Manau tikrai galima atgaivinti sita tema
QUOTE(jadzka @ 2006 07 17, 15:54)
1. Vienu metu labai daug domėjaus. Prisiunčiau begalę audioįrašų mokomųjų apie NLP, tik tiek, kad jie ankglų kalba
2. Šiaipt ai geras dalykas. Nežinau, čia sutapimas ar ne, tačiau man kur kas lengviau bendrauti su žmonėmis, kurie nors kiek domėjosi NLP. Jie kažkaip mažiau turi neigiamo užtaiso. Jų kalbose daugiau optimizmo.
1. Vat irasai tai idomu
Bandei klausyt? Nors pas mane regimoji atmintis geriau veikia
2.
as tai nezinau net... Gal kad pati praktikoje netaikau kol kas
bet manau, kad pasidomejus NLP tiesiog geriau formuluoji savo mintis ir stengiesi kuo aiskiau issireiksti, todel pasnekovas tave geriau supranta
Geriausiai buvo, kad savaitgali su viena mergina snekejau susede salia, siaip is tikruju labai sklandziai ir viena kita puikiai suprasdamos
ir draugas pastebejo, kad mes sedim kaip visiskas veidrodinis atspindys, t.y. rankos sunertos (tik atvirksciai), koja ant kojos (irgi atvirksciai)
Na, speju nieko tai nereiskia, ale atkartojimas tobulas gavosi
QUOTE(Savūnė @ 2006 07 18, 12:45)
O man geriau bendraut su tais, kurie netaiko NLP. Bent jau gali tikėtis, kad žmogus sako tai, ką galvoja, o ne tai, kas turėtų sukelti jo suplanuotą tavo reakciją.
Na vis tiek juk pati nedarysi, ko nenoresi daryt
O as buvau biski apleidus visa sita reikala
laiko truksta ir taip toliau...bet dabar vel gryztu ir tikiuosi iveikti kelis neblogus veikaliukus. Pradejau skaityti angliskai, t.y. originalo kalba
Siuo metu skaitau L.M. Hall'o "Communication magic"
Paskui tikiuosi perskaityti "Structure of magic" arba ka nors is konkretesnes srities. Zinoma, esminis reikalas yra viska imti taikyti praktikoje