Rusiuke, dėkui už patarimus..o kokią tada kosmetiką naudoji?
žele - šlapiam efektui garbanojimui?
Nu man tokia nelabai patinka, nes plaukus sulipina..Ot vis ieškau nesėkmingai ką nors tokio, (Kažin, ar kas nors tokio apskritai yra sukurta? nes putos man ne..želė irgi nelabai..tai belieka lakai, bet jie juk tik fiksuoja forma..Tai tik tokie lengvi purškalai belieka..bet esmė, kad suktų, o ne tik fiksuotų..Nu maždaug suprantat - atsikeli, papurškalioji, pagniaužai ir vsio..)
Papasakosiu nuotykį iš savo garbanų istorijos
..Nu tai plaukus jau nupasakojau, kad kai nieko nedarai, tokie vis išsileidusiom spiralėm..tai arba tiesinu iš esmės, arba garbanoju..garbanojimas kai užeidavo "TA"
nuotaika, vykdavo taip..plaukai išplaunami, balzamas už būsimas kančias..kas nors iš formavimo lengvos tekstūros ir džiovinam..Nu..plaukus padalinam į sritis ir po sruogą imu ir džiovinu tokiom kaip šukom, kaip šepečiu/fenu..Antgaliai nusiima nuo paties džiovintuvo, juos galima keisti..Niu toks papigiaiskas Clatronic..Niu tai džiovinu sau po sruogą..Taip padžiovinus galiu ir vaikščiot sau kelias dienas..Na, tai ir priekio viskas, pakaušis..Nu ir ką manot, ogi nematu aš jo..imu sruogą, šukuoju, suku..Bandau išsukt - nė velnio, šiaušerynas prie pat pakaušio..nei pasukt, nei išimt..
Visa laimė, kad aparatas nusiėmė, liko tik ta galva..O 8 val jau..į darbą reikia, o aš jau pusvalandis kaip išsinarplioti bandau..Čia tikslumo dėlei reikia pasakyt, kad gyvenu viena, tai į pagalbą nėr ko kviest..plius pirmadienis..Vsio galvoju, kirpti gaila
..kada ataus tokia sruoga..Skambinu vienai kaimynei, kurį namie sėdi, beibį augina..nepriskambiju..miega matyt..Kitai, kur namie sedi, irgi nieko..Kirpykla kur šalia - nieko..vel bandau pati..Nieko.. Tada vel per kaimynes..ir viena - ačiū dievui, atėjo man į pagalbą...Išpainiojo be praradimų
..na, galvoju, mesiu tą feną lauk..Pabandysiu dar ir mesiu tikrai..Ką jūs maon ir vėl..Tik jau sruogą matoma buvo ir pati išnarpliojau..
P.S. galiu kam padovanot, mest gaila..gal kas moka tvarkytis su tokiais dalykais

P.S. galiu kam padovanot, mest gaila..gal kas moka tvarkytis su tokiais dalykais

QUOTE(Violeta* @ 2009 05 25, 12:33)

Sveika

QUOTE(Violeta* @ 2009 05 25, 14:07)
Rusiuke, dėkui už patarimus..o kokią tada kosmetiką naudoji?
Nu man tokia nelabai patinka, nes plaukus sulipina..Ot vis ieškau nesėkmingai ką nors tokio, (Kažin, ar kas nors tokio apskritai yra sukurta? nes putos man ne..želė irgi nelabai..tai belieka lakai, bet jie juk tik fiksuoja forma..Tai tik tokie lengvi purškalai belieka..bet esmė, kad suktų, o ne tik fiksuotų..Nu maždaug suprantat - atsikeli, papurškalioji, pagniaužai ir vsio..)
Silpna speciali žele garbanotiems. Z.one kosmetikos urban tribe helix. Čia kirpyklinė. tai ją ant šlapių dedu ir kai džiovinu džiovintuvu tai visai nesulipę būna. Man irgi nepatinka tos kur kietus plaukus padaro. O po šitos tai nebaisu, kad kas palies plaukus. Paskutiniu metu su draugėm susitikus pastebėjau, kad jei ne viena tai kita vis griebia pačiupinėti. O putas kiek turėjau tai sausina plauką. arba dar neatradau gerų...
Ryte tai nešukuoju, tik sakiau prasibraukiu vandeniu sudrėkintom rankom, arba pasipurškiu nenuskalaujamu kondicionieriumi arba purškalu, pagniaužau ir pirmyn. Pirmom dienom po tokių nesišukavimų labai jausdavausi nepatogiai susivėlusi, bet apsipratau, o ir sake neina suprasti, kad nesišukavusi. Dabar nusipirkau iš sarmos umberto gianini purškalą garbanoms atgaivinti. Nieko blogo kol kas negaliu apie jį pasakyti, tai gal geras

Reiks nufotkinti kada visas naudojamas priemones tai nereikės vardinti

Bet jei kas specialiai domina klausk, pavardinsiu.
Beje gali jungtis ir prie garbanių albumėlio. Nusiųsk savo nuotrauką su garbanėlėmis pirmame pusl. nurodytu adresu ir gausi prisijungimo duomenis.

Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2009 05 25, 14:33)

nu jo.. istorijėlė

aš galvą iš vakaro plaunuosi, kad ryte pamiegoti galėčiau

QUOTE(rusiuke @ 2009 05 25, 14:46)

nemegstu formavimo priemoniu

Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2009 05 25, 14:33)

sveika prisijungus

as kazkada esu kirpus plauku sruoga, kai nesugebejau istraukti plauku gumeles

QUOTE(gutte86 @ 2009 05 25, 14:58)

nemegstu formavimo priemoniu

man kaip tik geriausiai atrodo ką tik išdžiovinti, bet dėl formavimo priemonių taip. jei jų nedėčiau, tai ir aš taip atrodyčiau

Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 25, 15:00)
aš po ilgo nešukavimo plaukų paskui išsiplovusi, kai šukuoju, randu kartais kaltūniuką kokį, tai pešioju pešioju po vieną plauką

QUOTE(rusiuke @ 2009 05 25, 15:01)
man kaip tik geriausiai atrodo ką tik išdžiovinti, bet dėl formavimo priemonių taip. jei jų nedėčiau, tai ir aš taip atrodyčiau 

mane jau visi pazystami iprate matyti su liuto sukuosena

tik darbe nesinori zmoniu sokiruoti ir plaikstytis plaukais i visas puses

reiks pabandyti ka nors formavimui isigyti, bet nezinau net ka... zeliu nemegstu, laku irgi... gal putas...

Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 25, 15:05)
aš po ilgo nešukavimo plaukų paskui išsiplovusi, kai šukuoju, randu kartais kaltūniuką kokį, tai pešioju pešioju po vieną plauką 

as sukuoju pries plovima visada. Kartais buna ant pakausio koks kaltunelis...
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 25, 15:07)
mane jau visi pazystami iprate matyti su liuto sukuosena
reiks pabandyti ka nors formavimui isigyti, bet nezinau net ka... zeliu nemegstu, laku irgi... gal putas...
Papildyta:

Papildyta:
turi lengvo kanors ieškoti. man kolkas, jau pasakojau, kad labiausiai patinka žele garbanotiems. ji silpna. Eleina sake net per silpna jai. Ir jei ką atrasi būtinai parnešk, bandysim ir mes. Turiu putas Welos garbanotiems, prekybcenty pirkau, bat kažkaip nenaudoju
QUOTE(Eleina @ 2009 05 25, 13:01)
Inga, "silkine banga", Zukausko 23 siaures miestely, 2789393.
Ačiū, ačiū, man labai tinka, ir rajonas

QUOTE(rusiuke @ 2009 05 25, 15:12)
turi lengvo kanors ieškoti. man kolkas, jau pasakojau, kad labiausiai patinka žele garbanotiems. ji silpna. Eleina sake net per silpna jai. Ir jei ką atrasi būtinai parnešk, bandysim ir mes. Turiu putas Welos garbanotiems, prekybcenty pirkau, bat kažkaip nenaudoju
aha, man ta per silpna

Papildyta:
QUOTE(AlenaG @ 2009 05 25, 15:42)
nera uz ka

QUOTE(Eleina @ 2009 05 25, 16:04)
bet ten nera labai pigu
savaigali uz kirpima, ir visu plauku dazyma sumokejau 180 litu 

Man kaip tik atrodo labai normali kaina uz kirpima ir dazyma, ypac dar Vilniaus kainom

QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 25, 18:07)
Man kaip tik atrodo labai normali kaina uz kirpima ir dazyma, ypac dar Vilniaus kainom 

sakai? nu gal