Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VII tema

QUOTE(mama+mama @ 2009 05 27, 13:33)
labutis 4u.gif ,gal zinot mergytes ar juros druska sausina plauka,ar nenudziovinsiu jei ant sausu plauku purskiu daznai vandeni su istirpinta juros druska g.gif

labas 4u.gif net nežinau g.gif o tas tirpalas skirtas plaukams purkšti?
Šiaip rekomenduojama po maudynių jūroje butinai po dušu palysti, tai gal ir plaukams negerai tas sūrus vanduo g.gif
Atsakyti
Sveikos, tema atgijo bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Eleina @ 2009 05 27, 06:18)
Sveikos  4u.gif o ko cia taip tylu  g.gif  unsure.gif ei - bijot offtopint  g.gif  biggrin.gif

Aha, baisoka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(mama+mama @ 2009 05 27, 11:33)
labutis 4u.gif ,gal zinot mergytes ar juros druska sausina plauka,ar nenudziovinsiu jei ant sausu plauku purskiu daznai vandeni su istirpinta juros druska g.gif

Ka duoda plaukam purskimas su juros druska? g.gif

P.S. O mano plaukai isvis tuos issitiesins cray.gif Lietuvoj buvau garbaniu garbane, o cia kuo toliau, tuo labiau 'lygeju' unsure.gif Gal nuo dregno klimato g.gif be formavimo priemoniu jau kita diena plaukai styro ir siausiasi, o ne sukasi doh.gif ir sausi kaip siaudai, nors tikrai priziuriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 27, 13:50)
P.S. O mano plaukai isvis tuos issitiesins  cray.gif Lietuvoj buvau garbaniu garbane, o cia kuo toliau, tuo labiau 'lygeju' unsure.gif Gal nuo dregno klimato g.gif be formavimo priemoniu jau kita diena plaukai styro ir siausiasi, o ne sukasi doh.gif ir sausi kaip siaudai, nors tikrai priziuriu unsure.gif

gal jau per daug drėkini g.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 27, 11:52)

Nezinau, gal nuo alieju? pries kiekviena plovima truputi palaikau g.gif reiks padaryt pertrauka ir naudot tik sampun, kauke ir kondicionieriu rolleyes.gif bet itariu klimata, nes ir sesei ne taip sukasi kaip anksciau..
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 27, 12:48)
labas 4u.gif  net nežinau g.gif  o tas tirpalas skirtas plaukams purkšti?
Šiaip rekomenduojama po maudynių jūroje butinai po dušu palysti, tai gal ir plaukams negerai tas sūrus vanduo g.gif

kazkada zurnale perskaiciau,kad norint isgaut grazias garbanas ir nenaudot jokios chemijos,reik plaukus apipurkst vandeniu su juros druska, ax.gif ,tai ir pabandziau i purkstuka prisipyliau vandens istirpinau juros druska ir purskiu sau lotuliukas.gif ,mano plaukas linkes garbanotis,bet kai issukuoju,tai pasisiausiu baisiai verysad.gif ,o u tuo vandeniu labai grazu gaunas ir naturaliai wub.gif ,kol kas nejauciu ,kad kazkas tiems plaukams butu,bet nezinau kas bus ateity g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mama+mama: 27 gegužės 2009 - 13:17
QUOTE(mama+mama @ 2009 05 27, 12:16)
kazkada zurnale perskaiciau,kad norint isgaut grazias garbanas ir nenaudot jokios chemijos,reik plaukus apipurkst vandeniu su juros druska, ax.gif ,tai ir pabandziau i purkstuka prisipyliau vandens istirpinau juros druska ir purskiu sau lotuliukas.gif ,mano plaukas linkes garbanotis,bet kai issukuoju,tai pasisiausiu baisiai verysad.gif ,o u tuo vandeniu labai grazu gaunas ir naturaliai wub.gif ,kol kas nejauciu ,kad kazkas tiems plaukams butu,bet nezinau kas bus ateity g.gif

As esu girdejus, kad cukru galima naudot vietoj formavimo priemones - istirpdyt vandeni ir supurkst plaukus - cukrus suformuoja (ir aisku sulipina) garbanas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 27, 13:52)

jei butu per didelis drekinimas, tai plaukai sausi nebutu...
Pas manes irgi tas pats - plaukai kaip siaudai doh.gif nors aliejus dedu..
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 27, 12:23)
jei butu per didelis drekinimas, tai plaukai sausi nebutu...
Pas manes irgi tas pats - plaukai kaip siaudai  doh.gif  nors aliejus dedu..

Gal per daug tu alieju tada mes dedam? g.gif reik turbut duot pailset plaukam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 27, 14:31)
Gal per daug tu alieju tada mes dedam? g.gif reik turbut duot pailset plaukam rolleyes.gif

tai kad ir tai siaudiniai plaukai, koks dar poilsis gali buti unsure.gif
reikia gal kokiu veiksmingesniu priemoniu naudoti g.gif bet kaaa? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 27, 12:34)
tai kad ir tai siaudiniai plaukai, koks dar poilsis gali buti  unsure.gif
reikia gal kokiu veiksmingesniu priemoniu naudoti  g.gif  bet kaaa?  blink.gif

As nesu bandzius jokiu ampuliu, gal jos padetu?? g.gif bet net nezinau kokias pirkt? nesinori ir labai brangiu, bet ir ne papigei doh.gif
Atsakyti
Sveikos.

Mano plaukai banguojasi. Na, kai išsiplaunu galvą, tai garbanos būna visai gražios, bet išsimiegojus jos biški išsileidžia ir kiekvieną dieną vis labiau. Pradėjau galvoti gal geriau pasidaryti cheminį šukavimą, nes man labai gražios smulkios garbanėlės. blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 27, 14:31)

o aš vakar galvą ploviausi vien tik šampūnu ir supurškiau nenuskalaujamu kond. sakau tegu pailsi nuo tų kaukių, aliejukų. aišku žele biškį dėjausi...
Atsakyti