Akims paganyti Tik įdomu kiek tūkstančių kainuotų toks papuošimas?
QUOTE(Varaud @ 2010 04 11, 16:15)
Labai grazu gal kas turite minciu, ka galima samdyti pagroti ceremonijos metu baznycioje?
Sveikute, manau smuiku grazu butu baznycioje pagroti. Manau galima kokia mergaite is muzikos mokyklos rasti, jei nereikalaujat tobulumo
Papildyta:
Labai grazuz papuosimai iskilmingai atrodo.
Gal ne taip brangiai butu, jei kelios nuotakos susidetu pinigelius Buna juk baznyciu, kad net 20 poru per diena tuokiasi
QUOTE(saule19841984 @ 2010 04 12, 19:12)
Labai grazuz papuosimai iskilmingai atrodo.
Gal ne taip brangiai butu, jei kelios nuotakos susidetu pinigelius Buna juk baznyciu, kad net 20 poru per diena tuokiasi
Gera mintis
Man taaaip gražu,kad net silpna daros
labai faina temute
as tai labai noreciau ir kaspiniuko ir gelyciu, bet jauciu brangoka....nors jei kokius nedidelius
graziu cia prikelet, bet jau tikrai baisu apie kaina net pamastyt....
as tai labai noreciau ir kaspiniuko ir gelyciu, bet jauciu brangoka....nors jei kokius nedidelius
graziu cia prikelet, bet jau tikrai baisu apie kaina net pamastyt....
Mes puosem baltais kaspinais su dirbtinem gelem ir baltom zvakidem:
Atrode labai graziai ir sventiskai
Atrode labai graziai ir sventiskai
QUOTE(Urtė124 @ 2010 04 12, 11:19)
Akims paganyti Tik įdomu kiek tūkstančių kainuotų toks papuošimas?
mano nuomone, cia gerokai perkrauta....
QUOTE(Urtė124 @ 2010 04 12, 19:32)
as ir taip pamaniau, kad reiketu kelioms susimesti, man labai grazu
O mes niekaip nepuosim, man kazkaip neturi tai dideles reiksmes, vistike per susijaudinima niekas man nerupes musu baznycioj ir taip pakabina tokius kaspinelius baltus ant tu suolu ir rodos raodona kilima patiesia, man to ir pakanka
o ar butina puosti? as kiek esu buvusi vetuvese niekada nepastebejau jokiu papuosimu matyt neispudingi jie buvo tai tada ar verta tuos kaspinus kabinti?
QUOTE(jurkita @ 2010 10 19, 12:26)
o ar butina puosti? as kiek esu buvusi vetuvese niekada nepastebejau jokiu papuosimu matyt neispudingi jie buvo tai tada ar verta tuos kaspinus kabinti?
Nera tokio dalyko kaip BUTINA Mes pvz nepuosim, nes man tai neturi dideles reiksmes
as noreciau ko nors grazaus ir paprasto baznyciai musu 300 metu tai norisi ja papuost paspauskit
Papildyta:
Papildyta:
tik gal maziau geliu butu
Papildyta:
Papildyta:
tik gal maziau geliu butu
QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 10 14, 10:24)
O mes niekaip nepuosim, man kazkaip neturi tai dideles reiksmes, vistike per susijaudinima niekas man nerupes musu baznycioj ir taip pakabina tokius kaspinelius baltus ant tu suolu ir rodos raodona kilima patiesia, man to ir pakanka
mums irgi pacios Baznycios papuosimu uzteko patys dar nieko papildomai nepuosem