Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VII tema

QUOTE(Eleina @ 2009 05 26, 07:53)
nu jo..  unsure.gif
o pas Inga uzsirasei? papasakosi po to, jei nueisi  4u.gif kazin kaip jinai ir jos darbas tau pasirodys  rolleyes.gif

Butinai ax.gif
Papildyta:
QUOTE(AlenaG @ 2009 05 26, 14:05)

Užsirašiau biržel 1d. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif o ko cia taip tylu g.gif unsure.gif ei - bijot offtopint g.gif biggrin.gif
vakar nusipirkau dvi Milk Shake ampules. bandysiu neleist greitai plaukams issisakot smile.gif pries du metus padejo neblogai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 05 27, 07:18)
Sveikos  4u.gif o ko cia taip tylu  g.gif  unsure.gif ei - bijot offtopint  g.gif  biggrin.gif
vakar nusipirkau dvi Milk Shake ampules. bandysiu neleist greitai plaukams issisakot smile.gif pries du metus padejo neblogai  ax.gif

o tai galima ampules ir vienetais pirkti?kiek kainavo tavo?ir ka jos daro?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 05 27, 08:44)
o tai galima ampules ir vienetais pirkti?kiek kainavo tavo?ir ka jos daro?

galima viena kainuoja nuo 7 iki 9 lt. mantai labai švelnina plaukus jos, o Eleina rašė, kad ir galiukus apsaugo, tai tada iš vis super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 27, 08:47)
galima viena kainuoja nuo 7 iki 9 lt. mantai labai švelnina plaukus jos, o Eleina rašė, kad ir galiukus apsaugo, tai tada iš vis super thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as mokejau 8 litus uz viena. o pakuote kainuoja 57. siaip man irgi pasvelnina, ir dar gal truputi patiesina, tas nelabai patinka, bet nieko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 05 27, 09:02)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif as mokejau 8 litus uz viena. o pakuote kainuoja 57. siaip man irgi pasvelnina, ir dar gal truputi patiesina, tas nelabai patinka, bet nieko  rolleyes.gif

tai jau tikrai geriau, kad ir truputį patiesina, nei kad sausi...
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Viena draugė pasidarė plaukams tokią procedūrą. Plaukų atgaivinimas berods vadinasi. Aš tai pirmą kartą girdžiu apie tokią. Kažkaip atidarė plauką ir prisotino su rūgštim. Dabar labai švelnus, geri plaukai(ji irgi garbanė, bet tiesina plaukus). Ir reikia daryti tą procedūrą į mėnesį 1 kartą. Ar esat kuri nors girdėjus apie šią procedūrą, o gal ir darėt? Nes man tas "plauko atidarymas" grėsmingai skamba biggrin.gif
p.s. kadangi mano draugė irgi garbanė, tai čia nesiskaito, kaip poster_offtopic.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garbane`: 27 gegužės 2009 - 08:57
QUOTE(Garbane` @ 2009 05 27, 09:54)
Sveikos  mirksiukas.gif
Viena draugė pasidarė plaukams tokią procedūrą. Plaukų atgaivinimas berods vadinasi. Aš tai pirmą kartą girdžiu apie tokią. Kažkaip atidarė plauką ir prisotino su rūgštim. Dabar labai švelnus, geri plaukai(ji irgi garbanė, bet tiesina plaukus). Ir reikia daryti tą procedūrą į mėnesį 1 kartą. Ar esat kuri nors girdėjus apie šią procedūrą, o gal ir darėt? Nes man tas "plauko atidarymas" grėsmingai skamba  biggrin.gif
p.s. kadangi mano draugė irgi garbanė, tai čia nesiskaito, kaip  poster_offtopic.gif   biggrin.gif  biggrin.gif

kur daro tokia procedura? ax.gif
siaip turbut "plauko atidarymas" nera lb blogai, gi plaukai atsidarineja ir dazant... Kitaip spalva nekibtu i plauka smile.gif
kitoj temoj kazka panasaus minejo viena mergina, kad daro kazkokias proceduras ir pavadinima proceduros minejo, bet jau nepamenu....
beje, kokia kaina proceduros?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 27 gegužės 2009 - 09:30
Man plaukai baigia susideveti....
Nebepadeda nei aliejai, nei kaukes... doh.gif
Sothys SPA uzmaciau, kad daro plauku gaivinimo proceduras g.gif Nusiunciau uzklausima, kokia kaina, db lauksiu atsakymo
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 27, 11:58)
Nebepadeda nei aliejai, nei kaukes...  doh.gif

man irgi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 27, 11:58)
Nebepadeda nei aliejai, nei kaukes...  doh.gif
Sothys SPA uzmaciau, kad daro plauku gaivinimo proceduras  g.gif  Nusiunciau uzklausima, kokia kaina, db lauksiu atsakymo

parasyk ir cia kai sulauksi 4u.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif ,gal zinot mergytes ar juros druska sausina plauka,ar nenudziovinsiu jei ant sausu plauku purskiu daznai vandeni su istirpinta juros druska g.gif
Atsakyti