Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

mergytes ka daryti help.gif pasidariau vakar sokoladine balta mase gelytems... snd bandziau lipdyti...ir ji tirpsta man verysad.gif ar cia sokoladas per riebus ar as cia padauginau medaus????? ka daryt? mest lauk ir kita mase pasidaryt unsure.gif .....ar imanoma isgelbet padeti?
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2009 05 27, 10:11)
mergytes ka daryti  help.gif pasidariau vakar sokoladine balta mase gelytems... snd bandziau lipdyti...ir ji tirpsta man  verysad.gif ar cia sokoladas per riebus ar as cia padauginau medaus????? ka daryt? mest lauk ir kita mase pasidaryt  unsure.gif .....ar imanoma isgelbet padeti?

šiaip ji ir tirpsta nuo rankų - aš išspaudžiu vieną lapelį (per plėvelę) dedu į šaldytuvą spaudžiu kitą, tada pirmajį imu iš šaldytuvo klijuoju, dedu gelę į šaldytuvą, ir va taip žaidžiu mirksiukas.gif dar žiūrint iš kokio šokolado darei - užsienietiški kitokie, ten daugiau riebalų ar kokio bieso, jie nekiėtėja taip kaip mūsiškiai mirksiukas.gif bandyk dar šokolado dadėt, perlydyt, lauk nemesk schmoll.gif o jei neišeis tai suvalgysi prie kavos lotuliukas.gif mano vaikai dievina tą masę lotuliukas.gif
Atsakyti
bandziau komentuot,bet pameciau skaiciu doh.gif sitiek daug prikepusios,ir visi tokie grazus thumbup.gif
Knyga labai grazi ir gelytes!!!
Kempinukas superinis...ir visi kiti.
Braskinio receptuko noreciau,labai skaniai atrodo.Ir labai grazus tortas.
SAUNUOLES is didziosios raides!!!
Atsakyti
sveikutes,aciu visoms uz pagyras,jusu visu taip pat labai grazus,visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 05 27, 00:02)
Mergaites, gal kas turit ir naudojat FMM alfabeto juosteles  ax.gif
Jus man paaiskinkit, kaip tas raides is ten graziai iskrapstyti, jos tokios plonos, kad nusisaut, nu neina niekaip graziai nesudrakius ju isimti  doh.gif

man atrodo, pardavėjas yra nurodęs, jog reikia tas juosteles pabarstyt kukurūzų miltais, prieš naudojant. Tada "neprikepa" masė.
Na, kukurūzų miltų gal ir nereikia specialiai ieškoti, tiks ir namie turimi miltai. Dar galima naudoti krakmolą.
Gal labai nenusišnekėsiu, tačiau juk viskas valgoma, tai galima gal ir aliejum, sviestu patepti, ir žiūrėti, kas gausis, ar bus tinkamos prilipdyt reikalui esant prie kokio nors pagrindo. Nors jeigu tepsis vidinė juostelės dalis, tai gaus miltų, krakmolo ar riebalo tik gražioji atspaudo pusė.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 05 27, 10:48)
bandziau komentuot,bet pameciau skaiciu doh.gif sitiek daug prikepusios,ir visi tokie grazus thumbup.gif
Knyga labai grazi ir gelytes!!!
Kempinukas superinis...ir visi kiti.
Braskinio receptuko noreciau,labai skaniai atrodo.Ir labai grazus tortas.
SAUNUOLES is didziosios raides!!!

as irgi pasimeciau tarp siu groziu wub.gif visi tokie dailus ir skirtingi, knyga ir kempiniuka kopijuosiu i savo lobyna ax.gif aisku jei mamytes nieko pries 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2009 05 26, 23:56)
Aš turiu  ax.gif  Man tai viskas puikiai gavosi, pasidariau masę ir iškočiavau gan plonokai, tada spaudžiu su tom raidelėm ne visai iki galo, t.y. iki tol, kol jos beveik pilnai išsiimtų, bet palieku dar ne visai išspaustą. Tada nuimu formelę ir išlupu likusius, neišpjautus kraštus iš masės - raidelės pagamintos  mirksiukas.gif
Papildyta:

Aciu, reiks bandyti 4u.gif
Atsakyti
knyga, batelis, kempiniukas super!!!!!!!!!!!!!!!!
braskinis tortas su narciziukais - uzburiamai pavasariskas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! receptuko please!!!!!!!!!!!! 4u.gif
Papildyta:
user posted image

medutis, puostas beze ir marcipanu
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 05 27, 12:44)
man atrodo, pardavėjas yra nurodęs, jog reikia tas juosteles pabarstyt kukurūzų miltais, prieš naudojant. Tada "neprikepa" masė.
Na, kukurūzų miltų gal ir nereikia specialiai ieškoti, tiks ir namie turimi miltai. Dar galima naudoti krakmolą.
Gal labai nenusišnekėsiu, tačiau juk viskas valgoma, tai galima gal ir aliejum, sviestu patepti, ir žiūrėti, kas gausis, ar bus tinkamos prilipdyt reikalui esant prie kokio nors pagrindo. Nors jeigu tepsis vidinė juostelės dalis, tai gaus miltų, krakmolo ar riebalo tik gražioji atspaudo pusė.

Bandziau barstyti krakmolu, gal ir geriau truputi, bet tos raidytes tokios plonos, nu neina graziai isimti. Reiks jauciu nedaspausti, o po to peiliu graziai pabaigti pjauti. Nu zodziu doh.gif
Aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
kokia širdutė iš rožių wub.gif fainuolis darbelis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2009 05 27, 14:09)
Bandziau barstyti krakmolu, gal ir geriau truputi, bet tos raidytes tokios plonos, nu neina graziai isimti. Reiks jauciu nedaspausti, o po to peiliu graziai pabaigti pjauti. Nu zodziu  doh.gif
Aciu uz patarimus  4u.gif

nu bet žinai mad.gif gi nepigios ten pas juos visos formos, o taip nepagalvota apie išėmimą doh.gif bile kad parduot..rrrr..
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 05 26, 22:25)
Aciu mergaites uz pagirimus 4u.gif  smile.gif
apple tree jau tavo toras knyga kaip graziai atrodo,gelytes drugeliai pasaka.Ir dar taip graziai su kremu papuosta as irgi noriu taip ismokti puosti smile.gif

aciu kad patiko ax.gif jai ka tavo tortai labai kuribingi,daug idedi darbo,ir graziai papuosti,tiesiog pati to nepastebi...kokia esi sauni.. mirksiukas.gif
Atsakyti