mergytes ka daryti pasidariau vakar sokoladine balta mase gelytems... snd bandziau lipdyti...ir ji tirpsta man ar cia sokoladas per riebus ar as cia padauginau medaus????? ka daryt? mest lauk ir kita mase pasidaryt .....ar imanoma isgelbet padeti?
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 05 27, 10:11)
mergytes ka daryti pasidariau vakar sokoladine balta mase gelytems... snd bandziau lipdyti...ir ji tirpsta man ar cia sokoladas per riebus ar as cia padauginau medaus????? ka daryt? mest lauk ir kita mase pasidaryt .....ar imanoma isgelbet padeti?
šiaip ji ir tirpsta nuo rankų - aš išspaudžiu vieną lapelį (per plėvelę) dedu į šaldytuvą spaudžiu kitą, tada pirmajį imu iš šaldytuvo klijuoju, dedu gelę į šaldytuvą, ir va taip žaidžiu dar žiūrint iš kokio šokolado darei - užsienietiški kitokie, ten daugiau riebalų ar kokio bieso, jie nekiėtėja taip kaip mūsiškiai bandyk dar šokolado dadėt, perlydyt, lauk nemesk o jei neišeis tai suvalgysi prie kavos mano vaikai dievina tą masę
bandziau komentuot,bet pameciau skaiciu sitiek daug prikepusios,ir visi tokie grazus
Knyga labai grazi ir gelytes!!!
Kempinukas superinis...ir visi kiti.
Braskinio receptuko noreciau,labai skaniai atrodo.Ir labai grazus tortas.
SAUNUOLES is didziosios raides!!!
sveikutes,aciu visoms uz pagyras,jusu visu taip pat labai grazus,visoms
QUOTE(urgit@ @ 2009 05 27, 00:02)
Mergaites, gal kas turit ir naudojat FMM alfabeto juosteles
Jus man paaiskinkit, kaip tas raides is ten graziai iskrapstyti, jos tokios plonos, kad nusisaut, nu neina niekaip graziai nesudrakius ju isimti
Jus man paaiskinkit, kaip tas raides is ten graziai iskrapstyti, jos tokios plonos, kad nusisaut, nu neina niekaip graziai nesudrakius ju isimti
man atrodo, pardavėjas yra nurodęs, jog reikia tas juosteles pabarstyt kukurūzų miltais, prieš naudojant. Tada "neprikepa" masė.
Na, kukurūzų miltų gal ir nereikia specialiai ieškoti, tiks ir namie turimi miltai. Dar galima naudoti krakmolą.
Gal labai nenusišnekėsiu, tačiau juk viskas valgoma, tai galima gal ir aliejum, sviestu patepti, ir žiūrėti, kas gausis, ar bus tinkamos prilipdyt reikalui esant prie kokio nors pagrindo. Nors jeigu tepsis vidinė juostelės dalis, tai gaus miltų, krakmolo ar riebalo tik gražioji atspaudo pusė.
QUOTE(daividija @ 2009 05 27, 10:48)
bandziau komentuot,bet pameciau skaiciu sitiek daug prikepusios,ir visi tokie grazus
as irgi pasimeciau tarp siu groziu visi tokie dailus ir skirtingi, knyga ir kempiniuka kopijuosiu i savo lobyna aisku jei mamytes nieko pries
QUOTE(lialytia @ 2009 05 26, 23:56)
Aš turiu Man tai viskas puikiai gavosi, pasidariau masę ir iškočiavau gan plonokai, tada spaudžiu su tom raidelėm ne visai iki galo, t.y. iki tol, kol jos beveik pilnai išsiimtų, bet palieku dar ne visai išspaustą. Tada nuimu formelę ir išlupu likusius, neišpjautus kraštus iš masės - raidelės pagamintos
Papildyta:
Papildyta:
Aciu, reiks bandyti
knyga, batelis, kempiniukas super!!!!!!!!!!!!!!!!
braskinis tortas su narciziukais - uzburiamai pavasariskas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! receptuko please!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
medutis, puostas beze ir marcipanu
braskinis tortas su narciziukais - uzburiamai pavasariskas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! receptuko please!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
medutis, puostas beze ir marcipanu
QUOTE(naitas @ 2009 05 27, 12:44)
man atrodo, pardavėjas yra nurodęs, jog reikia tas juosteles pabarstyt kukurūzų miltais, prieš naudojant. Tada "neprikepa" masė.
Na, kukurūzų miltų gal ir nereikia specialiai ieškoti, tiks ir namie turimi miltai. Dar galima naudoti krakmolą.
Gal labai nenusišnekėsiu, tačiau juk viskas valgoma, tai galima gal ir aliejum, sviestu patepti, ir žiūrėti, kas gausis, ar bus tinkamos prilipdyt reikalui esant prie kokio nors pagrindo. Nors jeigu tepsis vidinė juostelės dalis, tai gaus miltų, krakmolo ar riebalo tik gražioji atspaudo pusė.
Bandziau barstyti krakmolu, gal ir geriau truputi, bet tos raidytes tokios plonos, nu neina graziai isimti. Reiks jauciu nedaspausti, o po to peiliu graziai pabaigti pjauti. Nu zodziu
Aciu uz patarimus
kokia širdutė iš rožių fainuolis darbelis
QUOTE(urgit@ @ 2009 05 27, 14:09)
Bandziau barstyti krakmolu, gal ir geriau truputi, bet tos raidytes tokios plonos, nu neina graziai isimti. Reiks jauciu nedaspausti, o po to peiliu graziai pabaigti pjauti. Nu zodziu
Aciu uz patarimus
Aciu uz patarimus
nu bet žinai gi nepigios ten pas juos visos formos, o taip nepagalvota apie išėmimą bile kad parduot..rrrr..
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 05 26, 22:25)
Aciu mergaites uz pagirimus
apple tree jau tavo toras knyga kaip graziai atrodo,gelytes drugeliai pasaka.Ir dar taip graziai su kremu papuosta as irgi noriu taip ismokti puosti
apple tree jau tavo toras knyga kaip graziai atrodo,gelytes drugeliai pasaka.Ir dar taip graziai su kremu papuosta as irgi noriu taip ismokti puosti
aciu kad patiko jai ka tavo tortai labai kuribingi,daug idedi darbo,ir graziai papuosti,tiesiog pati to nepastebi...kokia esi sauni..