Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios garbanėlės. VII tema

Rusiuke, dėkui už patarimus..o kokią tada kosmetiką naudoji?
žele - šlapiam efektui garbanojimui?
Nu man tokia nelabai patinka, nes plaukus sulipina..Ot vis ieškau nesėkmingai ką nors tokio, (Kažin, ar kas nors tokio apskritai yra sukurta? nes putos man ne..želė irgi nelabai..tai belieka lakai, bet jie juk tik fiksuoja forma..Tai tik tokie lengvi purškalai belieka..bet esmė, kad suktų, o ne tik fiksuotų..Nu maždaug suprantat - atsikeli, papurškalioji, pagniaužai ir vsio..)
Atsakyti
Papasakosiu nuotykį iš savo garbanų istorijos smile.gif ..Nu tai plaukus jau nupasakojau, kad kai nieko nedarai, tokie vis išsileidusiom spiralėm..tai arba tiesinu iš esmės, arba garbanoju..garbanojimas kai užeidavo "TA" flirt.gif nuotaika, vykdavo taip..plaukai išplaunami, balzamas už būsimas kančias..kas nors iš formavimo lengvos tekstūros ir džiovinam..Nu..plaukus padalinam į sritis ir po sruogą imu ir džiovinu tokiom kaip šukom, kaip šepečiu/fenu..Antgaliai nusiima nuo paties džiovintuvo, juos galima keisti..Niu toks papigiaiskas Clatronic..Niu tai džiovinu sau po sruogą..Taip padžiovinus galiu ir vaikščiot sau kelias dienas..Na, tai ir priekio viskas, pakaušis..Nu ir ką manot, ogi nematu aš jo..imu sruogą, šukuoju, suku..Bandau išsukt - nė velnio, šiaušerynas prie pat pakaušio..nei pasukt, nei išimt..bijau.gif Visa laimė, kad aparatas nusiėmė, liko tik ta galva..O 8 val jau..į darbą reikia, o aš jau pusvalandis kaip išsinarplioti bandau..Čia tikslumo dėlei reikia pasakyt, kad gyvenu viena, tai į pagalbą nėr ko kviest..plius pirmadienis..Vsio galvoju, kirpti gaila schmoll.gif ..kada ataus tokia sruoga..Skambinu vienai kaimynei, kurį namie sėdi, beibį augina..nepriskambiju..miega matyt..Kitai, kur namie sedi, irgi nieko..Kirpykla kur šalia - nieko..vel bandau pati..Nieko.. Tada vel per kaimynes..ir viena - ačiū dievui, atėjo man į pagalbą...Išpainiojo be praradimų victory.gif aciuks.gif ..na, galvoju, mesiu tą feną lauk..Pabandysiu dar ir mesiu tikrai..Ką jūs maon ir vėl..Tik jau sruogą matoma buvo ir pati išnarpliojau..

P.S. galiu kam padovanot, mest gaila..gal kas moka tvarkytis su tokiais dalykais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 05 25, 12:33)
Papasakosiu nuotykį iš savo garbanų istorijos  smile.gif

Sveika 4u.gif nu geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau su tom garbanom taip buna, ir man kiek visko yra isipainioje doh.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 05 25, 14:07)
Rusiuke, dėkui už patarimus..o kokią tada kosmetiką naudoji?
žele - šlapiam efektui garbanojimui?
Nu man tokia nelabai patinka, nes plaukus sulipina..Ot vis ieškau nesėkmingai ką nors tokio, (Kažin, ar kas nors tokio apskritai yra sukurta? nes putos man ne..želė irgi nelabai..tai belieka lakai, bet jie juk tik fiksuoja forma..Tai tik tokie lengvi purškalai belieka..bet esmė, kad suktų, o  ne tik fiksuotų..Nu maždaug suprantat - atsikeli, papurškalioji, pagniaužai ir vsio..)

Silpna speciali žele garbanotiems. Z.one kosmetikos urban tribe helix. Čia kirpyklinė. tai ją ant šlapių dedu ir kai džiovinu džiovintuvu tai visai nesulipę būna. Man irgi nepatinka tos kur kietus plaukus padaro. O po šitos tai nebaisu, kad kas palies plaukus. Paskutiniu metu su draugėm susitikus pastebėjau, kad jei ne viena tai kita vis griebia pačiupinėti. O putas kiek turėjau tai sausina plauką. arba dar neatradau gerų...
Ryte tai nešukuoju, tik sakiau prasibraukiu vandeniu sudrėkintom rankom, arba pasipurškiu nenuskalaujamu kondicionieriumi arba purškalu, pagniaužau ir pirmyn. Pirmom dienom po tokių nesišukavimų labai jausdavausi nepatogiai susivėlusi, bet apsipratau, o ir sake neina suprasti, kad nesišukavusi. Dabar nusipirkau iš sarmos umberto gianini purškalą garbanoms atgaivinti. Nieko blogo kol kas negaliu apie jį pasakyti, tai gal geras biggrin.gif
Reiks nufotkinti kada visas naudojamas priemones tai nereikės vardinti biggrin.gif
Bet jei kas specialiai domina klausk, pavardinsiu.

Beje gali jungtis ir prie garbanių albumėlio. Nusiųsk savo nuotrauką su garbanėlėmis pirmame pusl. nurodytu adresu ir gausi prisijungimo duomenis. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2009 05 25, 14:33)

nu jo.. istorijėlė biggrin.gif
aš galvą iš vakaro plaunuosi, kad ryte pamiegoti galėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 25, 14:46)
aš galvą iš vakaro plaunuosi, kad ryte pamiegoti galėčiau ax.gif

drinks_cheers.gif be to, ryte issiplovus jei su dziovintuvu dziovinu tai tragedija gaunas doh.gif kaip nupesiotas liutas doh.gif
nemegstu formavimo priemoniu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2009 05 25, 14:33)

sveika prisijungus 4u.gif
as kazkada esu kirpus plauku sruoga, kai nesugebejau istraukti plauku gumeles doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 25, 14:58)
drinks_cheers.gif  be to, ryte issiplovus jei su dziovintuvu dziovinu tai tragedija gaunas  doh.gif  kaip nupesiotas liutas  doh.gif 
nemegstu formavimo priemoniu  unsure.gif

man kaip tik geriausiai atrodo ką tik išdžiovinti, bet dėl formavimo priemonių taip. jei jų nedėčiau, tai ir aš taip atrodyčiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 25, 15:00)

as kazkada esu kirpus plauku sruoga, kai nesugebejau istraukti plauku gumeles  doh.gif

aš po ilgo nešukavimo plaukų paskui išsiplovusi, kai šukuoju, randu kartais kaltūniuką kokį, tai pešioju pešioju po vieną plauką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 25, 15:01)
man kaip tik geriausiai atrodo ką tik išdžiovinti, bet dėl formavimo priemonių taip.  jei jų nedėčiau, tai ir aš taip atrodyčiau biggrin.gif

mane jau visi pazystami iprate matyti su liuto sukuosena lotuliukas.gif
tik darbe nesinori zmoniu sokiruoti ir plaikstytis plaukais i visas puses smile.gif
reiks pabandyti ka nors formavimui isigyti, bet nezinau net ka... zeliu nemegstu, laku irgi... gal putas... g.gif
Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 25, 15:05)
aš  po ilgo nešukavimo plaukų paskui išsiplovusi, kai šukuoju, randu kartais kaltūniuką kokį, tai pešioju pešioju po vieną plauką doh.gif

as sukuoju pries plovima visada. Kartais buna ant pakausio koks kaltunelis...
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 05 25, 15:07)
mane jau visi pazystami iprate matyti su liuto sukuosena  lotuliukas.gif
tik darbe nesinori zmoniu sokiruoti ir plaikstytis plaukais i visas puses  smile.gif
reiks pabandyti ka nors formavimui isigyti, bet nezinau net ka... zeliu nemegstu, laku irgi... gal putas...  g.gif
Papildyta:
as sukuoju pries plovima visada. Kartais buna ant pakausio koks kaltunelis...

turi lengvo kanors ieškoti. man kolkas, jau pasakojau, kad labiausiai patinka žele garbanotiems. ji silpna. Eleina sake net per silpna jai. Ir jei ką atrasi būtinai parnešk, bandysim ir mes. Turiu putas Welos garbanotiems, prekybcenty pirkau, bat kažkaip nenaudoju
Atsakyti
QUOTE(Eleina @ 2009 05 25, 13:01)
Inga, "silkine banga", Zukausko 23 siaures miestely, 2789393.

Ačiū, ačiū, man labai tinka, ir rajonas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 05 25, 15:12)
turi lengvo kanors ieškoti. man kolkas, jau pasakojau, kad labiausiai patinka žele garbanotiems. ji silpna. Eleina sake net per silpna jai. Ir jei ką atrasi būtinai parnešk, bandysim ir mes. Turiu putas Welos garbanotiems, prekybcenty pirkau, bat kažkaip nenaudoju

aha, man ta per silpna 4u.gif as ja maisau su stipresne, irgi tos pat firmos. tai sitos silpnos dvi dalis, tos stiprios - viena thumbup.gif tada gaunas super bigsmile.gif dar bandziau putas, bet kazkaip neprilipo man jos unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(AlenaG @ 2009 05 25, 15:42)
Ačiū, ačiū, man labai tinka, ir rajonas  thumbup.gif

nera uz ka bigsmile.gif 4u.gif bet ten nera labai pigu blush2.gif savaigali uz kirpima, ir visu plauku dazyma sumokejau 180 litu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eleina: 25 gegužės 2009 - 17:04
QUOTE(Eleina @ 2009 05 25, 16:04)
bet ten nera labai pigu  blush2.gif savaigali uz kirpima, ir visu plauku dazyma sumokejau 180 litu  rolleyes.gif

Man kaip tik atrodo labai normali kaina uz kirpima ir dazyma, ypac dar Vilniaus kainom g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 05 25, 18:07)
Man kaip tik atrodo labai normali kaina uz kirpima ir dazyma, ypac dar Vilniaus kainom g.gif

sakai? nu gal smile.gif nors kai as anksciau eidavau kaune i kirpykla uz 30 litu kirpimas ir 50 dazymas, tai man cia buvo brangu rolleyes.gif bet is kitos puses kazkas ir apie 300 litu rase, tai lyginant dar nedaug ax.gif o salonas tai fainas, kirpeja irgi thumbup.gif tokia tiesmuka moteriske, ka galvoja ta ir sako, kai kam nepatinka, bet man super thumbup.gif bent jau nekalbes graziai tik tam, kad tave nuramint biggrin.gif
Atsakyti