Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

sveikos,

jau tortai!!!!!!
O Meian tortas is pasakos sryties,fantastika!!!!!!!!!!!Laaabai grazus!!!!!!!
man net svao geda tokius rodyti doh.gif bet parodysiu ir as,meduciai abu,kadangi dar tik pradedancioji,ttai ir negaliu i Jus mielosios lygintis ax.gif
user posted image
Papildyta:
ir dar vienas vestuviu metinems smile.gif tik foto nekokybiska ir veidrodis dar nesutvarkytas blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Migle 79 tavo tortukas nuostabus,o jau gelyciu grozis tai nenusakomas,as pamaniau kad tikros is sodelio lotuliukas.gif
kersiene tortukai tavo labai grazus,tikrai atrodo kaip profesionaliu thumbup.gif niekad nepasakyciau kad cia pradedanciosios darbas 4u.gif saunuole smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 05 27, 02:15)
Migle 79 tavo tortukas nuostabus,o jau gelyciu grozis tai nenusakomas,as pamaniau kad tikros is sodelio lotuliukas.gif
kersiene tortukai tavo labai grazus,tikrai atrodo kaip profesionaliu thumbup.gif niekad nepasakyciau kad cia pradedanciosios darbas 4u.gif saunuole smile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Akvadagi- lb grazus
Mduolytee- kokios vasaros spalvos!
Vaidulyteee- daili kurpaite
Apple tree- be galo gražu
Migle 79- lb, lb gražu!
Kersiene- nu 6akis nuostabu tiesiog, tik nosios man biski truksta tokios pat geltonos kaip ir kempiniukas biggrin.gif, kitas tortukas, pasaka!
clap.gif
Atsakyti
mergaites,jus visos saunuoles,kokie tortai visu nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
Akvadagi- lb grazus thumbup.gif
Mduolytee- kokios vasaros spalvos! smile.gif
Vaidulyteee- daili kurpaite 4u.gif
Apple tree- be galo gražu bigsmile.gif
Migle 79- lb, lb gražu! cool.gif
Kersiene- nu 6akis nuostabu tiesiog, tik nosios man biski truksta tokios pat geltonos kaip ir kempiniukas biggrin.gif, kitas tortukas, pasaka!
clap.gif wub.gif
Atsakyti
mergaites,jus visos saunuoles,kokie tortai visu nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
visu tortai thumbup.gif

QUOTE(Migle79 @ 2009 05 26, 22:29)

user posted image 

kur galeciau receptuka rasti ax.gif ?
Atsakyti
o ka prigyriau jus biggrin.gif rytais neimanoma,labai stringa sm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLKA999: 27 gegužės 2009 - 06:58
nu mano gal nesidubliuos pasisakymas, rytinis matau dingęs doh.gif o merginos, kokie tortai, tobulėjate minučių tikslumu, visos be išimties ir nuoširdžiai vertos pagyrų clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif nieko mandraus neturiu parodyti, bet paskutiniai mano savaitgalio darbai mamytės jubiliejui, tai buvo medutis dzibuotas ganašu (foto dariau ne pati, tai ir atitinkamai jų kokybė blush2.gif ) kas įdomiausia, kad tortas apdzibuotas su tais šviečiančiais tarpais, pamačiau tik ant foto, nes taip žiūrint niekur nesimatė blink.gif aišku taip nebūtų atrodę, jei prieš dzibuojant būčiau padengusi tortą tuo pačiu ganašu, bet 900 g ganašo buvo lygiai su lig paskutiniu gramu paskutiniam dzibukui, kaip sako nei liko, nei miko, kaip Galminui košės blush2.gif
user posted image

user posted image

ir su nuotykiais puošime juodasis miškas, tiksliau jie čia du, nuotykiai kame? - ogi tame, kad turėjo būti puoštas viršus šokoladu, šonai grietinėle arba trupiniais, taip jau gavosi, kad dėjau daug vyšnių, prireikė mažiau grietinėlės, liko pakankamai padengimui, mamos seserys neleidi padažyti doh.gif tai liko baltas, gėlės prapuolė ant torto, na padariau kaip padariau, padėjau po dėže, ant jos parašiau, neliesti ir nieko nedėti čia tortai, tai matyt kažkam buvo labai slalsu ir nesugebėjo atgal dėžės tinkamai uždėt, nubraukė šonus, negana to iš ryto radau, kad vyšnios nudažė grietinėlę blink.gif va čia man buvo didis atradimas lotuliukas.gif bet turėjau dar likusios grietinėlės ir lišnų gėlių, tai bandžiau užmaskuoti blush2.gif

user posted image

Atsakyti
olesta thumbup.gif ir ačiū už patarymus 4u.gif ganašas paviko ir man-tai dabar jau mokėsiu.tik kad pobrangiai gaunas-1 normą-grietinėlė ir 2 šokoladai-apie 7 lt,vienos neužtenka,o čia tik papuošimas doh.gif
Atsakyti
aš ir nesakiau, kad pigu lotuliukas.gif bet užtat skanu, aš va sudėjau didelį indelį grietinėlės ir 4,5 šokolado, tai gavos irgi nepigiai, bet kaip mamytei tai nieko negaila, ir užsakymui būtų negaila blush2.gif
Atsakyti