sveikos,
jau tortai!!!!!!
O Meian tortas is pasakos sryties,fantastika!!!!!!!!!!!Laaabai grazus!!!!!!!
man net svao geda tokius rodyti bet parodysiu ir as,meduciai abu,kadangi dar tik pradedancioji,ttai ir negaliu i Jus mielosios lygintis
Papildyta:
ir dar vienas vestuviu metinems tik foto nekokybiska ir veidrodis dar nesutvarkytas
Migle 79 tavo tortukas nuostabus,o jau gelyciu grozis tai nenusakomas,as pamaniau kad tikros is sodelio
kersiene tortukai tavo labai grazus,tikrai atrodo kaip profesionaliu niekad nepasakyciau kad cia pradedanciosios darbas saunuole
kersiene tortukai tavo labai grazus,tikrai atrodo kaip profesionaliu niekad nepasakyciau kad cia pradedanciosios darbas saunuole
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 05 27, 02:15)
Migle 79 tavo tortukas nuostabus,o jau gelyciu grozis tai nenusakomas,as pamaniau kad tikros is sodelio
Akvadagi- lb grazus
Mduolytee- kokios vasaros spalvos!
Vaidulyteee- daili kurpaite
Apple tree- be galo gražu
Migle 79- lb, lb gražu!
Kersiene- nu 6akis nuostabu tiesiog, tik nosios man biski truksta tokios pat geltonos kaip ir kempiniukas , kitas tortukas, pasaka!
Migle 79- lb, lb gražu!
Kersiene- nu 6akis nuostabu tiesiog, tik nosios man biski truksta tokios pat geltonos kaip ir kempiniukas , kitas tortukas, pasaka!
mergaites,jus visos saunuoles,kokie tortai visu nuostabus
Akvadagi- lb grazus
Migle 79- lb, lb gražu!
Migle 79- lb, lb gražu!
mergaites,jus visos saunuoles,kokie tortai visu nuostabus
visu tortai
kur galeciau receptuka rasti ?
QUOTE(Migle79 @ 2009 05 26, 22:29)
kur galeciau receptuka rasti ?
o ka prigyriau jus rytais neimanoma,labai stringa sm.
nu mano gal nesidubliuos pasisakymas, rytinis matau dingęs o merginos, kokie tortai, tobulėjate minučių tikslumu, visos be išimties ir nuoširdžiai vertos pagyrų nieko mandraus neturiu parodyti, bet paskutiniai mano savaitgalio darbai mamytės jubiliejui, tai buvo medutis dzibuotas ganašu (foto dariau ne pati, tai ir atitinkamai jų kokybė ) kas įdomiausia, kad tortas apdzibuotas su tais šviečiančiais tarpais, pamačiau tik ant foto, nes taip žiūrint niekur nesimatė aišku taip nebūtų atrodę, jei prieš dzibuojant būčiau padengusi tortą tuo pačiu ganašu, bet 900 g ganašo buvo lygiai su lig paskutiniu gramu paskutiniam dzibukui, kaip sako nei liko, nei miko, kaip Galminui košės
ir su nuotykiais puošime juodasis miškas, tiksliau jie čia du, nuotykiai kame? - ogi tame, kad turėjo būti puoštas viršus šokoladu, šonai grietinėle arba trupiniais, taip jau gavosi, kad dėjau daug vyšnių, prireikė mažiau grietinėlės, liko pakankamai padengimui, mamos seserys neleidi padažyti tai liko baltas, gėlės prapuolė ant torto, na padariau kaip padariau, padėjau po dėže, ant jos parašiau, neliesti ir nieko nedėti čia tortai, tai matyt kažkam buvo labai slalsu ir nesugebėjo atgal dėžės tinkamai uždėt, nubraukė šonus, negana to iš ryto radau, kad vyšnios nudažė grietinėlę va čia man buvo didis atradimas bet turėjau dar likusios grietinėlės ir lišnų gėlių, tai bandžiau užmaskuoti
ir su nuotykiais puošime juodasis miškas, tiksliau jie čia du, nuotykiai kame? - ogi tame, kad turėjo būti puoštas viršus šokoladu, šonai grietinėle arba trupiniais, taip jau gavosi, kad dėjau daug vyšnių, prireikė mažiau grietinėlės, liko pakankamai padengimui, mamos seserys neleidi padažyti tai liko baltas, gėlės prapuolė ant torto, na padariau kaip padariau, padėjau po dėže, ant jos parašiau, neliesti ir nieko nedėti čia tortai, tai matyt kažkam buvo labai slalsu ir nesugebėjo atgal dėžės tinkamai uždėt, nubraukė šonus, negana to iš ryto radau, kad vyšnios nudažė grietinėlę va čia man buvo didis atradimas bet turėjau dar likusios grietinėlės ir lišnų gėlių, tai bandžiau užmaskuoti
olesta ir ačiū už patarymus ganašas paviko ir man-tai dabar jau mokėsiu.tik kad pobrangiai gaunas-1 normą-grietinėlė ir 2 šokoladai-apie 7 lt,vienos neužtenka,o čia tik papuošimas
aš ir nesakiau, kad pigu bet užtat skanu, aš va sudėjau didelį indelį grietinėlės ir 4,5 šokolado, tai gavos irgi nepigiai, bet kaip mamytei tai nieko negaila, ir užsakymui būtų negaila