Įkraunama...
Įkraunama...

NLP

QUOTE(fanda @ 2005 09 12, 12:17)
gal galite pasiūlyti kokią literatūra skaityti apie NLP, gerai būtu lietuvių ar rusų kalbomis

o kokia sritis tave domina? pvz., tarpasmeniniai santykiai, darbas ir pan. Juk nlp paliecia daug visokiu sriciu mirksiukas.gif
Jei nieko nezinai apie nlp, gal vertetu daryti kaip turtle daro, man atrodo, ji visai tinkamas knygas skaito. Greit taps nlp profe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 09 07, 08:25)
..pirmiausia apie NLP perskaičiau būternt"psichologija Tau" žurnale, po to į rankas pakliuvo O.Lapino knyga.

Chebryte, nuo ko pradėti šviestis? Esu visiškai žalia šitoj srity, bet jūsų diskusijos mane sudomino.
Kaip vadinasi ta Lapino knyga?
Jeigu tingit į forumą atsakinėti, brūkštelkit kas nors AŽ
Dėkoju iš anksto
Atsakyti
QUOTE(mamenas @ 2005 09 29, 13:18)
Chebryte, nuo ko pradėti šviestis? Esu visiškai žalia šitoj srity, bet jūsų diskusijos mane sudomino.
Jeigu tingit į forumą atsakinėti, brūkštelkit kas nors AŽ
Dėkoju iš anksto

Rasma buvo nurodziusi kelis straipsnius (nepamenu, ar sioj temoj, ar knygu myletoju klube), jie visai geri. Dar manau, gali drasiai eiti i www.nlp.lt ir vadovauti ju nuorodom. O dar turtle sake, kad jos vyras daug knygu turi, galima bandyti jo paprasyti ax.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaitės, o ar yra organizuojamos paskaitos, kursai , kur būtų galima susipažinti su NLP ? Ar tik knygų pagalba ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamenas @ 2005 09 29, 10:18)

Pati aš apie tą knygą rašiau ir turėjau. Svarbiausia - niekur nerandu ir užmuškit- neatsimenu blink.gif doh.gif Jau net pačiai įdomu kur aš ją taip nukišau. Bet užtat viršelį kaip dabar pamenu..melsva su rožine spalva, formatas - kaip maždaug pusė A4 lapo, storumo kokie 200, max. 300 psl. ax.gif Pavadinimas jos ne su NLP, tik žemiau pavadinimo buvo lyg ir tokie žodžiai "apie neurolingvistinį programavimą" rolleyes.gif Aš matyt, jei kada eisiu į biblioteką ten ir pažiūrėsiu, kitaip turbūt nebeįmanoma atsekt cry.gif
Bet gal mano galvoje kas susijaukė, neduokdie jei ko pripainiojau g.gif
Atsakyti
Tos, kurios skaito rusiškai, šiuo adresu galite pasidometi apie NLP. Čia daug knygų, straipsnių ir technikos.

http://www.follow.ru/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brazile: 03 lapkričio 2005 - 11:12
Ar ne šita?

Olegas Lapinas, Kai pabunda miegantysis: įvadas į NLP ne tik vadovui ir verslininkui: [menas gyventi], Kaunas: Mens sana, 2002, 127 [1] p.

Atsakyti
Kaip gaila, kad šita tema visai aprimo. O aš taip "užsikabliavau" sad.gif
Ei, moteros ir vyrai, nagi, come back... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mari @ 2005 11 21, 09:30)
Kaip gaila, kad šita tema visai aprimo. O aš taip "užsikabliavau" sad.gif
Ei, moteros ir vyrai, nagi, come back...  blush2.gif

Tikrai, atgaivinkim temą ax.gif

Vienu metu labai daug domėjaus. Prisiunčiau begalę audioįrašų mokomųjų apie NLP, tik tiek, kad jie ankglų kalba ax.gif

Šiaipt ai geras dalykas. Nežinau, čia sutapimas ar ne, tačiau man kur kas lengviau bendrauti su žmonėmis, kurie nors kiek domėjosi NLP. Jie kažkaip mažiau turi neigiamo užtaiso. Jų kalbose daugiau optimizmo.
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 07 17, 15:54)
Nežinau, čia sutapimas ar ne, tačiau man kur kas lengviau bendrauti su žmonėmis, kurie nors kiek domėjosi NLP. Jie kažkaip mažiau turi neigiamo užtaiso. Jų kalbose daugiau optimizmo.

O man geriau bendraut su tais, kurie netaiko NLP. Bent jau gali tikėtis, kad žmogus sako tai, ką galvoja, o ne tai, kas turėtų sukelti jo suplanuotą tavo reakciją.
Atsakyti
Manau tikrai galima atgaivinti sita tema bigsmile.gif
QUOTE(jadzka @ 2006 07 17, 15:54)
1. Vienu metu labai daug domėjaus. Prisiunčiau begalę audioįrašų mokomųjų apie NLP, tik tiek, kad jie ankglų kalba

2. Šiaipt ai geras dalykas. Nežinau, čia sutapimas ar ne, tačiau man kur kas lengviau bendrauti su žmonėmis, kurie nors kiek domėjosi NLP. Jie kažkaip mažiau turi neigiamo užtaiso. Jų kalbose daugiau optimizmo.

1. Vat irasai tai idomu g.gif Bandei klausyt? Nors pas mane regimoji atmintis geriau veikia doh.gif
2. g.gif as tai nezinau net... Gal kad pati praktikoje netaikau kol kas ax.gif bet manau, kad pasidomejus NLP tiesiog geriau formuluoji savo mintis ir stengiesi kuo aiskiau issireiksti, todel pasnekovas tave geriau supranta cool.gif

Geriausiai buvo, kad savaitgali su viena mergina snekejau susede salia, siaip is tikruju labai sklandziai ir viena kita puikiai suprasdamos cool.gif ir draugas pastebejo, kad mes sedim kaip visiskas veidrodinis atspindys, t.y. rankos sunertos (tik atvirksciai), koja ant kojos (irgi atvirksciai) lotuliukas.gif Na, speju nieko tai nereiskia, ale atkartojimas tobulas gavosi thumbup.gif

QUOTE(Savūnė @ 2006 07 18, 12:45)
O man geriau bendraut su tais, kurie netaiko NLP. Bent jau gali tikėtis, kad žmogus sako tai, ką galvoja, o ne tai, kas turėtų sukelti jo suplanuotą tavo reakciją.

Na vis tiek juk pati nedarysi, ko nenoresi daryt mirksiukas.gif

O as buvau biski apleidus visa sita reikala blush2.gif laiko truksta ir taip toliau...bet dabar vel gryztu ir tikiuosi iveikti kelis neblogus veikaliukus. Pradejau skaityti angliskai, t.y. originalo kalba cool.gif Siuo metu skaitau L.M. Hall'o "Communication magic" thumbup.gif Paskui tikiuosi perskaityti "Structure of magic" arba ka nors is konkretesnes srities. Zinoma, esminis reikalas yra viska imti taikyti praktikoje g.gif
Atsakyti
sveikos, NLP'erės biggrin.gif

vat NLP mane irgi bais sudomino, prisisiunčiau ir audio, ir video (tik anglų, deja), ir knygų, rusų k. daugiausia, šviečiuosi, eksperimentuoju ax.gif

įdomu, ar treniruojates, kaip jums sekasi, pvz, atpažinti reprezentacines sistemas? manęs jau bendradarbiai juokais privengia, mato, įsitraukiau į psichoterapiją, visų įdėmiai klausausi, stebiu biggrin.gif tik aš ko tai tik kinestetikus aplink girdžiu unsure.gif

domėjausi kursais, bet šiai dienai man biški brangoki unsure.gif nu, bet jaučiu anksčiau ar vėliau aš juos pirksiu rolleyes.gif

ar dar domitės kuri rimčiau NLP? cool.gif
Atsakyti