, bet man reikejo dengti mase, tai pagalvojau, kad po mase padarysiu ganasa, jis gan tvirtas ir mase ant virsaus bus labai lygi. Kadangi neturejau laiko, tai viska islydziau ir siek tiek atvesusi, (dar toks siltokas buvo) iskart isplakiau. Gavosi superinis kremas. Padidejo gal 3 kartus mase. Aptepti visa torta (26 cm) man uzteko 100 gr. sokolado + 100 gr. grietineles, dar liko dzibams gal virsui, bet man ju nereikejo, tai teko visa sunaudoti aptepimui. Sluoksnis gavos TOKS ne kudas. Gal pabandykit ir Jus nedet i saldytuva o isplakt siek tiek silta. Gal tada nereikes tiek daug tu produktu
Ir dar klausimelis....... Mergaites, kaip isgauti kuno atspalvi naturalesni? Darau viena TOKi tortuka , net nezinau, ar isdrisiu parodyt
Meian, pribloske figurele, dar tokios nesu maciusi, apie pati torta jau nekalbu, nes zodziu neuzteks.
Olesta, tau, ziuri, vis su nuotykiais tie tortai Malacius, kad vis atrandi buda paslepti trukumus, kad jei nepasakytum, tai niekas ir nepastebetu.
O del ganaso, tai stai ka galiu pasakyt. Dariau viena torta, bet man reikejo dengti mase, tai pagalvojau, kad po mase padarysiu ganasa, jis gan tvirtas ir mase ant virsaus bus labai lygi. Kadangi neturejau laiko, tai viska islydziau ir siek tiek atvesusi, (dar toks siltokas buvo) iskart isplakiau. Gavosi superinis kremas. Padidejo gal 3 kartus mase. Aptepti visa torta (26 cm) man uzteko 100 gr. sokolado + 100 gr. grietineles, dar liko dzibams gal virsui, bet man ju nereikejo, tai teko visa sunaudoti aptepimui. Sluoksnis gavos TOKS ne kudas. Gal pabandykit ir Jus nedet i saldytuva o isplakt siek tiek silta. Gal tada nereikes tiek daug tu produktu
Ir dar klausimelis....... Mergaites, kaip isgauti kuno atspalvi naturalesni? Darau viena TOKi tortuka , net nezinau, ar isdrisiu parodyt
Inocka cia gal vyriska torta darysi?kazkada pamenu ieskojai nuotrauku
as skaiciau rusaiciu puslapije kad isgauti kuno spalva reikia maisyti geltona raudona ir melyna.
vat cia paskaityk ten papukus dare man pasirode gan naturali spalva http://art66.ru/?r=67
bet tai torta tau jau butinai teks mums parodyti,neslepk
as skaiciau rusaiciu puslapije kad isgauti kuno spalva reikia maisyti geltona raudona ir melyna.
vat cia paskaityk ten papukus dare man pasirode gan naturali spalva http://art66.ru/?r=67
bet tai torta tau jau butinai teks mums parodyti,neslepk
Tai dabar noriu paklausti mergaičių, dariau vakar medutį -meškį mergaitės gimtadieniui, pirkau 36 proc. grietinėlę , kuri išsiplakė iškart, dar trūko tai 36 pr. jau nebuvo pirkt tai pirkau 2 indelius "saulės pieno" 35 proc., nu galiojimas vienodas, atšaldžiau , vienas indelis išsiplakė o kitas nei per kur, gavosi skysta grietinė ir šaldžiau ir ką be dariau ... standiklio nenorėjau vaikam dėti.. kas galėjo nutikti gal cukrų per anksti supyliau...
Kai man neissiplake ganasas, as irgi ji tieisog pasildziau, ir gerai issiplake. Ir dar viena karta issiplakiau grietinele, ir su dazais norejau isgauti ruda spalva, ir nesigavo tokios kokios reikejo. Tai as i isplakta grietinele ipyliau tirpinto sokolado, ir perplakiau viska, ir vel gavosi
O sakykit, ganasu lygiai sonus imanoma aptepti? Na kaip pvz.su grietinele lygiai, tai cia su ganasu? Ar reik butinai koki ornamenta su dzibukais daryt?
O sakykit, ganasu lygiai sonus imanoma aptepti? Na kaip pvz.su grietinele lygiai, tai cia su ganasu? Ar reik butinai koki ornamenta su dzibukais daryt?
QUOTE(spin2liux @ 2009 05 27, 18:16)
dekui uz paaiskinima taip ir dariau, tai ir man siek tiek susoko i irisa, bet pakaitinus istirpo, jau stovi saldytuve ir tortas ir ganasas, kazin jis man normaliai issiplaks jei dariau su 35% grietinele ar deti standikli?
Turetu issiplakti.
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 28, 10:10)
Kai man neissiplake ganasas, as irgi ji tieisog pasildziau, ir gerai issiplake. Ir dar viena karta issiplakiau grietinele, ir su dazais norejau isgauti ruda spalva, ir nesigavo tokios kokios reikejo. Tai as i isplakta grietinele ipyliau tirpinto sokolado, ir perplakiau viska, ir vel gavosi
O sakykit, ganasu lygiai sonus imanoma aptepti? Na kaip pvz.su grietinele lygiai, tai cia su ganasu? Ar reik butinai koki ornamenta su dzibukais daryt?
O sakykit, ganasu lygiai sonus imanoma aptepti? Na kaip pvz.su grietinele lygiai, tai cia su ganasu? Ar reik butinai koki ornamenta su dzibukais daryt?
Galima galima aptept, super gaunasi , jis kai gerai isplaktas, buna vientisas ir labai lygiai dengia pavirsiu. Paskui atsargiai reikia su karstu peiliu apeit, tai tada visiskai lygus buna