Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(naitas @ 2009 05 23, 13:55)
Noriu pasitreniruoti su marshmallow šokoladine mase. Po ranka turiu suteptą 36 proc grietinėle medaus tortą.
Prašyčiau patarimo - ar galiu dengti ta mase, ar jau tik trupiniais beliko apibarstyt?
ačiū.

aš apdengiau medučio torto boružės galvą šia mase, nu man kaip pirmą kart dariusiai kažkokią masę - fantastinis dalykas. Pasigamino per kelias minutes, rankose netirpsta, tamposi, greit nekietėja. Rožytės ir gerai sukos iš jos. O valgosi jinai kaip irisas tongue.gif Žodžiu dėkoju , berods RIMAMI už šią masę 4u.gif ir Inočkai parekomendavus ją dėt.
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2009 05 23, 15:02)

RiMami, seniai norėjau paklausti, gal galėtum paaiškinti, kaip ten su tais šokolado "lapais" yra, kas ten per technologija blush2.gif ar jie vienkartiniai, tie lapai rolleyes.gif (nu žinai, skrudžas McDakas laugh.gif klausia)
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 05 23, 17:24)
aš apdengiau medučio torto boružės galvą šia mase, nu man kaip pirmą kart dariusiai kažkokią masę - fantastinis dalykas. Pasigamino per kelias minutes, rankose netirpsta, tamposi, greit nekietėja. Rožytės ir gerai sukos iš jos. O valgosi jinai kaip irisas tongue.gif Žodžiu dėkoju , berods RIMAMI už šią masę 4u.gif ir Inočkai parekomendavus ją dėt.

Medučio tepei.. o pertepimas koks buvo - sviestinis ar grietinėlės?
Pas mane grietinėlė buvo.. pabijojau.. nors jau viską ant stalo susidėjus buvau.. ir dar dėkui Cypciukui , tai pasidengiau tortą šokoladine glazūra. Išsiterlinau tai kaip kūdikis pirmą košę beragaudamas hihihi.gif nu bet... pusė velnio...

Pasidariau tūtelę iš kepimo popieriaus doh.gif nu božėėė moi doh.gif pilna sauja šokolado buvo, kol kringelių prikringelinau... reiks kokio švirkšto pasiieškoti kitam kartui.
arba..
reik Cypciuko prašyt SEANSO, kaip tas tūteles meistriškai pasidaryt, kad vėjais pinigų nemėtyt ant švirkštų.

Ir supratau.. Respects merginoms, kurios lygiai ir gražiai su plonais antgaliais "prikringelina" ant torto šonų notworthy.gif
Atsakyti
Kad negauciau nuo cipciuko ryksciu,idesiu savo kurinius hihihi.gif hihihi.gif
va cia,pasidziaukit,kad ne visos mokat taip baisiai puosti puosti lotuliukas.gif
Tortas jogutrtinis su zele,puostas is zele ispjautomis gelytemis.MB paklause ar ne dukrytes darbas lotuliukas.gif
user posted image
Toliau drauge prase padaryti jai krepeseli.Ji dariau is mielines teslos,pyniau ant stiklinio indo,uzsiknisau juodai,nes buvo karsta,tesla lipo visur belekur,bet kazkas gavosi,ten sake prides sausainiu,nes dovanu.
user posted image

O cia dar vienas ,tik be rankenos,ji vakar nesiau tai paciai draugei lotuliukas.gif ,pridejusi lauktuviu,sausainiu,grybuku,sungrybiu ir visokio kitokio nuodo lotuliukas.gif Tuos grybus dariau is Miseles riesutiniu sausainiu teslos recepto,tik suklijavau galvas,iskepiau kotus ir apklijavau(nesijuokit) kociojamu icingu doh.gif bet puikiai aplipo ir atrode(vaikai pirmiausia sugrauze ta icinga)
user posted image
user posted image
O va cia paskutinis tortas darytas mergaitei,prase ruzavo ir su baltom gelytem.Stengiausi per daug neapkrauti.Tortas jogurtinis su zele,ji gausiai aptepiau grietinele ir uzklojau pirktiniu icingu pries tai ji nudaziusi ruzavai.Toliau- bigsmile.gif man pavyko padaryti beze(is trecio karto),tai apdzibavau mazus taskucius blush2.gif .Gelytes is kazkokios geliu mases,kuria buvau uzslepusi saldymo kameroje..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 05 23, 19:00)

kaiiiiip gražuuuuuuu wub.gif

šiom dienom man aktualiausias yra tas krepšys rolleyes.gif
kepsiu ir aš, kitą savaitę. Tik dilema didelė - kaip ten su ta rankena?? Kiek pasižiūriu į savo caro Ruriko laikų orkaitę, tai joje ačiūdie tik pačiam krepšiui kad tik aukščio užtektų, o rankenai jau nėra aukščio doh.gif
gal iškepus yra kuo sucementuot? Bet reik tada sucementuot, kad laikytų.
Atsakyti
Daividija, na tas krepselis, tai ir man labai patiko... labai gera ideja nesant kam nors lauktuves sudeti. Juk tokia miela dovanele wub.gif O tam krepseliui reikia aisku atsparaus karsciui indo? ax.gif ir aplipdai viska, ir kepi? nu labai noreciau toki padaryti, ale ar man gausis...

O kur receptukas? Labai noriu paizureti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 23 gegužės 2009 - 17:20
nebesuprantu,tai cia jau nebesusisteminta tema? g.gif g.gif g.gif blink.gif blink.gif juk cia buvo tik nuorodos,ar as jau makaluojuos? doh.gif
Atsakyti
MERGINOS, ramiai

Jau parasiau bea, kad sutvarkytu, jauciu, ji ir susimaise, ne ten ikele kur reikia, nes reikejo tik viena tema istrint
Atsakyti
blink.gif blink.gif ...ieškau temos , o ji baba padarė , blink.gif blink.gif ....jetau tuoj stvarkys , ir viskas bus gerai ....nes 3 vienodos ( na viena panaši ) buvo , tai ir ivyko nesusipratimas doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Susibalamutinau ir as jau visiskai doh.gif
QUOTE(naitas @ 2009 05 23, 15:15)
kaiiiiip gražuuuuuuu  wub.gif

šiom dienom man aktualiausias yra tas krepšys  rolleyes.gif
kepsiu ir aš, kitą savaitę. Tik dilema didelė - kaip ten su ta rankena?? Kiek pasižiūriu į savo caro Ruriko laikų orkaitę, tai joje ačiūdie tik pačiam krepšiui kad tik aukščio užtektų, o rankenai jau nėra aukščio  doh.gif
gal iškepus yra kuo sucementuot? Bet reik tada sucementuot, kad laikytų.

Krepsys ir rankena kepta atskirai,tik ji po to pritvirtinta juostelemis.Sakiau nufotografuosiu visa eiga ir nenufotografavau,nes buvau sulipusi nuo teslos doh.gif
taigi imate bet koki inda,tik neperdidziausia,atsparu karsciui,istepate ji margarinu gausokai,kad priliptu tesla ir pavyktu po to nuimti krepsi.tada issikociojate mieline tesla(ji tam krepsiui pati geriausia,puikiai islaiko forma,yra tvirta,tik ja reikia pasidaryti kietoka),pjaustote juostelemis ir pinate,galite pasibandyti su popierinemis pinti.Darbas uzknisantis,nes limpa ir reikia perkisinet tas juosteles.
O rankena po to kai nuemiau krepsi,supyniau storoka kasa ir per visa ilgi uzdejau vel ant to pacio indo,ji iskepe,atsalo ir tada as ja dejau ne isilgai,o skersai,nes buvo trumpoka lotuliukas.gif pririsau juostelemis.

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 23, 15:19)
Daividija, na tas krepselis, tai ir man labai patiko... labai gera ideja nesant kam nors lauktuves sudeti. Juk tokia miela dovanele  wub.gif O tam krepseliui reikia aisku atsparaus karsciui indo?  ax.gif ir aplipdai viska, ir kepi? nu labai noreciau toki padaryti, ale ar man gausis...

O kur receptukas? Labai noriu paizureti..

koks receptukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 05 23, 19:48)
Susibalamutinau ir as jau visiskai doh.gif

Krepsys ir rankena kepta atskirai,tik ji po to pritvirtinta juostelemis.Sakiau nufotografuosiu visa eiga ir nenufotografavau,nes buvau sulipusi nuo teslos doh.gif
taigi imate bet koki inda,tik neperdidziausia,atsparu karsciui,istepate ji margarinu gausokai,kad priliptu tesla ir pavyktu po to nuimti krepsi.tada issikociojate mieline tesla(ji tam krepsiui pati geriausia,puikiai islaiko forma,yra tvirta,tik ja reikia pasidaryti kietoka),pjaustote juostelemis ir pinate,galite pasibandyti su popierinemis pinti.Darbas uzknisantis,nes limpa ir reikia perkisinet tas juosteles.
O rankena po to kai nuemiau krepsi,supyniau storoka kasa ir per visa ilgi uzdejau vel ant to pacio indo,ji iskepe,atsalo ir tada as ja dejau ne isilgai,o skersai,nes buvo trumpoka lotuliukas.gif pririsau juostelemis.
koks receptukas? g.gif

Na sio krepselio. Nes as kazkur lyg maciau gal Sonatina dare, ar kazkuri kita is kazkokios teslos g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 05 23, 16:56)
Na sio krepselio. Nes as kazkur lyg maciau gal Sonatina dare, ar kazkuri kita is kazkokios teslos  g.gif

Na,nezinau ar Sonatina dare,bet as darau butent is Sonatinos mielines teslo recepto stai sito,ji man geriausia,be to kai pastovi per nakti saldytuve,tampa kietoka ir tam reikaliukui labai tinka.
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 05 23, 20:01)
Na,nezinau ar Sonatina dare,bet as darau butent is Sonatinos mielines teslo recepto stai sito,ji man geriausia,be to kai pastovi per nakti saldytuve,tampa kietoka ir tam reikaliukui labai tinka.

Jezau doh.gif kaip uzsimaniau tu desreliu tesloje blink.gif
Atsakyti